Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά τι λέει το 

http://www.geekbuying.com/

είναι αξιόπιστο ? σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία 

ενδιαφέρεται φίλη για Tablet από το συγκεκριμένο "κατάστημα" 

Δεν το εχω τιμησει, αλλα θεωρειται απο τα αξιοπιστα μαγαζια.

(μαζι με τα minideal, Etotalk, merimobiles).

Ο χρονος παραδοσης εξαρταται απο τον τροπο αποστολης.

Γενικα, για να αποφυγεις τελωνειο-ιστοριες, πας σε ταχυδρομειο, με singapore post προτιμοτερο και μετα hong kong post και τελος china post. Επι του παροντος, οι χρονοι παραδοσης ειναι αυξημενοι, λογω θεματων με τις μπαταριες που τουλαχιστον προσωρινα επιτρεπει μονο το singapore post, με μια μπαταρια ανα αποστολη. Τωρα, υπολογισε ~20-25 μερες μεσο ορο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μακρυα απο focalprice. 2 παραγγελιες εχω κανει, και στις 2 λαθος. (Στην μια ελειπε ο φορτιστης και στην αλλη το καλωδιο usb)

Δημοσ.

Παιδιά τι λέει το 

http://www.geekbuying.com/

είναι αξιόπιστο ? σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία 

ενδιαφέρεται φίλη για Tablet από το συγκεκριμένο "κατάστημα" 

Αξιόπιστο είναι. Έχω αγοράσει κανα δυο φορές από κει. Αν υπάρχει σε στοκ σε 15 περίπου μέρες θα το χετε στα χέρια σας. Μερικές φορές γράφουν ότι υπάρχει στοκ, αλλά δεν υπάρχει. Και σε τέτοια περίπτωση πάλι δεν καθυστερούν πολύ. Καμιά 20αριά μέρες.

Δημοσ.

30 ευρω εχει μονο ο φορτιστης σε αλλα ταμπλετ..μην τα θελουμε κ ολα..και καθολου να μην κραταει για αυτα τα χρηματα(οσο εχει μια θηκη για το ipad δηλαδη) ειναι μια χαρα..

Δημοσ.

άποψη μου ,αν είναι να πάρει κανείς tablet από κίνα ,ας δώσει λίγα χρήματα παραπάνω να πάρει ένα με τουλαχιστον 1gb ram , dual core και μεγαλύρερη μπαταρία.

Κατί τέτοια κολάνε με το παραμικρό και στην ουσία είναι σχεδόν άχρηστα

• Like 1
Δημοσ.

aliexpress.com=NO Paypal

Δες εδώ  και βάλε στο checkout CS8OFF 8% Off Sitewide έχει πολλά να διαλέξεις σε αυτά τα λεφτά

άρα δεν μιλάμε για προσφορά

Σε αυτά τα χρήματα από το focalprice τι συμφέρει για αγορά;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πάνω από 120 αγορές στο aliexpress. Το σύστημα του σε αποζημιώνει ακόμη και για αργοπορία του πακέτου πάνω από 60 μέρες!!!

Δεν είναι το παν το PayPal...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...