Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Και την r9 380 την σηκώνει το τροφοδοτικό του, ωστόσο καλύτερη επιλογή είναι η 960.
leros2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 gtx 960! την σηκωνει κ τ τροφοδοτικο σου και για 1080 μια χαρα ειναι! Και τις 2 τις σηκώνει, σε κατασταση gaming η κατανάλωση είναι πάνω κάτω ίδια και για τις 2 . Παρόλα αυτά είμαι ποιο πολυ προς την 380, φαίνεται έστω και για λίγο δυνατότερη
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 αναλογως ρε παιδια την υλοποιηση...απο τι βλεπω κατι xfx (που ειναι κ οι φθηνοτερες στο σκρουτζ) εχουν απαιτησεις 750 watt!(καλα γελαμε πολυ εδω τι σκατα εχουν κανει....) η Sapphire θελει λεει 500watt οποτε το 520 seasonic την καλυπτει αλλα αν ειναι παλιο αν αν αν...θα ειναι οριακο!ενω η 960 και με 450αρι παιζει ανετα! κατα τ αλλα ναι εχετε δικιο κ την 380 την σηκωνει!καποιες υλοποιησεις τουλαχιστον!
leros2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Το τροφοδοτικό είναι καινούργιο.. 3 μηνών. Οι απαιτήσεις που γραφουν σε watt είναι τσιμπημένες γιατί έχουν να κάνουν και με τροφοδοτικά του κιλού πχ 800 watt premier για 20€ 4
XMorsX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 H 380 υποστιζει και Freesync που φαινεται οτι θα παιξει πολυ μελλοντικα και σε αντιθεση με το G-Sync δεν αυξανει την τιμη της οθονης (προς το παρον τουλαχιστον).
BigMen 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καποιο καλο (και φθηνο) μαγαζακι απο ευρωπη για να παραγγειλω την καρτουλα ξερουμε? Εγω ξερω μονο το computeruniverse.net απλα δεν ξερω αν ειναι γρηγορο και αξιοπιστο..
XMorsX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καποιο καλο (και φθηνο) μαγαζακι απο ευρωπη για να παραγγειλω την καρτουλα ξερουμε? Εγω ξερω μονο το computeruniverse.net απλα δεν ξερω αν ειναι γρηγορο και αξιοπιστο.. Ψαξε εδω. https://geizhals.eu/?m=1 Με capital control δεν μπορεις να παραγγειλεις απ'εξω αυτην την περιοδο ομως.
leros2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Case (Κουτί): coolmaster kosmos 2 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): enermax 1250 .. * Motherboard (Μητρική): asus z87 deluxe * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): 4790k στα 4.6 * RAM (Μνήμη συστήματος):16 ddr3 * GPU (Κάρτα γραφικών): asus gtx 780 TI * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 8 και θελω να ρωτησω αν πρεπει να μεταβω σε μια 980 ΤΙ;;; αυτην την στιγμη εχω μια 780Τι. συμφερει να κανω αλλαγη η απλα να περιμενω την επομενη γεννια;; επισης θελω να ρωτησω η 780 Τι που εχω μεχρι το τελος του 2016 Θα παιζει τα παιχνιδια ;;;;h oxi΄΄;;; απλα ρωταω επειδη εχει μονο 3 Vram Αν σε καλύπτει μέχρι σήμερα γιατι να την αλλάξεις ?
leros2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 απλα ρωτησα αν αξιζει να το κανω αυτο;;;στα νεα παιχνιδια που θα βγουνε απο τον χειμωνα λογο επειδη μπορει να ζητανε απο 4 vram και παραπανω Όταν βγουνε και οταν θα ζητανε απο 4 και πάνω εδω θα ειμαστε να ψαχνουμε ολοι μαζι
XMorsX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 απλα ρωτησα αν αξιζει να το κανω αυτο;;;στα νεα παιχνιδια που θα βγουνε απο τον χειμωνα λογο επειδη μπορει να ζητανε απο 4 vram και παραπανω Σαφως και δε συμφερει, εκτος και αν εχεις 4Κ οθονη. Προς το παρον η 780ti αποδιδει πολυ καλα σε ολα τα καινουρια παιχνιδια.
Kostas.karras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 σε ευχαριστω γιατι ειχα παρα πολυ ανχος με την καρτα μου ναι ρε,χαλαρωσε και μην προτρεχεις..κατσε να βγουνε και τα πιο καινουργια games και οταν θα παιζεις και δεις οτι ζοριζεται τοτε ψαχνεις..μεχρι τοτε be cool
Otade3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια εχω μια απορια.Τι ειναι ακριβως αυτο εδω το καλωδιο σχεδον πανω απτο PCI Express 16x slot?Ρωταω γιατι θελω να βαλω μια προχειρη καρτα γραφικων αλλα οπως βλεπετε το μπλοκαρει το γκρι καλωδιο.Ειναι κουμπωμενο και δε ξερω αν γινεται η δεν πρεπει να το βγαλω αλλα απορω σε τι χρησιμευει.Btw μη μπερδευτειτε με το πρασινο το απο κατω και νομισετε πως ειναι καρτα γραφικων ειναι tv tuner card δηλαδη καρτα για να βλεπεις tv(ξερω εντελως οτι ναναι).Α και επισης εχω onboard καρτα γραφικων δηλαδη ετοιμη μεσα στην μητρικη.Παντως εχω ακουσει οτι απο τα BIOS μπορεις να την κανεις disable και να παιξεις την αλλη καρτα γραφικων.Ευχαριστω για τη κατανοηση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αν μας ειχες και μια φωτογραφια απο το πισω μερος του κουτιου να δουμε τι βυσμα εχει θα ηταν καλυτερα. Σιγουρα μπορεις να το βγαλεις εντελως η να του αλλαξεις θεση πανω στο κουτι. Στις περισσοτερες παλιες μητρικες οπως η δικια σου με το που βαλεις ξεχωριστη καρτα γραφικων απενεργοποιειται η δικια της. 1
Otade3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Λογικα θα εννοεις αυτο νομιζω.Οριστε.Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση.Τωρα φιλε μου βγαζεις συμπερασμα για το τι κανει το καλωδιο?
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αναλογικη εξοδος video ειναι βγαζει RGB red blue green τα βυσματα που βλεπεις και s-video για να μπορεις να συνδεσεις την μοναδα σε καποια τηλεοραση. Αν δεν εχεις σκοπο να την συνδεσεις που μαλλον δεν εχεις γιατι θα το ειχες κανει και θα ηξερες τι ειναι τοτε βγαλτο εντελως αλλιως μπορεις να του αλλαξεις θεση στο κουτι να το βαλεις ποιο κατω η εντελως κατω κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις