Προς το περιεχόμενο

Vodafone Offers v.2 - μεταξυ αλλων Nokia Lumia 925 & 1020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα δεν συγκρίνω αν κάτσεις να ασχοληθείς αρκετά. Εγώ σου λέω την εντύπωση που αποκόμισα ασχολούμενος μαζί του 3 ώρες. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που έπιασα Android στα χέρια μου, ερχόμενος από IOS δεν χρειάστηκα παρά ελάχιστο χρόνο προσαρμογής γιατί ότι διαφοροποίηση υπήρχε ακολουθούσε κάποια ανάλογη λογική.

Με το συγκεκριμένο μου βγήκε η παναγία για να συγχρονίσω επαφές google , έπρεπε να κάνει δεν θυμάμαι πόσες αναβαθμίσεις γιατί σε πήγαινε από έκδοση σε έκδοση , δεν πέρναγε κατευθείαν την τελευταία έκδοση firmware όπως στο ios.

Μετά μπήκα στο αντίστοιχο shop και είδα το πακέτο essentials που υποτίθεται ότι είναι το πρώτο πακέτο για όποιον έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με window phone, κάτι αντίστοιχο που έχει και στο appstore. Εδώ η κατάσταση είναι για γέλια συγκρινόμενη με appstore στο τι εφαρμογές περιλαμβάνει. Εκτός αυτού σε πολλές από τις δημοφιλείς εφαρμογές, διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών καταλαβαίνεις ότι έχουν ένα σωρό προβλήματα (π.χ. Facebook app).

Από ειδησιογραφικά που αφορούν Ελλάδα (Αθλητικά και Πολιτικά) ελάχιστες επιλογές και κάποιες που είναι αξιόλογες ως ιδέες από τα σχόλια που διαβάζω έχουν ένα σκασμό bugs (π.χ sportnews.gr)

Web Banking βρήκα μόνο της Eurobank. Winbank που είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δεν έχει.

Αυτά επαναλαμβάνω είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Αν κάτσεις και ψαχτείς και ασχοληθείς μπορεί να βρεις λύσεις που δεν σου προσφέρονται στο πιάτο αλλά είναι εξίσου καλές και καλύτερες από Android και Ios αλλά δεν έχω το χρόνο και την διάθεση να ξανά ανακαλύψω τον τροχό.

Όσο για το σχόλιο περί υπολογιστών και κινητών δεν αφορά άτομα σαν και εμένα που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ και τον υπολογιστή στο σπίτι τους τον ανοίγουν μόνο τα Σ/Κ.

Απο αυτα που γραφεις προφανως δεν το εψαξες αρκετα γιατι για τα περισσοτερα που παραπονιεσαι υπαρχουν οι εφαρμογες. Οτι το μαρκετ υστερει σε σχεση με τους αλλους ειναι προφανες κυριωσ γιατι εχει το μισο χρονο ζωης. Και οντως και οι γνωστες εφαρμογες που υπαρχουν δεν ειναι οσο πληροις ειναι στα αλλα, αλλα αμα κοιταξεις στα win ειναι σε version 1.2 για παραδειγμα και στις αλλες πλατφορμες οι ιδιες εφαρμογες βρισκονται στη 3,1(παραδειγμα φυσικα)

Σε διαβεβαιω οτι η κατασταση βελτιωνεται συνεχως αλλα οντως χρειαζεται χρονως ακομα και τετοιες προσφορες βοηθανε την κατασταση γιατι μεγαλυτερη βαση χρηστων μεγαλο κινητρο για τουσ προγραμματιστες.

Θελει ακομα το χρονο του το συστημα αλλα και οπως ειναι τωρα ειναι υπεραρκετο για 90% των χρηστων

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δικό μου δεν πέρναγε τις επαφές με τίποτα. Το ένα πρόβλημα ήταν πως είχα μεγάλες profile pictures (από ενα πρόγραμμα στο Android που συγχρόνιζε τις επαφές με τις φωτό του FB) και το άλλο, το κλασικό πρόβλημα που δημιουργεί η ίδια η Google. Ε, έκανα export από το Gmail τις επαφές σε CSV, τις έκανα Import στο Outlook.com και όλα καλά.

Το FB στα WP είναι χάλια. Αλλά το Facebook Beta είναι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Το είπα από την αρχή ότι ήταν οι πρώτες εντυπώσεις μου και δεν το έψαξα πολύ. Αλλά σκεφτείτε πόσοι είναι διατεθειμένοι να το ψάξουν και μήπως αυτό εξηγεί την χαμηλή διείσδυση των Windows Phones.

Όσο για τις επαφές επειδή το έψαξα στο Internet είδα ότι απασχολεί πολύ κόσμο (όχι μόνο στην Ελλάδα) και το πρόβλημα είναι ότι με τους εναλλακτικούς τρόπους όπως αυτός που πρότεινε ο φίλος unforgiven έβγαζε πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες κάποιων επαφών.

Για το firmware μου έβγαζε ότι υπάρχει ενημέρωση, την έκανα κανονικά και μετά μου ξαναέβγαζε νέα ενημέρωση. Μέχρι να πάω για ύπνο είχε κάνει ήδη 4 ενημερώσεις και νομίζω ότι δεν έχει περάσει ακόμη την τελευταία. Θα το ξαναδώ το βράδυ μετά τη δουλειά.

Δημοσ.

Εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα το Facebook στο 1020? Δεν το ψαξα και πολυ βεβαια, αλλα που υστερει ακριβως σε σχεση με το Facebook beta πχ..

Δημοσ.

Εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα το Facebook στο 1020? Δεν το ψαξα και πολυ βεβαια, αλλα που υστερει ακριβως σε σχεση με το Facebook beta πχ..

Είναι αργό και καθυστερούν να σου έρθουν τα μηνύματα. Μπορεί να εχεις διαβάσει μια ειδοποίηση και να μην έχει σβήσει...

Το Beta είναι πιο βελτιωμένο.

Δημοσ.

Θα το κοιταξω.. thnx!

Απο ποιο developer ειναι, γιατι δεν μου εμφανιζει κανενα facebook "beta".. αρκετες εφαρμογες αλλα καμμια "beta"

Δημοσ.

μολις παρελαβα και το δικο μου 1020 απο καταστημα vodafone. Πληρωσα 314 μαζι με την εκπτωση του 10% τη φοιτητικη και μου δωσανε και το κουπονι της νοκια. Το ασχημο οτι ενω παρηγγειλα μαυρο ,ενω "παρελαβα" μαυρο , σπιτι ειδα οτι ειναι το ασπρο! Μαλιστα μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι ειχε τελειωσει και νομιζαν οτι με ενημερωσαν! τεσπα θα το κρατησω και αυτο καλο ειναι τι να πω

Δημοσ.

Θα το κοιταξω.. thnx!

Απο ποιο developer ειναι, γιατι δεν μου εμφανιζει κανενα facebook "beta".. αρκετες εφαρμογες αλλα καμμια "beta"

to beta ουσιαστικα ειναι ιδιο με το fb το απλο απλως κανει τις βελτιωσεις εκει η ms και αφου ειναι ενταξει μετα τις περναει στο απλο το ειχε παλαιοτερα ως δυνατοτητα να το κατεβασεις τωρα δεν νομιζω να γινεται

το απευθειας λινκ ειναι αυτο για δοκιμασε

Δημοσ.

Το market είναι φυσιολογικό να έχει ακόμα ελλείψεις... Καινούριο είναι σχετικά.. Το καλό είναι ότι μπαίνουν οι πολύ καλές εφαρμογές μόνο και δεν επικρατεί το χάος του android.. Σκεφτείτε απλά ότι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε ούτε το Instagram ούτε το Tapatalk ούτε το NBA LIve. Όλα αυτά και κυρίως οι πολύ γνωστές εφαρμογές που για μένα αυτές είναι πολύ χρήσιμες σιγά σιγά θα προστίθενται και θα βελτιώνονται με τον καιρό... (και εγώ περιμένω πως και πως το winbank το οποίο έχω ακούσει ότι έρχεται)

Για την προτίμηση Android ή WP είναι καθαρά θέμα τι ζητάει ο καθένας.. Και εγώ μπορώ να κάτσω να αναλύσω 15-20 προβλήματα του android απέναντι στα WP. ΠΧ λαγκάρει ακόμα και σε 4πήρυνα !!! (το smoothless του Nexus πχ ΔΕΝ το έχει το G2) άρα μιλάμε για βαρύ λειτουργικό.. Το χάος του στο market με τους ιούς, οι συνεχείς αναβαθμίσεις και ένα σωρό αλλα πράγματα που δεν χρειάζονται (ειδικά στο UI που εχει το G2)...

Όπως καταλαβαίνεις καθαρά προτιμήσεις είναι. Εγώ πχ το απεχθάνομαι το android μπροστά σε ios και wp... Αν εσένα σε βολεύει δεν έχεις παρά να πάρεις ένα android.. Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας :D :D :D

Όσο για τον συγχρονισμό των επαφών από Gmail τζάμπα παλεύεται.. Απότι διάβασα η ίδια η Google το απαγορεύει.. Γενικά φτιάξτε ένα hotmail/outlook για να είστε σε όλα κομπλέ.

Γιατί "Google hates Microsoft and Microsoft hates Google" άρα μπέρδεμα να συγχρονίζεις μεταξύ τους το οτιδήποτε :D :D :D

Δημοσ.

Όσο για τον συγχρονισμό των επαφών από Gmail τζάμπα παλεύεται.. Απότι διάβασα η ίδια η Google το απαγορεύει.. Γενικά φτιάξτε ένα hotmail/outlook για να είστε σε όλα κομπλέ.

Γιατί "Google hates Microsoft and Microsoft hates Google" άρα μπέρδεμα να συγχρονίζεις μεταξύ τους το οτιδήποτε :D :D :D

1 λεπτο υποθεση ειναι! κανεις το λογαριασμο σου google δωρεαν update σε gmail αν δεν εισαι ηδη. Πας people > add account > google> Ετοιμες!

Δημοσ.

Μπορεί να ισχύει. Εγώ είπα τι διάβασα σε άλλα φόρουμ που ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα... Εγω hotmail χρησιμοποιώ (απεχθάνοαμια το μπέρδεμα με τους λογαριασμούς της google :P :P :P) άρα μου πήρε κάτι δευτερόλεπτα να το φτιάξω

Δημοσ.

λευκό το 1020 στα 399€ στο mediamarkt σε 24 άτοκες δόσεις

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NOKIA-Lumia-1020-White,99452,397537,1134023.html?langId=-18&et_lid=476&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=94&etcc_ori=stix.gr

ούτε χρηματιστήριο να ήταν με τόσα σκαμπανεβάσματα..

Δημοσ.

λευκό το 1020 στα 399€ στο mediamarkt σε 24 άτοκες δόσεις

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NOKIA-Lumia-1020-White,99452,397537,1134023.html?langId=-18&et_lid=476&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=94&etcc_ori=stix.gr

ούτε χρηματιστήριο να ήταν με τόσα σκαμπανεβάσματα..

399;Λες να'χει λογότυπο της vodafone; :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα.... Θα είναι γελοίοι αν έχει (που το αποκλείω)... Απλά είδαν έλλειψη και ότι τελειώσαν οι προσφορές από αλλού και είπε να χτυπήσει ένα 50 παραπάνω... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...