epipolaios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ειναι άλλα τα μακαρονια ολικης άλεσης και άλλα τα μακαρονια για διαβητικους; Ναι φιλε τα ολικης αλεσης τα βρισκεις πολυ ευκολα,για διαβητικους ειναι χωρις γλουτενη και δεν ειναι μαυρα(ολικης δηλαδη)επισης ειναι λιγο δυσευρετα δεν τα χει και το super της γειτονιας λ.χ
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 η melissa έχει glutenfree μακαρόνια. σε πράσινη συσκευασία
giorgolavos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ναι φιλε τα ολικης αλεσης τα βρισκεις πολυ ευκολα,για διαβητικους ειναι χωρις γλουτενη και δεν ειναι μαυρα(ολικης δηλαδη)επισης ειναι λιγο δυσευρετα δεν τα χει και το super της γειτονιας λ.χ Τα εβρισκα στο carrefour αλλα τωρα δεν τα εχει και ελεγα αν ειναι τα ιδια να επερνα της ολικης.
Valerie_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 η μάνα μου τέτοια χρησιμοποιεί για τον πατέρα μου ,ολικής, και ποτέ δεν ξέφυγε πάνω από 100 στη μέτρηση. με μέτρο όμως,όχι πολλά.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 nozzles. washer nozzles. Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός. Μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το site αν θες να μεταφρασεις καποια αλλη λεξη μελλοντικα. Έλα ρε μεγάλε;;; Σοβαρά;;; Πού το ανακάλυψες ρε θηρίο; Για προσπάθησε τώρα να μεταφράσεις τη λέξη πιστιλίθρες στα αγγλικά και πες μου τι μετάφραση σου έβγαλε.
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οκ ειπαμε για ΥΠΑΡΚΤΕΣ λεξεις οχι για οτι να 'ναι. Μην το ξεφτιλίσουμε κιολας.
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οκ ειπαμε για ΥΠΑΡΚΤΕΣ λεξεις οχι για οτι να 'ναι. Μην το ξεφτιλίσουμε κιολας. Πιτσιλιστήρια. Υπαρκτή λέξη (κάνε ένα google search με αυτή την λέξη και θα δεις). Δεν την βγάζει.
Ison_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και εμένα αυτό το πιτσιλιστήρι μου ακούγεται πολύ ανόητο, παρ'όλο που είδα ότι όντως.υπάρχει. Δηλαδή σε φάση προτιμώ περισσότερο να λέω το σιδηρόδρομο "εκτοξευτήρας νερού για το παρμπριζ".
giorgolavos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 υπαρχει καπου οδηγος για το πως να περασω αλλη ρομ στο htc desire a8181; προσπαθησα να περασω cyanogenmod αλλα μου βγαζει σφαλμα στο αρχειο απο το get.cm
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εχω να "αντιμετωπίσω" άτομο με ιστορικό εμφράγματος και εθισμού στο αλάτι και το άπειρο κάπνισμα . Εχει κόψει το καπνισμα , αλλα κόμη και τώρα εξακολουθεί να τρώει πολύ αλάτι ( ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ακόμη και ρέγγες να τρώει , θα βάλει αλάτι απο πανω ) Υπάρχει κάτι που μπορώ να βάλω στο κουτί του αλατιού ώστε να το αναμείξω με το κανονικό αλάτι - και έτσι να το αραιώσω - και το οποίο : α) να είναι βρώσιμο β) στο μέγεθος ( σχεδον +/- ) του κανονικού αλατιού ωστε να τον ξεγελάσω και να τρώει λιγότερη ποσότητα αλατιού ;
angmar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κάτι απ αυτά ίσως; http://www.kalas.gr/el/products.html?page=shop.product_details&flypage=kalas_flypage.tpl&category_id=27&product_id=57
ennoeitai Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 1. Εχουνε καμια διαφορα τα ραβιολια απο τις ραβιολες, ή ειναι το ιδιο; 2. Ο στιχος που λεει δεν υπαρχει ευτυχια που να κοβεται στα τρια στην περιπτωση μας ομως δεν υπαρχει αλλος δρομος, εννοει οτι στη δικη μας περιπτωση δεν υπαρχει αλλος δρομος, αρα αναγκαστικα η ευτυχια θα κοπει στα τρια στη συγκεκριμενη περιπτωση, αρα ουσιαστικα αυτο που λεει ειναι οτι δεχεται να υπαρχει και ενα τριτο ατομο στη σχεση, και οτι μαλιστα ειναι μονοδρομος;
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 1) Θαρρώ πως όχι 2) Ναι, γιατί το 3ο άτομο είναι το δικό του amore... κοινώς είναι ο άλλος ο κερατάς. 1
poscore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Βρε παιδια πως λέγεται αυτό που βάζουν στα βιβλία μέχρι εκεί που έχουν διαβάσει; Πολλοί βάζουν ένα χαρτί αλλά πρεπει να υπα΄ρχει και ονμασία βιβλιο ....κάτι τελοςπαντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις