Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Tις χαμηλωσα κι αλλο.

Δεκτα οσα ειπατε, δεν πολυ ασχολουμε με το να αγοραζω/πουλω μεταχειρισμενα και δεν εχω αποψη για αυτο και ρωτησα.
Προσωπικα καταλαβαινω αυτο που λετε γιατι να μην το παρει απο το μαγαζι γιατι εχω το βιτσιο να τα αγοραζω ολα καινουρια και σπανια να παω σε μεταχειρισμενο.

Το οτι ειναι σε κουτι χωρις να εχουν ανοιχτει το ξερω εγω και οσοι με πιστεψουν/εμπιστευφθουν.

Το αν ειμαι παλιο μελος (παλια πολυ ενεργο-πλεον πολυ λιγοτερο) το γνωριζουν καποιοι λιγοι που εχουν μεινει και αυτοι δεν θα αγορασουν οποτε δεν πονταρω σ αυτο.

Αν φυγουν εφυγαν.

Δημοσ.

^

Δεν παρακολούθησα για να ξέρω αν μάθαμε από πού ήρθαν κλπ, αλλά άμα θες να φύγουν οι ίντελ κράτα ένα βλέφαρο ανοικτό και μην τις αφήσεις στάσιμες εδώ γιατί ψάχνεις πολύ συγκεκριμένους μανιακούς.

Και το Ζ270 και ακόμα παραπάνω το Χ99 είναι καραψόφια πλέον λόγω ryzen και coffee lake, δύσκολο να δώσει κάποιος τόσα για (τόσο) high end mobo όταν με μπορεί να πάει σε καινούρια πλατφόρμα με τέτοια ποσά.

Θα έλεγα αφού είναι καινούριες/σφραγισμένες κάνε έναν κόπο τουλάχιστον σε διπλανά φόρουμς και φυσικά στο ebay, όσο ο χρόνος κυλάει χάνεις λεφτά.

• Like 4
Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ μια ερώτηση.

MacBook Late 2007, πλήρως λειτουργική κατάσταση και σε καλή εξωτερική κατάσταση (ειδικά για την ηλικία του), πόσο πιάνει;

Μαζί με φορτιστή εννοείται.

Δημοσ.

Ποσο πωλειται set z68apd3 rev 1.0 + i5 3470 + corsair vengeance 8gb ddr3 1600mhz (cmz8gx3m2a1600c9) + καρτα δικτυου (με μια θυρα ethernet γιατι η θυρα της mobo για καποιον λογο δεν δουλευει εξ αρχης αλλα επειδη το δουλευα με wifi δεν μπηκα στον κοπο για εγγυηση :< );

Δημοσ.

Ποσο πωλειται set z68apd3 rev 1.0 + i5 3470 + corsair vengeance 8gb ddr3 1600mhz (cmz8gx3m2a1600c9) + καρτα δικτυου (με μια θυρα ethernet γιατι η θυρα της mobo για καποιον λογο δεν δουλευει εξ αρχης αλλα επειδη το δουλευα με wifi δεν μπηκα στον κοπο για εγγυηση :< );

Γυρω στα 160 ευρω θα ελεγα.(50 mobo+80 cpu+30 ram)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός, αλλά Ram θα έβαζα 45. ^^

Και γω καπου εκει το σκεφτομουν. Επισης σκεφτομουν για την μητρικη γυρω στα 40 λογω θεματος με το ethernet.

θεματος με το ethernet. (αν και η καρτα δικτυου λυνει το θεμα, ισως ξινίσει σε καποιους :P  )

Δημοσ.

Και γω καπου εκει το σκεφτομουν. Επισης σκεφτομουν για την μητρικη γυρω στα 40 λογω θεματος με το ethernet.

Μπορεις στα 50 και για τον προσθετο λογο οτι οι μητρικες 1155 ειναι πλεον πολυ σπανιες οποτε ανεβαινει καπως η αξια τους.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός, αλλά Ram θα έβαζα 45. ^^

Δημοσ.

Spam attack ^^ :P

Mr. Sheogorath μπορείτε να δείτε στην προηγούμενη σελίδα το λινκ με την αγγελία μου; Ευχαριστώ πααααρα πολύ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...