Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, jeep13 είπε

Να παρω μεταχειρισμενο xperia x compact , 140-150 καλα δεν ειναι;

Με κανά 200άρι, μπορείς να βρεις galaxy s6. Αξίζει τη διαφορά, νομίζω, φίλε.-

Δημοσ.

Καλησπερα, ξερετε περιπου σε τι τιμη θα μπορουσα να πουλησω συσκευασμενο(καινουργιο) χειριστηριο για ps2 ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ItsAl3x είπε

Καλησπερα, ξερετε περιπου σε τι τιμη θα μπορουσα να πουλησω συσκευασμενο(καινουργιο) χειριστηριο για ps2 ?

Καλησπερα,

-15% από τιμή Σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω αυτη την βλακεια την εχω βαλει με ανταπτορα στον υπολογιστη του γιου μου και δεν ξερω πως σβηνει και βγαζω τις μπαταριες.

ed4999d7ca4b64c8e1bcaf3b067ea0421.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω κ εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου πόσο να δώσω κάποια πραγματάκια που έχω κ κάθονται

1. Μητρική Asus striker II Xtreme ( https://www.asus.com/Motherboards/Striker_II_Extreme/) (Με πλήρης παρελκόμενα εκτός του LCD poster που υπάρχει αλλά έχει καμμένα pixels κ δεν μπορείς να δεις το τι δείχνει) 

2. 2x iphone 6 16GB το 1 έχει κλειδωμένο icloud σαν καινούργιο, το 2ο μετά από πτώση έβγαλε γραμμές στην οθόνη κ είχε grey wifi μέχρι που μια μέρα έκλεισε από μπαταριά κ δεν ξανάνειξε (Έχει κουτί κ απόδειξη για όποιον τα χρειαστεί)

3. Τροφοδοτικό corsair TX 850 (https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/TX-Series™-TX850-—-80-PLUS®-Bronze-Certified-850-Watt-High-Performance-Power-Supply/p/CP-9020043-NA) Είχε αγοραστεί από e-shop 200+ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

intel i7-7700k και Asus Strix Z270F gaming τι τιμή μπορώ να τα δώσω (για πακέτο)?

- Όπως βλέπω τις τιμές σε καινούρια σκεφτόμουν γύρω στα 320€ - 340€ .

- Συσκευασίες υπάρχουν και είναι αγορασμένα από Ελλάδα 01/2017 με υπόλοιπο εγγύησης 21 μήνες.

Επεξ/σία από idonthave
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χερετωσε  εχω αυτο το home cinema https://www.skroutz.gr/s/282339/Philips-HTS3510.html σαν καινουργια θα τα χαρακτηριζα ζητημα να εχω δει 10 ταινιες σαν χρηση dvd τσαμπα τα κραταω μονο ραδιο ακουω,  τι τιμη λετε να εβαζα μπας και επαιρνα τποτα καλουτσικα ηχεια για pc?

συσκευασια δεν υπαρχει και εκτος εγγυσης ασφαλως

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ένας Intel Core i3-4130 ή παρόμοιος haswell με intel hd 4600 πόσο μπορεί να αγοραστεί. Δυστυχώς δεν μου κάνουν οι celeron/pentium λόγο κάρτα γραφικών. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p_under είπε

ένας Intel Core i3-4130 ή παρόμοιος haswell με intel hd 4600 πόσο μπορεί να αγοραστεί. Δυστυχώς δεν μου κάνουν οι celeron/pentium λόγο κάρτα γραφικών. 

Γύρω στο 30άρι νομίζω είναι καλά, αν σκεφτείς οτί με 50 παίρνει καινούργιο Pentium 4560 2c/4t με απόδειξη και καινούργιο socket.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pinkakos είπε

Γύρω στο 30άρι νομίζω είναι καλά, αν σκεφτείς οτί με 50 παίρνει καινούργιο Pentium 4560 2c/4t με απόδειξη και καινούργιο socket.

οκ ευχαριστώ! 

Δημοσ.
  • MSI GTX 760 TF AERO 
  • 2x4GB Kingston Value 1333Mhz DDR3
  • 4x4GB G.Skill Ripjaw Red 2133Mhz 1.3 DDR3
  • Intel i5 4590 
  • Intel i5 4440
  • Asrock H87 Fatal1ty (στο κουτί της)
  • Corsair CX600M (Semi-Modular) (στο κουτί του)
  • Gigabyte H81M-S2H
  • LDLC HF-2-BW Noir (αγορασμένο από Γαλλία ,80€)
  • Western Digital RED NAS (Ελάχιστες εγγραφές,ήταν για backup)
  • Samsung 250GB 840
  • Samsung M.2 850 250GB
  • Samsung mSATA 850 EVO 250GB
  • LG Bluray Recorder

τι λέτε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο να δώσω μνήμες ram της TeamGroup Xtreem 2x4=8GB DDR4 στα 3466Mhz? Απόσο ξέρω απευθύνονται κυρίως σε overclockers, για πείτε μια τιμή; 

Επεξ/σία από TheCaptainSS
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...