Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιόπιστα από κάθε άποψη κινητά απ' όσο έχω καταλάβει είναι τα XIAOMI, LENOVO, HUAWEI.

Μετά παίζουν τα THL, JIAYU, doogee κλπ.

Για φθηνά λεω, αλλιώς υπαρχουν και τα OPPO.

κ η zte ειναι απο τις αξιοπιστες εταιρειες που κατα καιρους βγαζουν vfm κινητά. βλεπε v970, v967, v5 redbull

• Like 3
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

την zte μετα το blade3 δεν την θεωρω αξιοπιστη...

εκτως αν κάηκα στο χυλο... 

μα καλα πηγες και πηρες το blade3 και εσυ;; :-D δεν ειπαμε οτι ολα τα κινητα της είναι αψεγαδιαστα αλλά, όπως οι περισσότερες που αναφεραμε, εχει μεσον ορο πανω του μετριου και καποια απ αυτά είναι αστέρια! το blade3 δυστυχως ήταν από τις πατάτες της zte..

μεχρι τώρα για μένα, η zte (μαζι με την xiaomi τον τελευταιο χρόνο) εχει τα πιο vfm κινητα στα ~120 ευρώ. προπερσι το v970, περσι το v967 και φέτος το v5 red bull.

v5 red bull, hongmi 1s και asus zenfone 5(πριν παρει η τιμη του την ανηφορα..) είναι τα κινητά που (παντα προσωπικη αποψη) ξεχωριζουν γενικως σε αυτο το price range.

Δημοσ.

LENOVO ,ZTE ,HUAWEI ,XIAOMI ,COOLPAD ,AMOI ,JIAYU ειναι οι πολυ καλες η THL ειναι ενα σκαλακι πιο κατω η CUBOT αλλο ενα σκαλι κατω και απο εκει και περα το χαος.

Φυσικα υπαρχουν μοντελα των πιο πανω εταιρειων που ειχαν προβληματα οπως υπηρχαν και εταιρειες του "χαους" που εβγαλαν καλα μοντελα αλλα ο γενικος κανονας ειναι οτι οι καλες εταιρειες βγαζουν καλα προιοντα και οι κακες εταιρειες βγαζουν οτι κατσει.

Δημοσ.

Αξιόπιστα από κάθε άποψη κινητά απ' όσο έχω καταλάβει είναι τα XIAOMI, LENOVO, HUAWEI.

Μετά παίζουν τα THL, JIAYU, doogee κλπ.

Για φθηνά λεω, αλλιώς υπαρχουν και τα OPPO.

Ε, όχι την Jiayu δίπλα στην DooGee... Ιεροσυλία! Άλλο επίπεδο ποιότητας η Jiayu, απλώς δεν είναι κολοσσός σαν τις ZTE και Huawei.

Στην παραπάνω λίστα θα αντικαθιστούσα την DooGee με την iOcean. Οι λόγοι είναι στο θέμα του Χ7 HD στο myPhone. Καλή ποιότητα, καλή κάμερα, αξιοπιστία και αναβαθμίσεις ακόμη και σε Android 4.4.

Στις προσιτότερες μάρκες βάζω Cubot και Phicomm.

Δημοσ.

μα καλα πηγες και πηρες το blade3 και εσυ;; :-D δεν ειπαμε οτι ολα τα κινητα της είναι αψεγαδιαστα αλλά, όπως οι περισσότερες που αναφεραμε, εχει μεσον ορο πανω του μετριου και καποια απ αυτά είναι αστέρια! το blade3 δυστυχως ήταν από τις πατάτες της zte..

ε, καλα δεν ηξερα,δε ρωταγα?? :-)  :P

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά έχει κανένας σας το xiaomi mipad να μου πει την γνώμη του ξέρετε κανένα το ίδιο καλό ή καλύτερο σε αυτά τα χρήματα 

Δημοσ.

παιδιά έχει κανένας σας το xiaomi mipad να μου πει την γνώμη του ξέρετε κανένα το ίδιο καλό ή καλύτερο σε αυτά τα χρήματα 

το έχω εγώ με την τελευταία ROM MIUI v6 και είναι απλά απίστευτο. φοβερή ποιότητα κατασκευής (κλασσικά --> Xiaomi), Πολύ ελαφρύ στο χέρι, φοβερή οθόνη και δεν κολλάει πουθενά.

Δημοσ.

Smartphone γυρω στα 150-200 με ωραιο design, 2gb ram, καλη καμερα και 5.5 οθονη;;;

με λιγα παραπανω (225 ευρω περιπου) παιρνεις αυτό το θηριακι που για μένα, τα αξίζει τα λεφτά του με 1000...!

http://www.merimobiles.com/zte-grand-s-ii-s291-lte-4g-5-5-inch-2gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri10111.htm

ZTE Grand S II S291 LTE 4G Snapdragon 801 2.3Ghz Quad Core 5.5 Inch

• CPU:
    • Qualcomm Snapdragon 801
    • Quad-core 2.3 GHz Krait 400
  • GPU:
    • Adreno 330
    • Android V 4.3 Jelly Bean
  • Memory:
    • 2GB RAM+ 16GB ROM Expendable via micro SD card
  • Screen:
    • 5.5 inch,1080x1920 pixels (~401 ppi pixel density)
  • Features and highlights:
    • 4G LTE FDD-LTE(B1/B3/B7) 1800/2100/2600 MHz
    • Qualxomm Snapdragon 801
    • Quad-core 2.3GHz processor
    • Built In GPS & A.GPS
    • Bluetooth V4.0 with A2DP
    • Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n,dual-band,DLNA,Wi-Fi hotspot
    • Micro USB V2.0
    • Dual camera
    • Back 13.0 mega pixel/Auto Focus/Flash
    • Front 2 mega pixel camera
    • Accelorometer sensor
    • Gyro
    • Proximity Sensor
    • E-Compass
    • FM Radio
    • 3.5 mm Audio Jack
    • 6.9mm slim body
    • 157x77x9.1 mm (6.18x3.03x0.36 in)
    • 150 g (5.29 oz)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...