Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, life is music είπε

Πιστεύεις θα φύγει αν την βάλω σε αυτήν την τιμή ?

Λογικη τιμη τη θεωρω εαν σου τη ζητησουν 50 ευρω κρατησε την καλυτερα δεν υπαρχει λογος πωλησης.Μια τηλεοραση δεν παει ποτε χαμενη.

Αλλωστε επωνυμη ειναι και βασει της χρονολογιας εχει ψηφιακο δεκτη ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Λογικη τιμη τη θεωρω εαν σου τη ζητησουν 50 ευρω κρατησε την καλυτερα δεν υπαρχει λογος πωλησης.Μια τηλεοραση δεν παει ποτε χαμενη.

Αλλωστε επωνυμη ειναι και βασει της χρονολογιας εχει ψηφιακο δεκτη ετσι δεν ειναι;

Ναι έχει και ψηφιακό δέκτη και μαζί με αυτήν έχω και μια Σόνυ 24 με ψηφιακό δέκτη 

Μόλις τώρα, life is music είπε

Ναι έχει και ψηφιακό δέκτη και μαζί με αυτήν έχω και μια Σόνυ 24 με ψηφιακό δέκτη 

Οπότε αν βάλω και της δύο στα 160 θεωρώ πως είναι καλά 

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, life is music είπε

Οπότε αν βάλω και της δύο στα 160 θεωρώ πως είναι καλά 

Ναι ετσι πιστευω.

Βαλε και τα μοντελα αναλυτικα με links να βλεπει ο αλλος και τι θυρες εχει καθε μια.

Μπορει καποιος να ενδιαφερθει να την παρει και για monitor.😉

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Ναι ετσι πιστευω.

Βαλε και τα μοντελα αναλυτικα με links να βλεπει ο αλλος και τι θυρες εχει καθε μια.

Μαλιστα 

13 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Ναι ετσι πιστευω.

Και μια τελευταία ερώτηση πόσο μπορώ να βρω  μια 32 άρα full hd smart με εγγύηση  μέσα από το forum?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, life is music είπε

Μαλιστα 

Και μια τελευταία ερώτηση πόσο μπορώ να βρω  μια 32 άρα full hd smart με εγγύηση  μέσα από το forum?

Mε μια γρηγορη ματια 32 αρες εχει αλλα οχι με εγγυηση.

Βρηκα αυτην 28αρα με εγγυηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά και από μένα παίδες

Θα ήθελα να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μετριο gaming μεταχειρισμένη λογώ της κατάστασης που βρισκόμαστε

το σύστημα έχει πάνω ryzen 5 5600x + 2 οθόνες 2κ

Το budget είναι ~500€ 

τι είναι πιο vfm δεδομένο της κατάστασης;;

Επεξ/σία από Homerts95
Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια,ποσο μπορει να πιανει ενα MH λειτουργικο macbook pro early 2008?
Χρειαζεται μητρικη,το υπολοιπο ειναι σε καλη κατασταση,για την ηλικια του παντα.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλησπερα αυπνα αλανια,ποσο μπορει να πιανει ενα MH λειτουργικο macbook pro early 2008?
Χρειαζεται μητρικη,το υπολοιπο ειναι σε καλη κατασταση,για την ηλικια του παντα.

50

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

80 - 100 ευρω μαξιμουμ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οσο στοιχίζει το ταμπελάκι του , εγώ θα το αγόραζα να το έχω στο τραπέζι (οταν ανοίξουν οι καφετέριες) και καλά ότι τηλε-εργάζομαι με macbook για να ρίχνω πιπινάκια.

Το κοστολογώ 10ευρώ αλλά αν ρίξω καμια καλή δίνω και 100αρικο.

Πόσο μπορεί να κάνει ένα χρέπι 13ετών που χάλασε η μητρική? Φτιάξιμο και πέταμα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Homerts95 είπε

Γειά και από μένα παίδες

Θα ήθελα να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για μετριο gaming μεταχειρισμένη λογώ της κατάστασης που βρισκόμαστε

το σύστημα έχει πάνω ryzen 5 5600x + 2 οθόνες 2κ

Το budget είναι ~500€ 

τι είναι πιο vfm δεδομένο της κατάστασης;;

1080,σειρα 2000 αν βρεις ευκαιρια .για τωρινη κατασταση,

αλλιως 3060 σε νεα.

πχ με αγγελια ζητησης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Οσο στοιχίζει το ταμπελάκι του , εγώ θα το αγόραζα να το έχω στο τραπέζι (οταν ανοίξουν οι καφετέριες) και καλά ότι τηλε-εργάζομαι με macbook για να ρίχνω πιπινάκια.

Το κοστολογώ 10ευρώ αλλά αν ρίξω καμια καλή δίνω και 100αρικο.

Πόσο μπορεί να κάνει ένα χρέπι 13ετών που χάλασε η μητρική? Φτιάξιμο και πέταμα.

Το ατου του ειναι οτι ειναι apple.
Κατα τα αλλα και λειτουργικα,παλι σκουπιδια εινα

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το ατου του ειναι οτι ειναι apple.
Κατα τα αλλα και λειτουργικα,παλι σκουπιδια εινα

κάνουμε και λίγο πλάκα , χαίρομαι που δεν το πήρες προσωπικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...