Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Έχω 4 τέτοια dimm μνήμης των 2GB

Corsair XMS3 CM3X2G1333C9

Σκέφτομαι μήπως τα πουλήσω για να βάλω 4x4GB για να πάω στα 16GB.

Η αγορά έχει κάπου 7 χρόνια που έγινε, αλλά αυτά -λογικά- έχουν lifetime warranty. Πόσο περίπου αξίζει να τα πουλήσω;

Δημοσ.

Καλημερα παιδες , λεω να κανω σιγα σιγα το Pc Corsair Themed και αναρωτιεμαι ποσο μπορω να δοσω τα παρακατω ...

1) Logitech G700S

2) Logitech G105

3) Coolermaster 212 Evo 

Oλα με εγγυηση πανω απο 1 χρονο και στα κουτια τους ...

Τιμες σκρουτζ τωρα ειναι στα 72 περιπου keyboard και mouse και 42 περιπου το cooler ... 45 , 45 και 30 λετε να φυγουν ?

Δημοσ.

Έχω 4 τέτοια dimm μνήμης των 2GB

Corsair XMS3 CM3X2G1333C9

Σκέφτομαι μήπως τα πουλήσω για να βάλω 4x4GB για να πάω στα 16GB.

Η αγορά έχει κάπου 7 χρόνια που έγινε, αλλά αυτά -λογικά- έχουν lifetime warranty. Πόσο περίπου αξίζει να τα πουλήσω;

Καλησπέρα, αυτά έχουν αξία μόνο σε κάποιον με 775 πλατφόρμα με chipset P35. Πολύ περιορισμένο δηλαδή. Θα έλεγα 35-40.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αυτά έχουν αξία μόνο σε κάποιον με 775 πλατφόρμα με chipset P35. Πολύ περιορισμένο δηλαδή. Θα έλεγα 35-40.

Εγώ πάντως τις έχω μέχρι τώρα κουμπωμένες σε μια MSI P55-GD65. Δεν ξέρω αν αλλάζει αυτό σε κάτι την αξία τους..

Δημοσ.

ποσο μπορω να πουλησω εναν ψοφιο επεξεργαστη i5 480m ?

υπαρχει κανενας που αγοραζει χαλασμενους επεξεργαστες?

Δημοσ.

Πως κατάφερες να χαλάσεις cpu? Μόνο για μπρελόκ κάνει, ή έχω ένα φιλαράκι που είχε μαζέψει κάποια κομμάτια για προθήκη, να τα πάει σε σχολή, σαν εκπαιδευτικό αντικείμενο. Θα ρωτήσω αν τον ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Πως κατάφερες να χαλάσεις cpu? Μόνο για μπρελόκ κάνει, ή έχω ένα φιλαράκι που είχε μαζέψει κάποια κομμάτια για προθήκη, να τα πάει σε σχολή, σαν εκπαιδευτικό αντικείμενο. Θα ρωτήσω αν τον ενδιαφέρει.

εμενα ρωτας πως το καταφερα?

την αγορασα αψογη και λειτουργικη και σε 3 λαπτοπ δεν επαιξε οπου καποιο απο αυτα εχει συμβατοτητα σιγουρη

ρωτησα και ατομα με γνωση παραπανω και εκει κατεληξαν και εκεινοι.

σκεφτηκα να ζητησω απο εναν αλλο πωλητη τον ιδιο επεξεργαστη να τον δοκιμασω και αμα δε μου κανει μου προτεινε να πληρωσει αυτος τα εξοδα. οποτε ειπα να κανω τραμπα τον δικο μου με τον δικο του  :P

αλλα δεν κανω μλκιες

βρηκα εναν σε αγγελιες που αγοραζει χαλασμενα εξαρτηματα υπολογιστη και του εστειλα μηνυμα.

θα δω τι θα μου πει

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω για καρτα γραφικων και λεω να βαλω αγγελια ζητησης για r9 280/280x 3gb ποσο να δωσω για καποια με εγγυηση και ποσο για καποια χωρις?

ευχαριστω!

Δημοσ.

2 ερωτήσεις έχω...

1. Xiaomi Redmi Note 2 , με Nilkin + tempered glass,χωρίς γρατζουνιά, με το κουτί του κτλ. και εξτρά θήκη hybrid armor πόσο πάει λέτε;

και 

2η :

IPS LED 23EA63 LG με το κουτί της άριστη , πόσο να πηγαίνει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...