Προς το περιεχόμενο

Το τοπικ της καταδυσης,των βουνων,του canyoning, των extreme sports

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 13/10/2019 at 04:23, cthulhucarbide said:

Έχει πάει κανείς στην Δρακόλιμνη Βερλίγκα να ρωτήσω κάτι?

not me

On 11/10/2019 at 18:32, Fotis13 said:

Οxi re γαμωτο χαβαλε θα ειχε και το  zipline .Eχω κανει στην Κενυα πριν αρκετα χρονια 500 μετρα αν θυμαμαι καλα  ,αλλα δεν ηταν καλα σχεδιασμενο  η' συντηρημενο και ξυριζε ο κωλος σου τα κλαδια δεντρων αχχα.

θα παω για ομαδαρχων  στο canyoning τελος του μηνα και  εδω και 1 μηνα τα σουκου κανω εκπαιδευση σε τεχνικες .Ειναι τεραστιος ο ογκος της υλης που πρεπει να καλυψω .

ηταν ωραια φτιαγμενο.ειχε και ενα αλλο 240 μετρα. στο 640 περναγες απο την μια πλευρα στην αλλη παραλληλα με την γεφυρα.μου ειπαν οτι κοντα στο  triglav σλοβενια εχει ενα 840 μετρα οποτε με βλεπω εκει καποια στιγμη.φανταζομαι αυτο που εκανες.να κατεβαινεις και  να κοπανας κορυφες απο δεντρα η κλαρακια.χαα.αφου σαρεσει τοσο το canyoning και αυτο κανεις κατα κυριο λογο σαν hobby καλο ειναι να το εξελιξεις.και μερικα ατομα που ειμασταν στον σελας προχωρησαν σε ομαδαρχων αλλα δεν ξερω κατι παραπανω. παιζει επισης σε μισο μηνα απο kayak3 μεταβαση ενα σεμιναριο για πρωτες βοηθειες σε φυση κτλ συμφωνα με τα προτυπα ενος οργανισμου.δεν θυμαμαι ποιον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σχολη ομαδαρχων μαζι με την  ΕΜΑΚ  εκπαιδευση σε  φαραγγι  απο το πρωι μεχρι το βραδυ με φακους βγηκαμε  και πεδιο  για  διασωστικες τεχνικες .Εξαιρετικα τα παιδια της συγκεκριμενης ΕΜΑΚ  υψηλο επιπεδο επαγγελματισμου και εκπαιδευσης .

73074547_453790868596841_6366400374701555712_n.jpg

73137916_409915533032844_5100267281678598144_n.jpg

• Like 4

1 hour ago, Fotis13 said:

Σχολη ομαδαρχων μαζι με την  ΕΜΑΚ  εκπαιδευση σε  φαραγγι  απο το πρωι μεχρι το βραδυ με φακους βγηκαμε  και πεδιο  για  διασωστικες τεχνικες .Εξαιρετικα τα παιδια της συγκεκριμενης ΕΜΑΚ  υψηλο επιπεδο επαγγελματισμου και εκπαιδευσης .

73074547_453790868596841_6366400374701555712_n.jpg

73137916_409915533032844_5100267281678598144_n.jpg

κατω απο ποιον οργανισμο το εκανες?

Ican?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
On 14/11/2019 at 21:04, jakis13 said:

Καλή στρατηγική, μένεις μόνιμα σε εγκλιματισμό !

καποια βουνα τα εκανε το ενα μετα το αλλο οποτε ειχε το πλεονεκτημα του εγκλιματισμου.καποια αλλα περασε ενας μηνας οποτε στην ουσια ξανακανεις.βεβαια ο τυπος μαλλον εχει περασει ολη του την ζωη με μεγαλα υψομετρα οποτε δεν θα εχει προβλημα γενικοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/11/2019 στις 11:52 ΠΜ, poulinos είπε

https://projectpossible.co.uk/

απλα no comment

Σοβαρος αθλος .

Οχι μονο για το ελαχιστο χρονικο διαστημα που το πετυχε  και συνετριψε το προηγουμενο ρεκορ  αλλα γιατι επρεπε να εχει τον  συντονισμο ,τα logistics και κυριως τους σπονσορες  που χωρις αυτους  δεν θα μπορουσε να το πετυχει αυτο  διοτι τα εξοδα ειναι παρα πολλα .Ο συνδυασμος ολων αυτων κανει την προσπαθεια  τιτανια.

Τελος η σχολη Ομαδαρχων με το τελευταιο 2ημερο στην Οθρυ και την Νεροσπηλια που  φτιαξαμε προσβασεις και ασφαλισαμε καποια δυσκολα σημεια  κατα την διαδρομη .Βεβαια παραμενει το 2 ωρες σε εξαιρετικα δυσβατο τερεν για  την εισοδο και το  ιδιο για την εξοδο καθως ακολουθεις σχεδον την ιδια διαδρομη.

Στις 29/10/2019 στις 12:12 ΜΜ, poulinos είπε

κατω απο ποιον οργανισμο το εκανες?

Ican?

Τα προτυπα ειναι της Γαλλικης σπηλαιολογικης ομοσπονδιας  ,ακολουθειται η υλη και το προγραμμα τους  για SFP2 και   το διεθνες  αντιστοιχο διπλωμα  ειναι του Moniteur  που πρεπει να το  κανεις στην Γαλλια .

76645613_10157901042673453_7004907268240048128_o.jpg

78103683_10157901043518453_1402094899867680768_o.jpg

75308470_10157901061518453_899690254309523456_o.jpg

75289389_10157901039738453_5393973105477550080_o.jpg

74634341_10157901128048453_8475849746538299392_o.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

7 hours ago, Fotis13 said:

Σοβαρος αθλος .

Οχι μονο για το ελαχιστο χρονικο διαστημα που το πετυχε  και συνετριψε το προηγουμενο ρεκορ  αλλα γιατι επρεπε να εχει τον  συντονισμο ,τα logistics και κυριως τους σπονσορες  που χωρις αυτους  δεν θα μπορουσε να το πετυχει αυτο  διοτι τα εξοδα ειναι παρα πολλα .Ο συνδυασμος ολων αυτων κανει την προσπαθεια  τιτανια.

Τελος η σχολη Ομαδαρχων με το τελευταιο 2ημερο στην Οθρυ και την Νεροσπηλια που  φτιαξαμε προσβασεις και ασφαλισαμε καποια δυσκολα σημεια  κατα την διαδρομη .Βεβαια παραμενει το 2 ωρες σε εξαιρετικα δυσβατο τερεν για  την εισοδο και το  ιδιο για την εξοδο καθως ακολουθεις σχεδον την ιδια διαδρομη.

Τα προτυπα ειναι της Γαλλικης σπηλαιολογικης ομοσπονδιας  ,ακολουθειται η υλη και το προγραμμα τους  για SFP2 και   το διεθνες  αντιστοιχο διπλωμα  ειναι του moniteur  που πρεπει να το  κανεις στην Γαλλια .

αν τα βαλεις ολα αυτα τα summits να τα κανει καποιος τριτος παιζει να βγουν κανα μισο μυριο.αυτος βεβαια δεν ειναι τυχαιος αφου αυτη ειναι η δουλεια του. αντε τελειωσες και με αυτο.συμφωνα με αυτα τα προτυπα παει και ο σελας οποτε ναι τα θυμηθηκα τωρα που ειπες για Moniteur και Initiateur. αυτο το να πας εξωτερικο για καποια πραγματα ειναι πολυ αφασια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Initiateur  που στην ουσια ειναι ο πιστοποιημενος αυτονομος  εχει παει  στην Κορσικη ενας γνωστος μου και το πηρε .Γενικα αν μπεις σε αυτη την διαδικασια αφορα κυριως την επαγγελματικη ενασχοληση με το σπορ κατι που  προσωπικα δεν με ενδιαφερει .Ισως να παω να το παρω  και εγω καποια στιγμη δεν το αποκλειω ,αλλα ουσιαστικα δεν  μου χρειαζεται .

Οσες φορες εχω κανει canyoning στο εξωτερικο ως autonomous   με αφηνουν να στηνω ρελε  με επιβλεψη φυσικα,  κατι που κανουμε και εμεις εδω οταν ερχεται ενας ξενος που εχει βγαλει σχολες στην χωρα του .

Επεξ/σία από Fotis13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ανεβει Μυτικα με ολες τις συνθηκες ,ισως παω το ερχομενο καλοκαρι  να ανεβασω μια φιλη που εχει λυσαξει αν και προτιμω να το αποφυγω γιατι βαριεμαι .Σου ευχομαι Καλοκαιρι την επομενη φορα Πουλινε με τρελη ζεστη  και ηλιο να λιωσεις σαν παγωτο εκει πανω χαχαχα .

Συκαρης Dhaulagiri   δεν ανεβηκε δυστυχως , υπηρξε μεγαλη ποσοτητα χιονιου ,μαλακο κτλπ .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

20 hours ago, Fotis13 said:

Εχω ανεβει Μυτικα με ολες τις συνθηκες ,ισως παω το ερχομενο καλοκαρι  να ανεβασω μια φιλη που εχει λυσαξει αν και προτιμω να το αποφυγω γιατι βαριεμαι .Σου ευχομαι Καλοκαιρι την επομενη φορα Πουλινε με τρελη ζεστη  και ηλιο να λιωσεις σαν παγωτο εκει πανω χαχαχα .

Συκαρης Dhaulagiri   δεν ανεβηκε δυστυχως , υπηρξε μεγαλη ποσοτητα χιονιου ,μαλακο κτλπ .

μια φορα εχω ανεβει μυτικα απο κακοσκαλα.απο την μια θα θελα να το κανω και χειμωνα ή απο λουκι αλλα οπως ειπες και εσυ βαριεμαι.θελω κατι νεο.δεν θελω το ιδιο βουνο 2 φορες.μην δινεις τετοιες ευχες (καταρες ειναι) χαχα..συννεφα να εχει παντα.δεν θελω θεα και τετοια.οσο για την φιλη σου αμα μου το ζητουσε εμενα θα την πηγαινα ή στο musala που ειναι πιο ευκολο να πας απο ολυμπο ειδικα αμα δεν εχεις αμαξι η στο rysy πολωνια που ειναι και ωραιο ταξιδακι . μεσα δεκεμβριο θα βρισκομαι σε ενα βουνο.κατι περισσοτερο απο 3500 μετρα κατι λιγοτερο απο 4000 μετρα. θα παω μονος μου παρεα με to bt speaker να περναει η ωρα. 😛

στειλε την φιλη με κανα group να την ξεφορτωθεις

χααχχα καλη ιδεα δεν το ειχα σκεφτει αυτο ,αν και ειναι φοβιτσιαρα δεν εμπιστευεται  ευκολα αλλους. 

Ησυχια δεν εχεις και εσυ ρε κατσε σε μια μερια δεν μου εμοιασες καθολου :P

12 hours ago, Fotis13 said:

χααχχα καλη ιδεα δεν το ειχα σκεφτει αυτο ,αν και ειναι φοβιτσιαρα δεν εμπιστευεται  ευκολα αλλους. 

Ησυχια δεν εχεις και εσυ ρε κατσε σε μια μερια δεν μου εμοιασες καθολου :P

θα  ειναι λιγο weird να μην εμπιστευετσι καποιον οδηγο βουνου.μην παει με τον καθε τυχαιο αλλα λιγο πιο οργανωμενο.υπαρχει και μια εταιρεια olympus κατι που παιζει πολυ με ολυμπο.οκ οκ να πω ολο το προγραμμα μου για δεκμεβριο. καπου 7 8 παω δυο μερες πολωνια(βολτα).μετα παω στο βουνο(teide,ψηλοτερο ισπανιας στην τενεριφη(καναρια νησια)(ειναι ηφαιστειο) και χριστουγεννα θα παω μαλτα. δεν μπορω να κατσω σε μια μερια.ενω εσυ καθεσαι πολυ?:p 

η μεγαλη διαφορα μας (τεραστια) ειναι στο θεμα φαγητου.lol

Ναι  δεν νομιζω να εχει θεμα οργανωμενα με οδηγο η' συλλογο και εγω πιο πολυ με ασχετους αναφερομουν .Οποτε συγκεντρωνω  σοβαρες ελπιδες να την γλιτωσω την αναβαση καλοκαιριατικα ,εδωσες λυση .Τενεριφη ρε πουλινε δεν πανε για βουνο ελεος ,καταδυσεις κανει ο κοσμος επισης  εχει και καλο canyoning .

Στο φαγητο ισχυει τρωω πολυ και ειμαι ασυμφορος ,τωρα που το σκεφτομαι ειμαι γενικοτερα ασυμφορος χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...