Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Τον Αύγουστο πήρα από εδώ το Mi A3 4/64 στα 120€.

Κι εμένα τα 60€ μου φαίνονται κάπως λίγα να σου πω την αλήθεια.

Απ' την άλλη, μπορεί απλά να μην υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο. Δηλαδή και στα 60€ να το βάλεις μπορεί πάλι να δεις ψόφια πράγματα.

ειναι λίγα τα 60 για τέτοιο τηλέφωνο. Με 100-120 είδα στα καταστήματα καινούρια που είναι χειρότερα από το Α1 οπότε και δε θα το σκοτώσω. Ας μείνει στο ράφι για 2ο. Τιμιότατο τηλέφωνο για νορμάλ χρήση. Το άλλαξα κυρίως λόγω κάμερας και οτι ήθελα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση.

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ειναι λίγα τα 60 για τέτοιο τηλέφωνο. Με 100-120 είδα στα καταστήματα καινούρια που είναι χειρότερα από το Α1 οπότε και δε θα το σκοτώσω. Ας μείνει στο ράφι για 2ο. Τιμιότατο τηλέφωνο για νορμάλ χρήση. Το άλλαξα κυρίως λόγω κάμερας και οτι ήθελα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση.

Η μπαταρια του ειναι μικρη για τα σημερινα δεδομενα, εγω δε θα το αγοραζα γι αυτο και μονο το λογο.Εχω καλομαθει με τα 4000 του Redmi Note 4X.Αν συνυπολογισεις οτι πλεον η μπαταρια σου εχει πεσει σε επιπεδα περιπου 2300 mah εσυ θα εδινες 80?Εκτος και αν εχεις βαλει καινουρια μπαταρια, δε διαβασα την αγγελια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Noreak είπε

Η μπαταρια του ειναι μικρη για τα σημερινα δεδομενα, εγω δε θα το αγοραζα γι αυτο και μονο το λογο.Εχω καλομαθει με τα 4000 του Redmi Note 4X.Αν συνυπολογισεις οτι πλεον η μπαταρια σου εχει πεσει σε επιπεδα περιπου 2300 mah εσυ θα εδινες 80?Εκτος και αν εχεις βαλει καινουρια μπαταρια, δε διαβασα την αγγελια.

η μπαταρία του είναι άψογη. 7μιση ώρες SoT σχεδόν. είμαι από εκείνους που δε λιώνω μια συσκευή με random φορτίσεις. Παιχνίδια δεν....20% μπαταρία...φόρτιση....85% εκτός φόρτισης και μου βγαζε περίπου 1μιση μέρα.

γενικά τα προσέχω ότι έχω. Απλά νομίζω οτι για ένα android one (δε μιλάμε για official custom dev rom) που έχει όλα τα καλούδια της Xiaomi. 4gb ram, ir blaster 3.5mm jack. type c. κουτάτο αγρατσούνιστο με ζελατίνα σφραγισμένη τα 60 είναι ξεφτίλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

η μπαταρία του είναι άψογη. 7μιση ώρες SoT σχεδόν. είμαι από εκείνους που δε λιώνω μια συσκευή με random φορτίσεις. Παιχνίδια δεν....20% μπαταρία...φόρτιση....85% εκτός φόρτισης και μου βγαζε περίπου 1μιση μέρα.

γενικά τα προσέχω ότι έχω. Απλά νομίζω οτι για ένα android one (δε μιλάμε για official custom dev rom) που έχει όλα τα καλούδια της Xiaomi. 4gb ram, ir blaster 3.5mm jack. type c. κουτάτο αγρατσούνιστο με ζελατίνα σφραγισμένη τα 60 είναι ξεφτίλα.

Οσο και να την προσεχεις την μπαταρια, και γω την προσεχω 35,40 -80%, αν ειναι 3+ χρονων κινητο θα χει πεσει ενα 20% περιπου.Μπορεις να παρεις μια εκτιμηση της καταστασης με το accubattery κανοντας δυο τρεις 0-100 φορτισεις.Περσι πηρα μεταχειρισμενο RN4X 4 gb ram με υπολοιπο εγγυησης, 80 ε, με τον 625 εννοειται και θεωρω πως εδωσα περισσοτερα απο το κανονικο.Οταν μπορεις να παρεις το Redmi 9 με 122 και το Redmi Note 8T με 139, με διπλασια σχεδον μπαταρια, διπλασιες και βαλε επιδοσεις, ir blaster, καλυτερη οθονη, καμερα κτλπ και το σημαντικοτερο με εγγυηση, γνωμη μου ειναι μεχρι 70 στην καλυτερη.Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορεις να το δωσεις και περισσοτερο, ισως καποιος να βρεθει να δωσει και 80.Αλλα για μενα η πραγματικη αξια του ειναι μαξ 70.

Επεξ/σία από Noreak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Ghost_Man2329 said:

... RTX 2060 gaming oc pro εγγύηση μέχρι της 03/22 ...

με εγγύηση περίπου 250€, όμως δεν ξέρω αν με 250€ αγοράζεις άλλη πιό σύγχρονη (και πιθανόν καλύτερη) ή λίγο παλαιότερη με καλύτερες επιδόσεις, καλύτερα ας πει και κάποιος σχετικός με NVidia-GigaByte.

edit: μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να ενδαφερθεί ή βρεθεί αγοραστής.

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.
3 ώρες πριν, eyw είπε

με εγγύηση περίπου 250€, όμως δεν ξέρω αν με 250€ αγοράζεις άλλη πιό σύγχρονη (και πιθανόν καλύτερη) ή λίγο παλαιότερη με καλύτερες επιδόσεις, καλύτερα ας πει και κάποιος σχετικός με NVidia-GigaByte.

edit: μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να ενδαφερθεί ή βρεθεί αγοραστής.

καλησπερα ποσο μπορω να δωσω την στοκ ψηκτρα απο εναν phenom 1090t ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, life is music είπε

πουλάς το ελικόπτερο?

Δεν σου άρεσε η βοή μέσα στο δωμάτιο όταν λειτουργεί ο υπολογιστής σου?

Αλήθεια μπορείς να ηχογραφήσεις το μηχάνημα σου όταν ζορίζεται?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

πουλάς το ελικόπτερο?

Δεν σου άρεσε η βοή μέσα στο δωμάτιο όταν λειτουργεί ο υπολογιστή σου?

Αλήθεια μπορείς να ηχογραφήσεις το μηχάνημα σου όταν ζορίζεται?

στο μηχανημα μου εχω μια 212 evo ....απλα την εχω την στοκ και κάθεται για αυτο ρωτησα αν πιάνει κατι !

Δημοσ.
39 minutes ago, life is music said:

κάπου είχα δει AMD stock για 15€-20€ αλλά θέλει κανένας σήμερα AM3 stock cooler? Καλύτερα κράτησέ την ή δώστο πακέτο με τον προσέσορα.
Δεν είναι και κάνα θηρίο ο Thuban, 125W μόνον, οι καινούργιοι της ακατανόμαστης είναι πολύ παραπάνω.
Τι να πω και εγώ με Agena 140W...

Δημοσ.

μια win win τιμή για να φύγει μια LG 49SK8100 Smart 4K UHD 49" με magic remote κουτι κτλ, και υπολοιπο εγγύησης σχεδόν 4 έτη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, kanesaxo said:

... win win τιμή για να φύγει μια LG 49SK8100 Smart 4K UHD 49" ...

η τυπική, έως 3/4 της λιανικής, ~500€.
Σχετικά με το win-win πρέπει να βρεις αν κάποιος ανταγωνιστής έχει βγάλει νεώτερο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά ή με πιο πολλές ιντσες ή και ισάξιο αλλά φθηνότερο, ανάλογα θα καθορίσεις την τιμή.
Το αν και πότε θα φύγει και με ποιά τμή είναι άλλο θέμα, τσέκαρε στις αγγελίες.

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eyw είπε

η τυπική, έως 3/4 της λιανικής, ~500€.
Σχετικά με το win-win πρέπει να βρεις αν κάποιος ανταγωνιστής έχει βγάλει νεώτερο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά ή με πιο πολλές ιντσες ή και ισάξιο αλλά φθηνότερο, ανάλογα θα καθορίσεις την τιμή.
Το αν και πότε θα φύγει και με ποιά τμή είναι άλλο θέμα, τσέκαρε στις αγγελίες.

Δεν βρήκα παρόμοια στις αγγελίες. 

Εξάλλου τα 500€ που αναφέρεις, είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Ούτε γω θα είχα απαίτηση για τόσα! 

Δημοσ.
3 minutes ago, kanesaxo said:

... Εξάλλου τα 500€ που αναφέρεις, είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Ούτε γω θα είχα απαίτηση για τόσα! 

το 500 είναι διότι είναι από reputable manufacturer και έχει ακόμα εγγύηση. Είναι μοντέλο του 2018 ή κάνω λάθος?  έγινε κάτι από:

1 hour ago, eyw said:

... κάποιος ανταγωνιστής έχει βγάλει νεώτερο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά ή με πιο πολλές ιντσες ή και ισάξιο αλλά φθηνότερο, ...

στο αμαζον υπάρχει LG 49SM8500PLA 49 Inch UHD 4K με £650 και μπορεί να διαφέρουν πολύ, δες και γνωστές Ελληνικές αλυσίδες τι υπάρχει, μπορεί και τα 300€ να είναι πολλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...