Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο το πραγμα προφανως και δεν αγορεζεται απο κανεναν, οπως ειπατε ομως μπορει να ειναι θησαυρος για καποιον (πχ καποιον που δεν εχει καν υπολογιστη για οικονομικους λογους), αρα το χαριζεις σε καποιον που το εχει αναγκη :)

Επεξ/σία από splanis
  • Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, splanis είπε

αυτο το πραγμα προφανως και δεν αγορεζεται απο κανεναν, οπως ειπατε ομως μπορει να ειναι θησαυρος για καποιον (πχ καποιον που δεν εχει καν υπολογιστη για οικονομικους λογους), αρα το χαριζεις σε καποιον που το εχει αναγκη :)

Σίγουρα είναι θησαυρός για κάποιους... τώρα το τι λέει ο κουλις ας μην το σχολιάσω καλύτερα και ας συνεχίσω την ταινία  B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, orderlover είπε

Kαμια ιδέα; 60 & 50 είναι εντάξει νομίζω.

45€    i3 9100F

40€    i3 8100

Επεξ/σία από skapodis
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, πολλοί εδώ προτείνουν τιμές για πράγματα χωρίς εγγύηση πάνω από την μισή τιμή. Υπάρχουν άτομα που αγοράζουν μεταχειρισμένα πάνω από μισοτιμής χωρίς εγγύηση;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, achiavg είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, πολλοί εδώ προτείνουν τιμές για πράγματα χωρίς εγγύηση πάνω από την μισή τιμή. Υπάρχουν άτομα που αγοράζουν μεταχειρισμένα πάνω από μισοτιμής χωρίς εγγύηση;

Ναι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skapodis είπε

45€    i3 9100F

40€    i3 8100

Aν είχαν εγγύηση πόσο θα τα κοστολογούσες τότε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, orderlover είπε

Aν είχαν εγγύηση πόσο θα τα κοστολογούσες τότε;

Για εμένα το αν ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο έχει ακόμα εγγύηση είναι απλά ένα καλό extra για την διευκόλυνση της πώλησης. Αν μία CPU έχει X performance index, η εγγύηση δεν βελτιώνει την απόδοσης της. Πόσο μάλλον όταν στο μεταξύ έχουν βγει καλύτερες CPU για το ίδιο Socket.

Το πότε και αν, μία τιμή μεταπώλησης θα πέσει στο μισό ή κάτω από το μισό της τιμής πώλησης είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και πολύπλοκων υπολογισμών. Μπορεί η τιμή να μην αρέσει σε πολλούς ως αγοραστές ή ως πωλητές αλλά τέτοια υπολογιστικά μοντέλα κανονίζουν τις τιμές των προϊόντων που αγοράζουμε ή ως προμηθευτές ή ως απλοί αγοραστές εδώ και χρόνια.

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, skapodis είπε

Για εμένα το αν ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο έχει ακόμα εγγύηση είναι απλά ένα καλό extra για την διευκόλυνση της πώλησης. Αν μία CPU έχει X performance index, η εγγύηση δεν βελτιώνει την απόδοσης της. Πόσο μάλλον όταν στο μεταξύ έχουν βγει καλύτερες CPU για το ίδιο Socket.

Το πότε και αν, μία τιμή μεταπώλησης θα πέσει στο μισό ή κάτω από το μισό της τιμής πώλησης είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και πολύπλοκων υπολογισμών. Μπορεί η τιμή να μην αρέσει σε πολλούς ως αγοραστές ή ως πωλητές αλλά τέτοια υπολογιστικά μοντέλα κανονίζουν τις τιμές των προϊόντων που αγοράζουμε ή ως προμηθευτές ή ως απλοί αγοραστές εδώ και χρόνια.

τελικα θα μας δωσεις αν δουμε τον κωδικα στο github η δεν ειναι opensource? :P

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, splanis είπε

τελικα θα μας δωσεις αν δουμε τον κωδικα στο github η δεν ειναι opensource? :P

Είναι ακόμα under development :)

Δημοσ.
Στις 22/3/2020 στις 11:58 ΜΜ, blacktruth είπε

Γεια χαρά,

έχω έναν επεξεργαστή και ένα ζευγάρι μνήμες που θέλω να δώσω, από το laptop μου. To laptop είναι τετραετίας αλλά είχε δει ελάχιστη χρήση. Τώρα που θυμήθηκα να το χρησιμοποιήσω του έκανα αναβάθμιση και μου έμειναν τα εξής:

1. Kingston HyperX Impact DDR3L 1.35V 2x4GB 1600MHz CL9

https://www.kingston.com/us/memory/search?partId=HX316LS9IBK2%2F8

2. Intel Core i3-4000M (TDP 37W)

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/75104/intel-core-i3-4000m-processor-3m-cache-2-40-ghz.html

Δεν έχω ιδέα πόσο να τα βάλω, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

Πόσο να τα βάλω ρε παιδιά; Πείτε καμιά πρόχειρη εκτίμηση. Βαρέθηκα να τα βλέπω. :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blacktruth είπε

Πόσο να τα βάλω ρε παιδιά; Πείτε καμιά πρόχειρη εκτίμηση. Βαρέθηκα να τα βλέπω. :-)

31€    1. Kingston HyperX Impact DDR3L 1.35V 2x4GB 1600MHz CL9

17€    2. Intel Core i3-4000M (TDP 37W)

Επεξ/σία από skapodis
Δημοσ.

εχω εναν υπολογιστη i5 3470 gt 1030 4gb ram 222ssd 500hdd ειναι καλος για τα παντα gaming και δουλειες ποσο να τον πουλησω εγω σκεφτομουν στο 250

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, babistso είπε

εχω εναν υπολογιστη i5 3470 gt 1030 4gb ram 222ssd 500hdd ειναι καλος για τα παντα gaming και δουλειες ποσο να τον πουλησω εγω σκεφτομουν στο 250

Καλος για gaming με gt 1030?  Αν εχει και τροφοδοτικο (γενικα ολοκληρος υπολογιστης)  τοτε θα ελεγα 160-170.  Τα 250 που λες δεν ξερω απο που τα βγαζεις..

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, babistso είπε

Ως αισιοδοξος θα σου προτεινω να τον ξεκινησεις 200 και να πεφτεις 20 τη βδομαδα.

Σε 2 βδομαδες το πολυ θα εχει φυγει.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, babistso είπε

Πόσο;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...