Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Α για κινητό λες; Γενικά δεν είναι κανόνας ότι ο 4πύρηνος>2πύρηνος πάντα, πρέπει να συγκριθούν βάση χαρακτηριστικών. 

Aυτο βασικα. Απο εμπειρια περισσοτερο ρολο παιζει η ram σε καθημερινη τυπικη χρηση παρα οι πυρηνες αυτοι καθαυτοι. Οχι πως ειναι αδιαφορος ο αριθμος τους, αλλα ειναι συνδυασμος. Αλλα ανοιξε ενα θεμα με αυτα που εχεις υποψη σου και budget και στανταρ θα λαβεις καλες απαντησεις.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

2gb ram.

(έχω αποφασίσει ποιο θέλω απλώς μου εγεννήθη  η απορία καθώς διάβαζα specifications)

Γενικα ειναι επαρκης. Ειδικα ομως γραψε και ποιο εχεις αποφασισει πως θελεις :P

Δημοσ.

Μιλαω με εναν σερβο και του λεω για advanced math που δεν κανουν αυτοι στο σχολειο τους, του λεω για παραγωγους αλλα δεν μπορω να βρω translate για να τα κοιταξει μονος του.

Πως να πω f(x) να το καταλαβει, τι να ψαξει ως τιτλο;

Δημοσ.

θα πεσει πολυ σκαψιμο. και φασαρια. αλλα τα μεσιμερια σταματανε. αναλογα την οικοδομη σου/τους. ηχομονωση. μερες αναλογα μετα λεφτα που θα παρουν και το μερακι.

Δημοσ.

Εννοείς την έκλειψη ηλίου;

Edit: Αλλιώς και αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα σήμερα σύμφωνα με το meteo.gr έχουμε ανατολή σελήνης 10:19 και δύση πριν από λίγο στις 21:51. Αλλά είναι ανάλογα με την θέση της σελήνης. Αν είναι προς την δύση ή έστω κάθετα σε εμάς κατά την ανατολή του ηλίου θα φωτίζεται και την βλέπουμε. Αν είναι στην ίδια πλευρά με τον ήλιο, λογικά το κάθε φως που θα ανακλάται από την επιφάνεια της προς την γη θα καλύπτεται από την ηλιακή ακτινοβολία οπότε και θα διακρίνεται δύσκολα ή και καθόλου. Ίσως είμαι πολύ λάθος αλλά αυτό κατάλαβα ότι ρωτάς

Συμβαίνει αυτό, περίπου. Η χρονοκαθυστέρηση που περιγράφεις είναι ο λόγος που δεν ανατέλλει την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Αυτο που εννοω ειναι οτι η Σεληνη κανει 28 "Γηινες μερες" να γυρισει γυρω απο την Γη

Αρα για αρκετες ημερες θα πρεπει να ειναι στο κομματι της τροχιας της γυρω απο την Γη μεταξυ Ηλιου και Γης και η σειρα θα ειναι Ηλιος-Σεληνη-Γη (ενω αντιστοιχα αρκετες μερες ειναι πισω απο την Γη και η σειρα θα ειναι Ηλιος-Γη-Σεληνη).

Σε αυτο το διαστημα - που η Σεληνη καλυπτει το τοξο της τροχιας αναμεσα στην Γη και τον Ηλιο - η Γη θα κανει αρκετες περιστροφες, αρα ο κατοικος πχ. της Ελλαδας εκεινες τις μερες ας πουμε 6-7 οταν θα ειναι σε φαση "νυχτας" (δλδ θα εχει περιστραφει η Γη και δεν θα κοιταει προς τον Ηλιο) δεν θα "βλεπει" Σεληνη=δεν θα κοιταει προς την Σεληνη αφου οταν γι'αυτον θα ειναι βραδυ η Σεληνη θα ειναι πισω του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...