Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Αν δεις και τι πουλάνε άλλοι με 50 ευρώ ... (19" , 720 με μόνο 150 καμμένα πίξελ και κουτσή βάση).

Αυτό ακριβώς.. !

Λοιπόν βλέποντας και κάνοντας και ευχαριστώ πολύ που όλοι ενδιαφερθήκατε!! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Αλλο παράδειγμα ; Οι gtx 780ti . Από επιδόσεις είναι ίσες με 1050ti . Τις πουλάνε κάτω από τη μισή τιμή της 1050ti ;;;; ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 1050ti ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ.

Οχι και καλυτερη η 1050ti απο την 780ti, ενταξει τα παραλες.Να ελεγες για 770 ναι ειναι λιγο καλυτερη.. για τα αλλα παραδειγματα εχεις δικιο δεν λεω..

Δημοσ.
Στις 23/1/2018 στις 12:21 ΜΜ, johnnyman είπε

Καλημερα παιδια!!Ενα φιλος εχει αυτο το home cinema αχρησιμοποιητο σχεδον

Αυτο ειναι το μοντελο (samsung ht-tz315r)

Ποσο πιανει περιπου?

Ευχαριστω πολυ!

large01.jpg.32986a9ec2724a4ac6de8c7dd1c41fb3.jpg

Κάποιος παιδιά? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Κάποιος παιδιά? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Φανταζομαι δεν εχει πλεον εγγυηση και επισης ειναι πιο παλιο μοντελο απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα.οπως πχ αυτο https://www.skroutz.gr/s/6904318/Samsung-HT-J5150.html με αντιστοιχες δυνατοτητες(5.1 με 1000watt) ισως και περισσοτερες δεν εκατσα να το ψαξω πολυ να ειμαι ειλικρινης.Εν ολιγοις οταν αυτο καινουργιο κανει 290 το μοντελο του φιλου που ειναι πιο παλιο με λιγοτερες δυνατοτητες ποσο να στοιχιζε τι στιγμη που μιλαμε? 220 ευρω?Αρα για μεταχειρισμενο ασχετως αν ειναι σαν καινουργιο εγω προσωπικα δεν θα εδινα πανω απο 150...Βεβαια αυτο ειναι η δικη μου κριση και εκτιμηση καποιος εχει αλλα κριτηρια.Μπορεις να δοκιμασεις και με 200 ευρω αλλα σε αντικειμενα που εχουν 1 χρονο εγγυηση χανουν πολυ γρηγορα την αξια τους και ποσο μαλλον ενα home cinema που αν χαλασει ο player ειναι αχρηστο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ποσο να πουλησω ενα ζευγαρι ακουστικα sony mdr7509hd  

https://www.artsound.gr/catalog/sony-7509-akoystika-professional-studio-monitor-stereo-p-8413.html?language=gr

εγω τα ειχα παρει απο γερμανια απο θομανς 190 ευρω ποσο να τα δωσω τωρα εινα αδουλευτα τα χρησιμοποιουσα μονο σε μιξη στο στουντιο σε νορμαλ εντασεις δεν τα εχω ταλαιπωρησει καθολου

αποφασισα και τα εβαλα 160 αν καποιο παιδι ενδιαφερεται στειλτε , αξιζουν τον κοπο απλα εγω πλεον δεν τα χρησιμοποιω τα ειχα μονο σε μιξεις

αν ενδιαφερεται και κανεις απο εδω ας στειλει να φευγουν

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Runner25 είπε

παιδια ποσο να πουλησω ενα ζευγαρι ακουστικα sony mdr7509hd  

https://www.artsound.gr/catalog/sony-7509-akoystika-professional-studio-monitor-stereo-p-8413.html?language=gr

εγω τα ειχα παρει απο γερμανια απο θομανς 190 ευρω ποσο να τα δωσω τωρα εινα αδουλευτα τα χρησιμοποιουσα μονο σε μιξη στο στουντιο σε νορμαλ εντασεις δεν τα εχω ταλαιπωρησει καθολου

αποφασισα και τα εβαλα 160 αν καποιο παιδι ενδιαφερεται στειλτε , αξιζουν τον κοπο απλα εγω πλεον δεν τα χρησιμοποιω τα ειχα μονο σε μιξεις

αν ενδιαφερεται και κανεις απο εδω ας στειλει να φευγουν

Discontinued μοντέλο σχεδόν 10 ετών (φαντάζομαι τα έχεις λιγότερο), τα πήρες 190ε και τα δίνεις 160ε, για να 'φεύγουν'?

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nvnight είπε

Discontinued μοντέλο σχεδόν 12 ετών (φαντάζομαι τα έχεις λιγότερο), τα πήρες 190ε και τα δίνεις 160ε, για να 'φεύγουν'?

Fixed :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, nvnight said:

Discontinued μοντέλο σχεδόν 10 ετών (φαντάζομαι τα έχεις λιγότερο), τα πήρες 190ε και τα δίνεις 160ε, για να 'φεύγουν'?

ποσο να τα βαλω προτεινεις φιλε μου, ιδεα δεν εχω 

παντως ειναι hi fi κατηγορια headset με οτι συνεπαγεται αυτο , δεν μπορει επουδενη να συγκριθει με τα διαφορα gaming που κυκλοφορουν

και αυτη η σειρα της sony η mdr ειναι απο τις καλες και ποιοτικες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Runner25 είπε

ποσο να τα βαλω προτεινεις φιλε μου, ιδεα δεν εχω 

παντως ειναι hi fi κατηγορια headset με οτι συνεπαγεται αυτο , δεν μπορει επουδενη να συγκριθει με τα διαφορα gaming που κυκλοφορουν

και αυτη η σειρα της sony η mdr ειναι απο τις καλες και ποιοτικες

Εαν γνωριζα θα ειχα προτεινει ηδη καποιο ποσο. Αλλα βρισκω λογικο,καποιος που ψαχνει headset αυτης της κατηγοριας για τη δουλεια του,να μην αγορασει μοντελο 10ετιας+ με μειωση ~15% απο την τιμη που αγόρασες καποτε..

Επεξ/σία από nvnight
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας.Λογικες τιμες για να αγορασω απο εδω μεσα Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming ή MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB (GTX 1050 Ti Gaming X 4G)  ή Asus GeForce GTX1050 Ti 4GB Strix OC (90YV0A30-M0NA00) και πια απο αυτες θα μου προτεινατε για αυτη την μοβο https://www.skroutz.gr/s/11517875/MSI-B350M-Mortar.html  .Και μια λογικη τιμη για αγορα μεταχειρισμενου παλι απο εδω μεσα AMD Ryzen 5 1600 Box. Eυχαριστω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PantKo είπε

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την γνωμη σας.Λογικες τιμες για να αγορασω απο εδω μεσα Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming ή MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB (GTX 1050 Ti Gaming X 4G)  ή Asus GeForce GTX1050 Ti 4GB Strix OC (90YV0A30-M0NA00) και πια απο αυτες θα μου προτεινατε για αυτη την μοβο https://www.skroutz.gr/s/11517875/MSI-B350M-Mortar.html  .Και μια λογικη τιμη για αγορα μεταχειρισμενου παλι απο εδω μεσα AMD Ryzen 5 1600 Box. Eυχαριστω.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα παραγγειλεις καινουργια και να περιμενεις μεχρι να ερθουν.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spy94 είπε

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα παραγγειλεις καινουργια και να περιμενεις μεχρι να ερθουν.

για να ρωταω παει να πει οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχουν τα λεφτα για να τα αγορασω καινουρια.Φυσικα και αν μπορουσα το καλυτερο θα ηταν να τα παρω καινουρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PantKo είπε

για να ρωταω παει να πει οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχουν τα λεφτα για να τα αγορασω καινουρια.Φυσικα και αν μπορουσα το καλυτερο θα ηταν να τα παρω καινουρια.

Για να σου απαντάω έτσι πάει να πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις (σε λογική τιμή).Αφήνω ένα μικρό περιθώριο να είσαι όλη μέρα μέσα και να σου κάτσει,άγνωστο το πότε όμως.Αφού δεν υπάρχουν η εναλλακτική είναι είτε να πεις σε φθηνότερη υλοποίηση είτε σε μικρότερο επεξεργαστή είτε και στα δύο.Όλοι αυτά ψάχνουν και αν και όταν κάποιος ανεβάζει αγγελία εξαφανίζονται άμεσα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...