Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλημέρα μιας και είδα την αγγελία που αναφέρεις αυτή την κάρτα σε αυτή την τιμή από πωλητή που έχει κάνει λογαριασμό χθες δεν θα την ακουμπούσα καν.

Γνώμη μου βέβαια και ο καθένας κάνει ότι νομίζει αλλά μετά διαβάζουμε άλλα θέματα και γκρίνιες για τις αγγελίες!!!

Μην φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ με έσωσες πιστεύω γιατί ήθελε κατάθεση οπότε φιλαηε τα ρούχα σου κα έχεις τα μισά να είσαι καλά παντός ούτε που το είχα παρατηρήσει
Δημοσ.

Το κατάθεση δεν είναι κακό, το κατάθεση σε λογαριασμό ημέρας όμως είναι!

Νομίζω πήρε το μάτι μου άλλη μια στα 30€ κάνε έναν έλεγχο αν θέλεις, σαν τιμή δεν είναι άσχημη πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

τι κάνεις λάθος;

μάλλον την τιμή

Γι' αρχή ότι πήρε τέτοια κάρτα και κοιτάει να τη σπρώξει σε 15 μέρες από την αγορά.

γιατί ήθελα να της βάλω waterblock αλλά τελικά βρήκα απο φίλο έτοιμη οπότε λεω να μην χαλασω την εγγύηση
Δημοσ.

Εχω ενα satellite c855d το οποιο το μονο προβλημα που εχει, ειναι η οθονη. θελει αντικατασταση. ολα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση

Ποσο ειναι μια καλη τιμη να το δωσω?

AMD E1-1200 / 1.4 GHz

4 GB

500 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm

AMD Radeon HD 7310

κανεις ρε παιδες? :(

Δημοσ.

το δίκαιο θα ήταν από την τιμή που αγόρασες εσύ να γίνει η σύγκριση και τιμολόγηση,αλλά και με το σκρουτζ να πας,πάλι φυσιολογικό είναι.

Δημοσ.

το δίκαιο θα ήταν από την τιμή που αγόρασες εσύ να γίνει η σύγκριση και τιμολόγηση,αλλά και με το σκρουτζ να πας,πάλι φυσιολογικό είναι.

Εσύ όταν πούλησες την 480 σε σύγκριση με την τιμή που την αγόρασες έγινε η τιμολόγηση?

-Όχι...

Πάντα η τιμολόγηση γίνεται με τις τρέχουσες τιμές.Για να καταλήξω μια χαρά είναι τα 800. 

Δημοσ.

Εσύ όταν πούλησες την 480 σε σύγκριση με την τιμή που την αγόρασες έγινε η τιμολόγηση?

-Όχι...

Πάντα η τιμολόγηση γίνεται με τις τρέχουσες τιμές.Για να καταλήξω μια χαρά είναι τα 800. 

Πες μου σε παρακαλώ που έγραψα ότι δεν είναι λογική τιμολόγηση τα 800 ή ότι είναι λάθος να πάει με την τιμή του σκρούτζ.

Δημοσ.

Ολα μαζι και το cooler μεσα 200 ευρω. Ποιες ram εχεις ,γιατι ψαχνω ενα παλιο τυπο Kingston ram ddr3 Xyperx genesis 1600?

με τον αριθμό της δε μπορώ να τη βρω για να σου βάλω λινκ, οπότε την έβγαλα φωτο.

hyperx είναι καλά θυμόμουν αλλά όχι genesis (εκτός και αν εννοείται)..

post-112914-0-73758600-1499778400_thumb.jpg

post-112914-0-36804700-1499778408_thumb.jpg

post-112914-0-46284700-1499778415_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...