Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απαντηση σου δεν ηταν ανθρωπου που δεν ξερει τι ειναι τα αιμοπεταλια. Τα εμαθες σε road trip στο μεξικο ή σε σοβαρη ιατρικη σχολη; Να παρω αυτο που ειπες στα σοβαρα και να αρχισω το ψαξιμο ή να το αφησω να περασει; Αυτο.

Το ρώτησες σε ιατρείο ή στο γενικό section ενός τεχνολογικού forum;

Σοβαρά τώρα, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα, τουλάχιστον ας μην κοιτάμε και αυτά που παίρνουμε στα δόντια.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελω να αγορασω κατι με δοσεις.

Αν πχ κανει 1000€ , μπορω να πληρωσω στην αρχη τα 500€ και να δωσω τα υπολοιπα με δοσεις ;

Γενικα ειναι κατι που μπορει να γινει ή εξαρταται το καταστημα;

Δημοσ.

Θελω να αγορασω κατι με δοσεις.

Αν πχ κανει 1000€ , μπορω να πληρωσω στην αρχη τα 500€ και να δωσω τα υπολοιπα με δοσεις ;

Γενικα ειναι κατι που μπορει να γινει ή εξαρταται το καταστημα;

Με την όποια επιφύλαξη, δεδομένου ότι έχω χρόνια να ψωνίσω από Ελλάδα, δε βλέπω το γιατί να μη μπορείς. Τουλάχιστον στα καταστήματα ηλεκτρικών που εργαζόμουν - πολύ παλιά, αλλά τέλος πάντων... - το κάναμε συχνά, εφόσον το ζητούσε ο πελάτης. Ειδικά μιλώντας για δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. 

• Moderators
Δημοσ.

Γίνεται γενικώς από όσα κατάστηματα υποστηρίζουν πληρωμή με δόσεις.  Σ3 γενικές γραμμές αυτό.  

Δημοσ.

Αποκλειστικά με μετρητά με αφορά .

Οκ θενξ , θα ρωτήσω και σε 2-3 καταστήματα απο κοντά αν και γενικά δεν πιστεύω να υπάρχει άρνηση .

Δημοσ.

Η απαντηση σου δεν ηταν ανθρωπου που δεν ξερει τι ειναι τα αιμοπεταλια. Τα εμαθες σε road trip στο μεξικο ή σε σοβαρη ιατρικη σχολη; Να παρω αυτο που ειπες στα σοβαρα και να αρχισω το ψαξιμο ή να το αφησω να περασει; Αυτο.

Τι να ξεκινησω να σκαναρω πρωτα? Πτυχιο ή τιτλο ειδικοτητας?

Ρωτησες κατι στο ιντερνετ, πηρες μια απαντηση. Εσυ θα κρινεις αν σου κανει ή οχι. Η ιατρικη συμβουλη οριζεται και απο την ευθυνη που την συνοδευει. Στο πληκτρολογιο σορι, αλλα δεν εχω καμια ευθυνη, ειναι μια απαντηση σε επιπεδο μπλα-μπλα στο ινσομνια. Ανωνυμη, χωρις να σε εχω εξετασει, χωρις να σε εχω καν δει. Ακομα και με καθηγητη ιατρικης να μιλουσες, ποσο σοβαρα μπορεις να παρεις μια αποψη μεσω ιντερνετ?

• Like 3
Δημοσ.

υπάρχει κανονικά και όχι δεν χρειάζεται να καταθέσει χαρτιά σε κανένα υπουργείο ούτε στο ασεπ γιατί δεν υπάρχει διαγωνισμός εκπαιδευτικών

Πώς διορίζονται τότε; 

Δημοσ.

Αφού μιλάτε για ιατρικά θέματα, για κάταγμα στο χέρι και έντονο πόνο στη μέση τα norgesic μαζί με panadol ή χωρίς;

Κάνε ένα κόπο και κοίτα το κουτάκι. Το απλό panadol έχει 500mg paracetamol, το norgesic έχει 450mg paracetamol. Και μυοχαλαρωτικο βέβαια. Επομένως μάλλον δεν έχει νόημα.

Είναι το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση του πόνου η παρακεταμόλη πάντως. Αν είχα έντονο πόνο από κάταγμα, προσωπικά θα χαπακωνομουν λίγο πιο αποτελεσματικά. Θα έλεγα να ζητήσεις από το γιατρό να συνταγογραφησει κάτι καλύτερο αν δεν καλύπτεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ένα κόπο και κοίτα το κουτάκι. Το απλό panadol έχει 500mg paracetamol, το norgesic έχει 450mg paracetamol. Και μυοχαλαρωτικο βέβαια. Επομένως μάλλον δεν έχει νόημα.

Είναι το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση του πόνου η παρακεταμόλη πάντως. Αν είχα έντονο πόνο από κάταγμα, προσωπικά θα χαπακωνομουν λίγο πιο αποτελεσματικά. Θα έλεγα να ζητήσεις από το γιατρό να συνταγογραφησει κάτι καλύτερο αν δεν καλύπτεσαι.

Για την μανα μου ειναι. Καλυπτεται, για το καταγμα τουλάχιστον αλλά την ενοχλεί η μέση αρκετά (η οποία ηταν οκ απο οτι φανηκε στην ακτινογραφία) η οποία παιρνει μια κλίση προς τα αριστερά όταν σκύβει. Αρα μενει στα norgesic. 

Δημοσ.

Πώς διορίζονται τότε; 

Αν και αυτό πάει εδώ, η απάντηση είναι: δε διορίζονται.

Οι λίγοι που διορίζονται κάθε χρόνο είναι ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές που δεν πάνε μέσω ΑΣΕΠ 

(οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ είναι για μόνιμους εκπαιδευτικούς)

Ο τελευταίος ήταν το 2008 και από τότε για να πάρεις μια ιδέα τι γίνεται, δες το Δεκέμβριο '14 που έγινε Φεβρουάριος '15, που έγινε... 

Αν θες να πας αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, googleαρέ το, το θέμα ξεφεύγει από το "σύντομες απαντήσεις"

Για να το πω όσο πιο σύντομα γίνεται, η πρόσληψη γίνεται με πίνακες και μόρια

• Moderators
Δημοσ.

Αποκλειστικά με μετρητά με αφορά .

Οκ θενξ , θα ρωτήσω και σε 2-3 καταστήματα απο κοντά αν και γενικά δεν πιστεύω να υπάρχει άρνηση .

με μετρητά νομίζω δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να σου κάνουν δόσεις. Γραμμάτια φάση;

Αυτο που λεει ο Λεφτερ.

Εγω αναφερομουν σε πιθανοτητα ενα ποσο εφαπαξ καρτα και το υπολοιπο καρτα δοσεις ή ενα ποσο μετρητα και το υπολοιπο καρτα δοσεις.

Το μονο καταστημα που εχω ακουσει να κανει δοσεις με μετρητα (και δεν ξερω κι αν εχει το αντικειμενο που σε ενδιαφερει) ειναι ο Κωτσος σε στυλ γραμματια.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν , θυμήθηκα οτι πριν ~3-4 χρόνια -και λέω "θυμήθηκα" γιατί δεν είχα ασχοληθεί με την όλη διαδικασία της συναλλαγής- βοήθησα συγγενή μου στην φάση μετακόμισης .

Ε μεταξύ άλλων αγόρασε τηλεόραση , ψυγείο κλπ από τον Κώτσο και χαρακτηριστικά θυμάμαι -γιατί με είχε κάνει εντύπωση- ότι τα έπαιρνε με δόσεις τοις μετρητοίς χωρίς πιστωτική ή χρεωστική ή οποιοδήποτε είδος πλαστικού χρήματος .

Cash , κάθε μήνα πήγαινε και έδινε μετρητά .

Λογικά και τώρα θα ισχύει .

Θενξ guys , θα περάσω αύριο να τσεκάρω !

Λογικά θα με βοηθήσει (DSLR ψάχνω να πάρω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...