Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ψιλοσκεπτομαι,αλλα οχι τωρα,να σου κανω χαλαστρα,μου εισαι και εξαιρετικα συμπαθης,κατσε να περασουν μια ,δυο εβδομαδες και βλεπουμε. :) Απο την αλλη,την λυπαμαι να την δωσω,ειναι εξαιρετικη καρτουλα με χαμηλες θερμοκρασιες και παιζω και καποια games,θα δουμε. Γιατι η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο παιζω κατι moba και mmo και αρα δεν χρειαζομαι τοσο ισχυρη καρτα.

βρε μια χαρά κάρτα είναι αλλά why not?

Αν δεν φύγουν τις κρατάμε και όλα καλά.

Θα μας πάνε άνετα έτσι και αλλιώς ακόμα για καιρό.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν θέλω να πουλήσω κάτι που αγόρασα απο amazon, και έχει εγγύση, τι χαρτί πρέπει να δώσω στον αγοραστή ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί την εγγύηση να επικοινωνήσει με amazon? Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Tο amazon παρέχει εγγύηση για τους πρώτους 12 μήνες και μόνο στον πρώτο αγοραστή.

Δημοσ.

Φίλε θέλω να δώσω ένα alienware alpha το έχω γύρω στους 6 μήνες και η αρχική του τιμή είναι 900 ευρώ τα specs του είναι

Cpu:Intel core i3 4130T

Gpu:nvidia Geforce Gtx 860m

Ram:8gb ddr3

1 tb σκληρός +wireless xbox 360 controller +adapter +razer blackwidow TE.. 500 ευρώ θα ήταν καλή τιμή πώλησης? η εστω 450

Δημοσ.

Με το όνομα που έχει, αν δεν βιαζόμουν θα το έβαζα 600 αφού είναι έξι μηνών.

Μήπως είναι πολλά με i3 και χωρίς ssd;
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι πολλά με i3 και χωρίς ssd;

Δε μετρανε μονο τα specs αυτα καθεαυτα.

Ειναι και η ποιοτητα κατασκευης,οθονη,πληκτρολογιο κτλ.

Δε νομιζω να συγκρινεται το alienware με καποιο του κιλου λαπτοπ που απλα εχει εναν ssd ,επισης του κιλου με αθλια read-writes.

Δημοσ.

Δε μετρανε μονο τα specs αυτα καθεαυτα.

Ειναι και η ποιοτητα κατασκευης,οθονη,πληκτρολογιο κτλ.

Δε νομιζω να συγκρινεται το alienware με καποιο του κιλου λαπτοπ που απλα εχει εναν ssd ,επισης του κιλου με αθλια read-writes.

Δεν παν να είναι κατασκευασμένο και από τιτάνιο με κραμα χρυσού. Με i3 δεν πάει πουθενά. Γνώμη μου βέβαια και η δική σου απόλυτα σεβαστή.
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν παν να είναι κατασκευασμένο και από τιτάνιο με κραμα χρυσού. Με i3 δεν πάει πουθενά. Γνώμη μου βέβαια και η δική σου απόλυτα σεβαστή.

Από απλή περιέργεια παρεμβαίνω, αλλά τι θα πει "με i3 δεν πάει πουθενά"; Το γενικεύεις εντελώς λανθασμένα. Επειδή το νούμερο είναι 3; Ο συγκεκριμένος μια ματιά που έριξα στο cpuboss, αφήνει αρκετά πίσω σε επιδόσεις τον δικό μου ο οποίος είναι i5, ενώ αν και 2πύρηνος είναι hyper-threading. Οπότε;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου, να ζητήσω "βοήθεια" απο τα μέλη του forum και στο να ακούσω στις συμβουλές που ευελπιστώ να μου δώσετε για το πόσο παίζει να πιάνει μεμονωμένα η (GPU) και (CPU+MOBO+RAM). Τα Parts αγοράστηκαν καλοκαίρι του 2014. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

CPU: Intel Core i7 4790K
MOBO: MSI B85M-P32
RAM: Corsair XMS3 8GB DDR3-1600MHz
και
GPU: Asus GTX 780 3GB DirectCU II OC 889MHz

Δημοσ.

Πόσο περίπου να πουλήσω ένα μεταχειρισμένο λαπτοπ σε πολύ μέτρια εξωτερική κατάσταση το οποίο θέλει φτιάξιμο το βίσμα τροφοδοσίας (δέχεται ρεύμα αλλά θέλει να το κρατάς υπό συγκεκριμένη γωνία) και το βίσμα 3,5 για ακουστικά. 

Τα χαρακτηριστικά του είναι Sony Vaio VPCEH2Q1E-b

CPU: Intel Core i5 2430M

RAM: 8gb

GPU: Nvidia GeForce 410M

Οθόνη: 15.5 - 1366*768

Motherboard: Intel HM65

και μπαταρία και πληκτρολόγια αλλαγμένα 1 χρόνο πριν.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Απλα σκέφτομαι πως κάνεις δεν θα αγόραζε 600 ευρώ μεταχειρισμενο το 2017..και 450 να το έδινα καλά θα ήταν παλι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...