Alex-V Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Κοψιμο ανταλλακτικα και ebay δυστυχως δεν εχω αυτη την δυνατοτητα, θα το εκανα. απλα ειναι φιλου και χρειαζεται χρηματα αμεσα Γύρω στα 150€; ειναι καλα λες?
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 δυστυχως δεν εχω αυτη την δυνατοτητα, θα το εκανα. απλα ειναι φιλου και χρειαζεται χρηματα αμεσα ειναι καλα λες? Το λέω με τη λογική να πάρει κάποιος και μια οθόνη με 40-50€ να την περάσει μόνος του και να του βγει κάτω από 200€ σύνολο. Ίσως και να έπεφτες λίγο από τα 150€.
spy94 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Το λέω με τη λογική να πάρει κάποιος και μια οθόνη με 40-50€ να την περάσει μόνος του και να του βγει κάτω από 200€ σύνολο. Ίσως και να έπεφτες λίγο από τα 150€. Παιδιά ουτε καν.Νορμαλ τιμή μου φαίνεται κάτω απο 100€.Περιμένετε καμια άποψη ακόμη αλλά τα 150 μου φαίνονται εξωφρενικά.Μπαταρία λειτουργική? 2
Alex-V Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ολο το λαπτοπ ειναι λειτουργικοτατο, σε καλη κατασταση με προεγκατεστημενα 8.1 και νορμαλ διαρκεια μπαταριας και με προσφατο σκληρο αλλαγμενο 500gb. Μονο οθονη θελει γιατι μια στο τοσο βγαζει artifacts και οταν την ψλοχτυπας στην γωνια πανω αριστερα φτιαχνει
spy94 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ολο το λαπτοπ ειναι λειτουργικοτατο, σε καλη κατασταση με προεγκατεστημενα 8.1 και νορμαλ διαρκεια μπαταριας και με προσφατο σκληρο αλλαγμενο 500gb. Μονο οθονη θελει γιατι μια στο τοσο βγαζει artifacts και οταν την ψλοχτυπας στην γωνια πανω αριστερα φτιαχνει Ίσως η καλύτερη λυση είναι να το φτιάξετε και να το κρατήσετε ή να ζήσετε με αυτό Είναι σίγουρα απο οθόνη?Δοκιμάσατε με άλλη?Το ανοίξατε μηπως κάτι έχει φύγει πό την θέση του? Πάντως είναι πολύ αργό δηλαδή λάπτοπάκια δεκαετίας(100€ refurbished) είναι αισθητά δυνατότερα.Επίσης δεν έχουν όλοι την γνώση να αλλάζουν οθόνη(καλή ώρα ) οπότε απευθύνεσαι σε "λίγους" και θες να το δώσεις και άμεσα απότι λες.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ολο το λαπτοπ ειναι λειτουργικοτατο, σε καλη κατασταση με προεγκατεστημενα 8.1 και νορμαλ διαρκεια μπαταριας και με προσφατο σκληρο αλλαγμενο 500gb. Μονο οθονη θελει γιατι μια στο τοσο βγαζει artifacts και οταν την ψλοχτυπας στην γωνια πανω αριστερα φτιαχνει Είσαι σίγουρος ότι είναι οθόνη; Μήπως είναι καμιά καλωδιοταινία;
Alex-V Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μωρε του την αλλαζω εγω την οθονη. Ναι την ανοιξα, μια χαρα ειναι κουμπωμενη. Ειδα οτι κοστιζει ενα 70αρι (μεσω skroutz). Αρα, ενα 100αρι? Είσαι σίγουρος ότι είναι οθόνη; Μήπως είναι καμιά καλωδιοταινία; εκανα πειραματα με την καλωδιοταινια. την κουνουσα 5 εκατομμυρια φορες και δεν γινοταν κατι. με το που χτυπουσα απαλα την οθονη πανω αριστερα, εκανε τα κουλα της. μια εβγαζε μοβ, μια εσβηνε, μια εβγαζε πολυχρωμα χιονια και μια εφτιαχνε
spy94 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μωρε του την αλλαζω εγω την οθονη. Ναι την ανοιξα, μια χαρα ειναι κουμπωμενη. Ειδα οτι κοστιζει ενα 70αρι (μεσω skroutz). Αρα, ενα 100αρι? Προσωπικά θα έπαιρνα δίσκο και ραμ και ότι μπορούσα να δώσω σε κομμάτια κέρδος θα ήταν.Σαν σύνολο 170€ τέτοιο λαπτοπ δεν με προσελκύει.Ίσως να προσελκύει άλλους.Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι. Ψάξε απο εξωτερικό μπας και βρεις οθόνη φθηνότερα.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν είναι οθόνη...έπεσε κάτω; Γιατί να χαλάσει από μόνη της δύσκολο. Μήπως καμιά κάρτα γραφικών έχει αρχίσει να τα παίζει; 1
Alex-V Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δεν σου φαινεται καπως υποπτο οταν χτυπας την οθονη να φτιαχνει? Καρτα δεν ειναι για κανενα λογο γιατι το συνδεσα σε εξωτερικη οθονη οταν εκανε τα παραξενα και στην εξωτερικη εδειχνε μια χαρα. Ισως επειδη ο παπαρας το εβαζε πισω σε σακιδιο στον ωμο, να το χτυπησε καπου χωρις να το καταλαβει
GeorgeSony Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα ξεδερφος μου μου είπε να ρωτήσω πόσο πιάνει ένα 5σ που δν του δουλεύει δσχτυλικο (μια ώρα μέσα στην θαλλασα κ στα βαθιά κιολαε το έβγαλε δν το σκουπησε κτλ ούτε ριζι τπτ κ έγινε ζημιά ) πόσο να του πω να το δώσει ; Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μετά την θάλασσα και χάλασε αυτό; Να πάει σε τεχνικό να το κάνει βίδες να καθαρίσει τα αλάτια, αλλιώς θα σαπίσει όλο μέσα. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Φορητο με AMD E1-1200 / 1.4 GHz και καλα να δουλευει 100 δεν πιανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις