d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eτσι γινεται παντα τον πρωτο ή και τον δευτερο χρονο για να προωθησουν τις next gen κονσολες απο την EA στο fifa. Ειναι πολυς κοσμος που αγοραζει κονσολες μονο για να παιζει sport οποτε ετσι προωθουν και πωλησεις δικες τους και βοηθανε και στις πωλησεις της κονσολας.. Και στην προηγουμενη γενια ετσι εγινε και στην προ-προηγουμενη στην αρχη αν δεν απατωμαι για μια δυο χρονιες εδιναν την "next gen" engine μονο στις κονσολες.. Βεβαια πλεον δεν παιζει και κανα ιδιαιτερο ρολο παλια με ενοιαξε οταν ειχε πρωτοβγει το ps4 και το sexbox γιατι μολις ειχα αγορασει 4k ΤV και την ειχα συνδεσει στο PC και ηθελα να δοκιμασω το παιχνιδι σε glorious 4k.. Hταν αλλωστε απο τα ελαχιστα που μπορουσες να παιξεις σε 4k τοτε.. Tωρα πλεον που υποστηριζουν και οι κονσολες μικρο το κακο..Αν και κανονικα για αυτες τις τακτικες θα επρεπε να πεσει μαυρο στην EA γιατι εξακολουθει και τις εφαρμοζει.. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από d4ydr33m3r 1
ilos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Αυτά για τα fifa/pes/nba2k είναι αναμενόμενα. Το ίδιο είχαν κάνει και την χρονιά που είχαν βγει ps3/ps4 και xb360/xbone κ.ο.κ. Θα φάμε crossgenϊλα στη μάπα για 1-2 χρόνια ακόμα για να μη χάσουν πωλήσεις λόγω hardware. Ειδικά σε games που τα περισσότερα έσοδα είναι από MT's και θέλουν να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη βάση γίνεται. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Λες και πέφτουμε απο τα σύννεφα με αυτη την εταιρεια σε οτι εχει να κανει με αθλητικα παιχνιδια,ή ειναι μονο στο PC που τα κανει αυτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε Η EA δεν πολύ-ενδιαφέρεται για το PC 😪 Και μου ήρθε ένα γερό dejavu! https://onlysp.escapistmagazine.com/ea-sports-ignite-engine-not-coming-to-pc-at-least-for-now/ Η next gen έκδοση στις ταπεινές κονσόλες. Ποιος κρατάει πίσω ΠΟΙΟΝ τελικά: Είμαι περίεργος αν η MS θα δώσει το series X update (που είναι και η καλύτερη έκδοση αυτή τη στιγμή του Gears 5) και στο PC..... αυτό είναι γνωστό από αρχές Σεπτέμβρη, και συζητήθηκε και στο θέμα του fifa21 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Λες και πέφτουμε απο τα σύννεφα με αυτη την εταιρεια σε οτι εχει να κανει με αθλητικα παιχνιδια,ή ειναι μονο στο PC που τα κανει αυτα. και γιαυτό είχε πει η ΕΑ, ότι δε θα υπάρξει καμία νέα βελτίωση, παρά μόνο roster updates. Δε ξέρω γιατί πέφτουν από τα σύννεφα τα sites..Σιγά την κονσόλα το switch και σιγά τις πωλήσεις που θα έκανε. Πλάκα έχουν στην IGN 1 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκιμάστε το eFootball PES, πρέπει να είναι καλύτερο από FIFA. Edit: Παιδιά, μια ερώτηση να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχετε να προτείνεται turn based παιχνίδι σε φάση xcom που να αξίζει για multiplayer και να έχει κοινό να παίξεις; XCOM 2; BATTLETECH; IRON HARVEST; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από Voziniotis-3 2
ilos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Voziniotis-3 είπε Δοκιμάστε το eFootball PES, πρέπει να είναι καλύτερο από FIFA. Edit: Παιδιά, μια ερώτηση να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Έχετε να προτείνεται turn based παιχνίδι σε φάση xcom που να αξίζει για multiplayer και να έχει κοινό να παίξεις; XCOM 2; BATTLETECH; IRON HARVEST; Turn based multiplayer?😆 Πόσο χρόνο σκέφτεσαι να αφιερώνεις? Το καλύτερό game για μένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι το Heroes Of Might and Magic 3 Complete μαζί με το Horn Of The Αbyss και HD mod. Σου δίνει την δυνατότητα για simultaneous turns όπως τις ορίσεις. Καλό είναι να τις βάλετε λίγο πριν/μετά τα biome break σας ανάλογα και το skill level σας, αλλιώς θα χρειαστεί να ξαναπαιχτεί η last turn αν υπάρχει contact. Και πάλι να φανταστείς στο Jebus Cross και τα μεγάλα ranks στο ladder πάλι τρώνε 2-3 ώρες γεμάτες με games που τελειώνουν στην ~2ή-3ή-4ή βδομάδα του πρώτου μήνα τις πιο πολλές φορές... Και δυστυχώς δεν είναι εύκολο game για έναν νιούφη γιατί εκτός από χρόνο θέλει και πολύ εκπαίδευση για να το παίξεις competitive. XCOM παίζει να έχω κοντά 500 ώρες με όλη την σειρά και δεν έχω παίξει mp ποτέ για τον ίδιο λόγο. Γενικά πρέπει να είσαι πάρα πολύ dedicated σε ένα TB game για να κάτσεις να το παίξεις online. Και καλό είναι να έχεις φίλους που μπορείς να επικοινωνήσεις και να το συνεχίζεται όποτε έχετε χρόνο ξανά. Γιατί αν παίζεις με randoms και αφήσετε game στη μέση, άντε να τον ξαναβρεις. Μου θύμησες κάποτε που ήμουν έφηβος και είχα έναν φίλο, ο οποίος με τον κολλητό του που έμενε μόνιμα εξωτερικό παίζανε civ2 campaigns που διαρκούσαν μήνες.😁 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από ilos
Warlord1981 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα προχθες τελειωσαμε με ενα φιλαρακι το A Way Out στο PC (παιχνιδαρα). Εχετε να προτεινετε κατι αναλογο co-op couch game για PC-online? Ρεαλιστικο ομως χωρις τερατα, υπερηρωες, υπερδυναμεις κλπ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από Warlord1981
jmirko15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, ilos είπε Turn based multiplayer?😆 Πόσο χρόνο σκέφτεσαι να αφιερώνεις? Το καλύτερό game για μένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι το Heroes Of Might and Magic 3 Complete μαζί με το Horn Of The Αncients και HD mod. Σου δίνει την δυνατότητα για simultaneous turns όπως τις ορίσεις. Καλό είναι να τις βάλετε λίγο πριν/μετά τα biome break σας ανάλογα και το skill level σας, αλλιώς θα χρειαστεί να ξαναπαιχτεί η last turn αν υπάρχει contact. Και πάλι να φανταστείς στο Jebus Cross και τα μεγάλα ranks στο ladder πάλι τρώνε 2-3 ώρες γεμάτες με games που τελειώνουν στην ~2ή-3ή-4ή βδομάδα του πρώτου μήνα τις πιο πολλές φορές... Και δυστυχώς δεν είναι εύκολο game για έναν νιούφη γιατί εκτός από χρόνο θέλει και πολύ εκπαίδευση για να το παίξεις competitive. Πρώτη φορά το ακούω αυτό;!;
ilos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Πρώτη φορά το ακούω αυτό;!; Λογικό γιατί έγραψα χαζομάρα. Horn of the abyss λέγεται το mod. https://www.hota.acidcave.net/about_the_project.html 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Βασικά έχεις δίκιο. Turn based θα παίρνει πολύ ώρα. Μάλλον multiplayer RTS ψάχνω. Το καλύτερο που έχω παίξει μέχρι στιγμής είναι το C&C Rivals όσο κράξιμο και αν έχει φάει.
jmirko15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, ilos είπε Λογικό γιατί έγραψα χαζομάρα. Horn of the abyss λέγεται το mod. https://www.hota.acidcave.net/about_the_project.html Θα το κατεβάσω! Το HD Mod από nexus; Εγώ τόσα χρόνια παίζω το classic version
ilos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, jmirko15 είπε Θα το κατεβάσω! Το HD Mod από nexus; Εγώ τόσα χρόνια παίζω το classic version Πρώτα install το HOTA και μετά το latest hd mod από εδώ. http://mmgames.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=217&lang=en Ξέχασα να σου πω όλα αυτά δουλεύουν μόνο με την complete version του HOMM3 από το gog. H retail ή η steam δε ξέρω αν θα δουλέψουν σίγουρα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Πριν από καιρό, μάλλον τα περασμένα Χριστούγεννα, είχα βρει το Vampyr σε μια πολύ καλή προσφορά στον Κωτσόβολο. Καλή τιμή, καλύτερη από το εξωτερικό, πήγα και το αγόρασα. Κι είχα χαρεί, γιατί νόμισα πως αρχίσαν να δείχνουν ευελιξία τα καταστήματα στη χώρα μας. Νόμισα... Μου έρχεται σήμερα ενημερωτικό mail μεγάλης αλυσίδας, και για χάζι μπήκα να δω τίτλους για PC. Ελάχιστοι, και τιμές φαιδρά ψηλές. Ανάμεσά τους, όμως, ήταν και ένας τίτλος (τον έχω) σε πάρα πολύ δελεαστική προσφορά. Κοιτάζω, και ήταν πώληση από άλλο κατάστημα μέσω Public. Για προφανείς λόγους δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα. Το θέμα είναι πως επισκέφτηκα τη σελίδα τους, κι έχουν πράγματι πολλούς τίτλους, καμία σχέση με την αλυσίδα. Οι τιμές, όμως, απογοητευτικές. Να διευκρινίσω πως δεν αναφέρομαι σε συλλεκτικές εκδόσεις, πρόσφατες ή παλιότερες, ακόμη και σε κουτιά που περιέχουν έστω ένα χαρτάκι με δυο σκίτσα ή ό,τι άλλο. Αναφέρομαι σε τίτλους που γράφουν "κωδικός μόνο" για το άλφα ή βήτα store. Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει, με ποιο σκεπτικό είναι τόσο αρτιοσκληρωτική η στάση τους, ακόμη και μέτρια παιχνίδια, που έχουν χρόνια στην αγορά, παραμένουν σε τιμές της τάξης των 30 και 40 ευρώ. Μου διαφεύγει κάτι ή, τελικά, υπάρχει επαρκής αγορά για τόσο υπερκοστολογημένα παιχνίδια; Κι αν είναι επαρκής η αγορά, γιατί για τίτλους 5-6 ή και 10 χρόνων εξακολουθούν να εμφανίζουν 3/3 διαθεσιμότητα, δηλαδή δεν πλησιάζουν καν στο να εξαντλήσουν το απόθεμά τους; 2
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2020 στις 9:06 ΠΜ, Warlord1981 είπε Παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα προχθες τελειωσαμε με ενα φιλαρακι το A Way Out στο PC (παιχνιδαρα). Εχετε να προτεινετε κατι αναλογο co-op couch game για PC-online? Ρεαλιστικο ομως χωρις τερατα, υπερηρωες, υπερδυναμεις κλπ δες εδω, εχει τα παντα απο coop games: https://www.co-optimus.com/ ---- o Civie11 εκανε review στο Death Wish, ενα mod για το Blood το οποιο ειναι εξαιρετικοτατο. ειναι πληρες παιχνιδι με καινουργιες πιστες, γεματες με movie/games αναφορες, σπρωχνει την build engine στα ορια της, ειναι το ιδιο δυσκολο με το πρωτο παιχνιδι ενω διορθωνει και το αδυναμο final boss fight του. το χα πετυχει παλια αλλα δεν ειχα ιδεα ποσο καλο και μεγαλο ηταν, μεχρι που ειδα το review σημερα. οποιος ειναι φαν των retro fps και εχει το Blood, αξιζει να το παιξει: https://www.moddb.com/mods/death-wish-for-blood Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από KilliK 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Snoob είπε Μου διαφεύγει κάτι ή, τελικά, υπάρχει επαρκής αγορά για τόσο υπερκοστολογημένα παιχνίδια; Κι αν είναι επαρκής η αγορά, γιατί για τίτλους 5-6 ή και 10 χρόνων εξακολουθούν να εμφανίζουν 3/3 διαθεσιμότητα, δηλαδή δεν πλησιάζουν καν στο να εξαντλήσουν το απόθεμά τους; Απο τι φαινεται τα αγοραζουν πολλοι γονεις στα μικροτερα παιδια τους. Που δεν γνωριζουν η δεν εμπιστευονται ηλεκτρονικες αγορες και σκρουτζομαγαζα. Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως. Για το στοκ τωρα δεν ξερω, ισως ελπιζουν οτι καποια στιγμη θα πωληθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις