Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Συγνώμη που τα στέλνω έτσι και για πριν τρέχω όλη μέρα και δεν το παρατήρησα!!

Καλησπερα φιλε, για να σε βοηθησουμε αποτελεσματικοτερα, μπορεις να μας δειξεις τα στοιχεια σου με το speccy

και το τροφοδοτικο θα πρεπει να ανοιξεις το κουτι να μας πεις τι ειναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , λόγο έλευσης του πρώτου μου παιδιού :) και ανάγκης ρευστού , αποφάσισα να πουλήσω την μητρική και τον επεξεργαστή μου, η μητρική μου είναι η Asus Rampage V Extreme X99 και ο επεξεργαστής ο i7 5930k , τις μνήμες θα τις δώσω στον αδερφό μου , όλα είναι σε άριστη κατάσταση και εντός εγγύησης από ελληνικό μαγαζί, ποσο λέτε να τα δώσω ?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες , λόγο έλευσης του πρώτου μου παιδιού :) και ανάγκης ρευστού , αποφάσισα να πουλήσω την μητρική και τον επεξεργαστή μου, η μητρική μου είναι η Asus Rampage V Extreme X99 και ο επεξεργαστής ο i7 5930k , τις μνήμες θα τις δώσω στον αδερφό μου , όλα είναι σε άριστη κατάσταση και εντός εγγύησης από ελληνικό μαγαζί, ποσο λέτε να τα δώσω ?

Ευχαριστώ πολύ

Στα 850 πακέτο αν είναι μέχρι ενός χρόνου θα είναι μια χαρά. Αν είναι 2 πες 800.

Να σας ζήσει!

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας , αλλά τι να κάνουμε έρχεται ο γιος μου και πραγματικά τα έχω ξεχάσει όλα, άρα στα 700€ που το έχω βάλει στις αγγελίες είναι σούπερ τιμή , έτσι ?

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Επισυνάπτω φωτογραφίες διότι δεν μου ανέβασε σε κανένα άλλο format αρχείου από το πρόγραμμα που μου έστειλες.

Κανα 300αρι με 320 νομιζω καλα ειναι. Ειναι και χωρις τροφοδοτικο κιολας... :P

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Επισυνάπτω φωτογραφίες διότι δεν μου ανέβασε σε κανένα άλλο format αρχείου από το πρόγραμμα που μου έστειλες.

το τροφοδοτικο ειναι για τα αζητητα.

Αν μπορεις να το μπουλησεις κομματι κομματι θα πιασει περισσοτερο. ολα μαζι κανενα 280-300

ο 2600 ι7 κανενα 170-180

μητρικη 30-40 πες

gpu 40 αν ειναι η 6790--για 6750/6770 πες 30

25-30 ευρω ο σκληρος

5 το dvd

40 για τις ram

αν το κλειδι των windows ειναι αυθεντικο, κανενα 40

το τροφοδοτικο 5-10 ευρω κι αν.

• Like 1
Δημοσ.

45 ευρω

Σε καμια περιπτωση οταν βρισκεις τον G440 40-45 ευρω με εγγυηση και ελαχιστο χρονο λειτουργειας

cpu pentium g3258 με στοκ ψυξη, χωρις χαρτια -κουτια εγγυησεις, ποσο πιανει

Αν σκεφτεις το επομενο μοντελο G4400 με εγγυηση πιανουν 40-45 αναλογισου οτι δεν θα ξεπερνας τα 40 ευρω, (εαν τον δωσεις με ενδιαφερει παντως)

μια 8 αρα ραμ ddr3 1600 ποσο μπορω να την βρω ?

Μαρκα και μοντελο (αποδειξη εγγυηση εχει?)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δηλαδή με συμφέρει να τα πουλήσω κομμάτια αντί για όλο το σύστημα?

αν ξερεις να το αποσυναρμολογησεις το συστημα, και εχεις διαθεση να το πουλησεις κομματι κομματι και να καθαρισεις λιγο τα κομματια, πιστευω θα κερδισεις λιγο παραπανω, αλλα σιγουρα θα περιμενεις κι λιγο παραπανω για να φυγουν ολα. Αν δεν σε νοιαζει τοσο τα δινεις ολα μαζι κοντα στο 300 και περιμενεις καποιον αγοραστη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...