mary Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 σε win 7, έστω ο χρήστης "Πανάσχετος", ο οποίος έχει ατάκτως ερριμένα σε διάφορα σημεία-φακέλους-υποφακέλους αρχείς, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. Στο desctop του, στο my videos, my images, downloads, όπου να'ναι. Για να κάνω εγώ ένα back up όλων αυτών σε έναν εξωτερικό δίσκο χωρίς να κάτσω να διαλέγω, αρκεί να αντιγράψω τον φάκελο "Πανάσχετος";;; Αν εννοεις το φακελο από το c:\users\panasxetos νομιζω ναι. Αν πας να το αντιγραψεις απο τη βιβλιοθηκη των εικονων πχ, πρεπει να δεις ποιους άλλους φακελους συσχετιζει, μπορει να ειναι και των κοινοχρηστων εικονων μεσα 1
Adon1s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Που μπορώ να δω αξιόπιστα την τιμή του συναλλάγματος ; Συγκεκριμενα θελω να καθω για ευρώ--> λιρες Βρετανιας (Σκωτία,αν εχει κάποια διαφορά) Sent from my iPhone using Insomnia Επανερχομαι μιας κ βρηκα στα σαϊτ τραπεζων Για να μετατρεψω ευρω σε λιρες , πολλαπλασιαζω με την τιμη αγοράς λίρας ; Και για το ανάποδο , διαιρω ; Sent from my iPhone using Insomnia
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 adonis check http://el.coinmill.com/EUR_USD.html 1
Plug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 αλκοόλ για εντριβέςΤο κλασσικό που έχουμε σπίτι; το μπλε;
taazz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ιδέα δεν έχω πως μπορώ να ξέρω από δύο μόνο λέξεις;
Ison_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το κλασσικό που έχουμε σπίτι; το μπλε; Αν έχεις μπλε οινόπνευμα σπίτι γενικά για τα τραύματα, σου έχω άσχημα νέα. Τελοσπάντων, rubbing alcohol είναι η αλκοολούχος λοσιόν που έχει συνήθως περιέχει 70% οινόπνευμα με γλυκερίνη και κάνει για εντριβές. Σαν "αλκοολούχος λοσιόν" το πουλάνε στα σουπερμαρκετ. Ούτε εμένα μ'αρέσει αυτή η μετάφραση.
Plug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αν έχεις μπλε οινόπνευμα σπίτι γενικά για τα τραύματα, σου έχω άσχημα νέα. Τελοσπάντων, rubbing alcohol είναι η αλκοολούχος λοσιόν που έχει συνήθως περιέχει 70% οινόπνευμα με γλυκερίνη και κάνει για εντριβές. Σαν "αλκοολούχος λοσιόν" το πουλάνε στα σουπερμαρκετ. Ούτε εμένα μ'αρέσει αυτή η μετάφραση. Το θέλω για να φτιάξω υγρή Μαγνησία
xpapias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δωρεάν anti-virus με ελληνικό interface? (Win 8 εδώ!) Ευχαριστώ
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για να βαζεις υπογραφη σε πιστοποιητικα ΔΕΗ σαν ηλεκτρολογος μηχανικος θελει να εχεις κανει εναρξη στο τεβε ? Ετσι νομιζα και ενας γνωστος δινει πιστοποιητικα στο ετσι , η ΔΕΗ δεν τσεκαρει να δει αν εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ ?
kalogeros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν έχεις μπλε οινόπνευμα σπίτι γενικά για τα τραύματα, σου έχω άσχημα νέα. Για πες.
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το αεροδρόμιο γιατί έφυγε από το Ελληνικό και πήγε στο Βενιζέλος; Κουλή ερώτηση αλλά πάντα το είχα απορία
barca10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το αεροδρόμιο γιατί έφυγε από το Ελληνικό και πήγε στο Βενιζέλος; Κουλή ερώτηση αλλά πάντα το είχα απορία Νομίζω κυρίως γιατί κατοικήθηκαν οι γύρω περιοχές (Γλυφάδα κλπ) και γιατί ήταν μικρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις