Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταξι απο αεροδρομιο για Μαρουσι.

Ο,τι γραψει το ταξιμετρο η πληρωνουμε το φιξ 35αρακι που αναφερει ο χαρτης στο Αεροδρομιο (που ομως ειναι για περιοχες στο κεντρο)?

Ημουν οντως ψυχοπαθης οταν φωναζα στον ταξιτζη η να τα φαει στα dulcolax ο παλιοπετουγιας?

ό,τι γράψει το ταξίμετρο + 7 ευρώ (4 η πιάτσα και 3 αττική οδός) 

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε μου πάει λες;

(Σοβαρά ρωτάω, δε χώνομαι.)

Δεν ξέρω αν σου πάει, αλλά έχουμε μεγαλώσει για σκουλαρίκια.

Τέσπα δικό σου το μαχαίρι δικό σου το πεπόνι.

Δημοσ.

ό,τι γράψει το ταξίμετρο + 7 ευρώ (4 η πιάτσα και 3 αττική οδός)

Νταξ, εκανε στρογγυλοποιηση στο πενταευρω ο ανθρωπος, ορθως στα ταξιτζιδικα μαθηματικα. Thanks.

Δημοσ.

Νταξ, εκανε στρογγυλοποιηση στο πενταευρω ο ανθρωπος, ορθως στα ταξιτζιδικα μαθηματικα. Thanks.

Άλλη φορά προαστειακό Νερατζιώτισσα και μια στάση για Μαρούσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε, το'χω το Αθηναικο συστημα, τα καλυτερα μας χρονια φαγαμε στην πρωτευουσα. Απλα εφτασα με παρεα και τεσσερα κοντεινερ βαλιτσες, οποτε δεν ηθελα να ταλαιπωρηθω. Η ΚΥΡΙΑ.

Δημοσ.

Ναι ρε, το'χω το Αθηναικο συστημα, τα καλυτερα μας χρονια φαγαμε στην πρωτευουσα. Απλα εφτασα με παρεα και τεσσερα κοντεινερ βαλιτσες, οποτε δεν ηθελα να ταλαιπωρηθω. Η ΚΥΡΙΑ.

Εγώ (αν το 35* μου το έκανε 50 χωρίς λογο) θα τον έστελνα στον αγυριστο και θα του πετούσα και τις βαλίτσες

*35 μαζί με βαλίτσες, ειδική πιάτσα, κλήση, κτλ

ΥΓ. Τώρα είδα ότι έγραψες 5 και όχι 50

Δημοσ.

Χρεώνονται και οι βαλίτσες. Οπότε δεν νομίζω να σε έκλεψε. Ίσως γι'αυτό το 5ευρω. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση των αρχείων με το Recuva.

Φηντμπακ για το πρόγραμμα: μου βρήκε τα πάντα. Θενξ

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγάζει αυτό στο fb

πρόσφατα κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί στο λογαριασμό σας από άγνωστο πρόγραμμα περιήγησης. Εξετάστε αυτή τη σύνδεση.

πατάω "Συνέχεια" και δεν γίνεται τίποτα

ξέρουμε κάτι?

• Moderators
Δημοσ.

Μπορώ να καρφιτσώσω στην γραμμή εργασιών έναν συγκεκριμένο φάκελο; Εννοώ πέρα από τον γενικό που πάει στις βιβλιοθήκες. win7

ναι απλα πιασε το φακελο και συρτον στην μπαρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...