ilos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η "δυσκολία" είναι κάτι συγκυριακό και ολίγον τι υποκειμενικό στα souls και εξαρτάται από την εμπειρία του παίχτη, το build σου, αν παίζεις sl1/underleveled κάποιο ng(+)^n κλπ. Για μένα πάντα το πιο δύσκολο boss θα είναι ο flamelurker του demons γιατί αφενός τότε ήμουν αρχάριος και αφετέρου πήγα εκεί πολύ νωρίς και με χαμηλό sl ενώ και σαν boss ήταν πολύ aggressive σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει μέχρι τότε. Προσωπικά θεωρώ ότι ένα boss fight που απλά το βγάζεις μέσα σε 4-5 προσπάθειες τη πρώτη φορά αφού μάθεις τα patterns δεν είναι απαραίτητα πετυχημένο (καλά δε μιλάμε για αποτυχίες τύπου DS2 που πλην dlc και darklurker όλα τα boss βγαίνουν 1st try). Παράδειγμα ο Midir που αναφέρατε που απλά είναι tanky και συνέχεια κάνεις bate την tripple attack του για να περάσεις χτυπήματα στο κεφάλι (ή τον cheeζάρεις με lightning arrow)... Πετυχημένο είναι ένα boss fight που σε κάνει γενικά να σκεφτείς και να προσαρμόσεις τον τρόπο παιχνιδιού σου. Σε αυτόν τον τομέα πχ το orphan παίρνει άριστα (αν και το 2nd phase είναι chaotic αν δεν τον πας low την ώρα του transform). Και όπως γράφει ο παραπάνω φίλος NG(+)^n το dlc του bb με bl70-80 είναι σαδιστικά δύσκολο (ειδικά η πρώτη phase του Laurence αν δε τη rushάρεις με pellets). P.S. Το ξέρω ότι μπορείς να cheeζάρεις τον flamelurker σε διάφορα σημεία στο stage του με κάποιο μακρύ όπλο και να μη φας καν hit (και tbh το έχω κάνει όταν έφτιαχνα low level invade builds και χρειαζόμουν κάποιο boss weapon), όπως και να φας τον έναν από τους 2 maneater ή την αράχνη με τόξο έξω από τη fog gate κλπ, αλλά μιλάμε για το κανονικό experience και όχι αβλεψίες της FROM. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από ilos 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 The annual mass-community event Return to Yharnam has arrived! Gather amongst you the bravest of hunters, for this event will begin March 10th and run all the way through the 24th. Fellow players from both the Bloodborne Reddit and Discord community as well as the Dark Souls community shall be joining in on the Hunt. 1
jerry banana Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Eπειδή παίζω sekiro αυτες τις μέρες και είδα οτι είναι 20 ευρώ το goty μου προτεινετε να το τσιμπήσω ή να περιμένω περαιτέρω αγορες στην πιθανοτητα να πέσει κάτω απο 20.? 2
StormGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, jerry banana είπε Eπειδή παίζω sekiro αυτες τις μέρες και είδα οτι είναι 20 ευρώ το goty μου προτεινετε να το τσιμπήσω ή να περιμένω περαιτέρω αγορες στην πιθανοτητα να πέσει κάτω απο 20.? Να το αγοράσεις, είναι παιχνιδιάρα και αξίζει κάθε ευρώ από αυτά τα 20. 1
ilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, jerry banana είπε Eπειδή παίζω sekiro αυτες τις μέρες και είδα οτι είναι 20 ευρώ το goty μου προτεινετε να το τσιμπήσω ή να περιμένω περαιτέρω αγορες στην πιθανοτητα να πέσει κάτω απο 20.? Διαφορετικού είδους games. Το sekiro έχει καλύτερο gameplay, Το bb είναι πιο grim και μυστήριο σαν story και έχει πολύ καλύτερο replayability λόγω των trick weapons και των builds που μπορείς να φτιάξεις. 1
Alastor192 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, jerry banana είπε Eπειδή παίζω sekiro αυτες τις μέρες και είδα οτι είναι 20 ευρώ το goty μου προτεινετε να το τσιμπήσω ή να περιμένω περαιτέρω αγορες στην πιθανοτητα να πέσει κάτω απο 20.? δυσκολα να πεσει κατω απτο 20 η GOTY,γενικα τα παιχνιδια της FROM δυσκολα πεφτουν κατω απο 20 μαζι με τα DLC. Ηδη για τετοια παιχνιδαρα ειναι steal η τιμη,μην το σκεφτεσαι καν 1
jerry banana Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, StormGr είπε Να το αγοράσεις, είναι παιχνιδιάρα και αξίζει κάθε ευρώ από αυτά τα 20. Eυχαριστω! 1 λεπτό πριν, Alastor192 είπε δυσκολα να πεσει κατω απτο 20 η GOTY,γενικα τα παιχνιδια της FROM δυσκολα πεφτουν κατω απο 20 μαζι με τα DLC. Ηδη για τετοια παιχνιδαρα ειναι steal η τιμη,μην το σκεφτεσαι καν Eυχαριστω! 42 λεπτά πριν, ilos είπε Διαφορετικού είδους games. Το sekiro έχει καλύτερο gameplay, Το bb είναι πιο grim και μυστήριο σαν story και έχει πολύ καλύτερο replayability λόγω των trick weapons και των builds που μπορείς να φτιάξεις. Eυχαριστω!
VonLoutsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 hours ago, jerry banana said: Eυχαριστω! Πιστεύω οτι αξίζει περισσότερο τα 5 Ευρώ παραπάνω για να το πάρεις Retail. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Το θεμα ειναι οτι η τιμη του παιχνιδιου μαζι με το dlc ειναι ηδη χωμα. 1
namastegt Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν σου δίνει κάποιο theme όταν το πλατιναρεις;
Se7en92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 επειδη εχω πεθανει στην αρχη πιο πολλες φορε και απο τα αδερφια winchsester πως παιρνω τα οπλα στην αρχη?
dekulinkgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Se7en92 είπε επειδη εχω πεθανει στην αρχη πιο πολλες φορε και απο τα αδερφια winchsester πως παιρνω τα οπλα στην αρχη? την 1η φορα που πεθαινεις πηγαινεις στο hunters dream.Eκει στα σκαλοπατια υπαρχουν κατι σαν trolls οπου τους μιλας και σου προσφερουν οπλα να διαλεξεις.Αφου βρεις ποιο οπλο θες μετα πρεπει να τα επιλεξεις απο το inventory σου. Αλλος τροπος να πας ειναι απλα πας σε ενα φαναρι που εχεις ενεργοποιησει.
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Hunters axe για extend wpn dmg και καραμπίνα βλέπεις ότι έχει lower dmg αλλά τη θες για gun-parry . Mη πάρει κανένα μπαστούνι και πάει με αυτό στο Father Gaskoine γιατί εκεί θα τη βγάλει
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Υπαρχουν παντως πολλα walkthrough και οδηγοι στο internet αν δεις οτι κολλησες καπου.
StormGr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Και για να κάνεις lvl up πρέπει να σκοτώσεις το πρώτο bossaki η να βρεις ένα πραγματακι που δεν θυμάμαι πως το λένε. Δες κανένα guide για να αρχίσεις να κάνεις lvl up. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από StormGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα