Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχα , θενξ Βαλ

και τέλος , επειδή υπάρχει πρόβλημα ενόχλησης (σφίξιμο) , τα λεγόμενα XL είναι ΧL σε μήκος ή και διάμετρο ;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

τα προφυλακτικα με γευσεις ειναι για να δινει γευση στην πιπα (αν εισαι γυναικα και σκοπευεις να κανεις πιπα με προφυλακτικο μην μπεις καν στον κοπο ή καντο σωστα ή καθολου ) (αντωνη δεν παει σε σενα γενικα στις γυναικες παει :P )

και σε μηκος και σε διαμετρο

διαβασε τα comments η στειλε μηνυμα στον πωλητη! 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο φοβόμουν στο 3. Θελω να αγοράσω κατι οχι απο το αμαζον αλλα απο ανεξάρτητο πωλητή, και δεν μπορώ να βγαζω ακρη με τις λεπτομέρειες αν ειναι στα αγγλικά η στα γερμανικά.

Τοσο σπανιο να μην υπάρχει στο αγγλικο ή το βρισκεις σε καλύτερη τιμη; Κοιταξες στο Bookdepository;

Δημοσ.

Όχι, καθόλου σπάνιο. Υπάρχει στο αγγλικό αλλά είναι πιο ακριβό απο το Γερμανικό. Απο το αγγλικό μαζί με μεταοφρικά πάει στο 50ρικο, ενω απο το Γερμανικό 35.

Δημοσ.

τα προφυλακτικα με γευσεις ειναι για να δινει γευση στην πιπα (αν εισαι γυναικα και σκοπευεις να κανεις πιπα με προφυλακτικο μην μπεις καν στον κοπο ή καντο σωστα ή καθολου ) (αντωνη δεν παει σε σενα γενικα στις γυναικες παει :P )

και σε μηκος και σε διαμετρο

διαβασε τα comments η στειλε μηνυμα στον πωλητη! 

Δεν θα τα πάρω απο το ebay :P

θενξ πάντως

( με βρίσκεις σύμφωνο σχετικά με την παρένθεση )

Δημοσ.

Αυτο θα κάνω. Απλά ρώτησα εδω μπας και υπάρχει καπου επιλογή να το γυρίσω σε αγγλικά και δεν το βλεπα. 

Thanks anyway.

Δημοσ.

To μόνο πρόβλημα με διαφορετικών εθνικοτήτων αμαζον είναι το πρημιουμ. Ενώ μπορώ να αγοράσω από το αγγλικό, δεν μου βγάζει πρημιουμ που πληρώνω στο γαλλικό.

Δημοσ.

μια που μιλάτε για άμαζον, σε αυτό εδώ, πού διάλο βρίσκω το κόστος με τα μεταφορικά;

To βαζεις στο καλαθι, βαζεις διευθυνση, καρτα και θα σου πει ποσο παει το συνολικο κοστος

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο φοβόμουν στο 3. Θελω να αγοράσω κατι οχι απο το αμαζον αλλα απο ανεξάρτητο πωλητή, και δεν μπορώ να βγαζω ακρη με τις λεπτομέρειες αν ειναι στα αγγλικά η στα γερμανικά.

τσεκαρεις ISBN

Δημοσ.

Με κάρτα πλήρωσες; Η κάρτα είναι χρεωστική; Υπάρχει περίπτωση να σε χρεώνει η τράπεζα. Από ποιά τράπεζα είναι η κάρτα;[/quo

Citibank πιστωτικη. θυμαμαι και παλιοτερα ο λογαριασμος στο apple store χρεωνε 1 ευρω και μετα το επεστρεφε πισω.για ποιον λογο;

Δημοσ.

Γιατί το GPS είναι δωρεάν;

Τι εννοείς ακριβώς; Σαν GPS τι εννοείς την συσκευή (κινητό με ενσωματωμένο δέκτη, αυτόνομο δέκτη, συσκευή σαν "ταμπλετ" που την βάζουμε στο αυτοκίνητο) ή τους χάρτες;

Με κάρτα πλήρωσες; Η κάρτα είναι χρεωστική; Υπάρχει περίπτωση να σε χρεώνει η τράπεζα. Από ποιά τράπεζα είναι η κάρτα;[/quo

Citibank πιστωτικη. θυμαμαι και παλιοτερα ο λογαριασμος στο apple store χρεωνε 1 ευρω και μετα το επεστρεφε πισω.για ποιον λογο;

Βασικά τώρα που το θυμήθηκα μου είχε συμβει και σε μένα την μία και μοναδική φορά που αγόρασα εφαρμογή από το Android Play Store χρησιμοποιώντας μια χρεωστική Πειραιώς. Μου έφαγε ένα ευρώ παραπάνω, αλλά μετά μου ήρθε πίσω. Ή είναι τακτική που ακολουθούν και τα 2 store ή τακτική που ακολουθούν και οι 2 τράπεζες, να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...