Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω κανει φιλε μου αλλα παλι σε καποια καναλια και βιντεος δειχνει αυτοματα υποτιτλους χωρις να το εχω επιλεξει.

Ακομα και ολα να τα εχω ξετικαρει παλι το ιδιο.

Μπορεις να καταλαβεις τι φταιει?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το εχω κανει φιλε μου αλλα παλι σε καποια καναλια και βιντεος δειχνει αυτοματα υποτιτλους χωρις να το εχω επιλεξει.

Ακομα και ολα να τα εχω ξετικαρει παλι το ιδιο.

Μπορεις να καταλαβεις τι φταιει?

μηπως ειναι ενσωματομενα στο βιντεο>

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι γιατι ενω ειναι προεπιλεγμενοι οι automatic english subtitles αν καθε φορα που βλεπω το οποιο βιντεο τους απενεργοποιησω δεν τους δειχνει.

Και εκει ειναι που παραξενευομαι οτι μερικα βιντεο δειχνουν προεπιλεγμενα αγγλικους υποτιτλους οτι και να κανω.

Δημοσ.

Υπάρχουν βίντεο στα οποία έχει επιλέξει ο uploader να παίζουν οι υπότιτλοι by default.

Σε αυτά τα βίντεο δε μπορείς να κάνεις κάτι (νομίζω).

Μου τυχαίνει κι εμένα. Αναγκαστικά τους κλείνεις αφού ξεκινήσει το βίντεο.

Δημοσ.

Αυτο δεν το εχω ξαναδει.

Και ειδικα σε καποια βιντεο που παλιοτερα δεν ειχε προεπιλεγμενους υποτιτλους τωρα εχει οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο που λες.

Οριστε ενα βιντεο(Και ολα τα βιντεο αυτου του καναλιου) που παλιοτερα δεν ειχε αγγλικους υποτιτλους και τωρα εχει.

Δημοσ.

Και ειδικα σε καποια βιντεο που παλιοτερα δεν ειχε προεπιλεγμενους υποτιτλους τωρα εχει οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο που λες.

Κάποια στιγμή αποφάσισε ο uploader να βάλει υπότιτλους. Μπορεί να το κάνει και εκ των υστέρων από το dashboard του youtube. Δεν είναι υποχρεωτικό να το ξανανεβάσει το βίντεο.

Δημοσ.

Αγοράζεις κάτι από paypal και ενώ έχεις λεφτά στην κάρτα σκάει αυτό το μήνυμα  και μετά από λίγο άλλο που λέει order confirmed

τι φάση;

post-289055-0-51766300-1427235297_thumb.png

Δημοσ.

Η καταθεση ενος ποσου σε καποιον τριτο μεσω τραπεζης (στο γκισε) απαιτει να γραψεις τα στοιχεια σου στο χαρτι-αποδειξη ?

Δημοσ.

Η καταθεση ενος ποσου σε καποιον τριτο μεσω τραπεζης (στο γκισε) απαιτει να γραψεις τα στοιχεια σου στο χαρτι-αποδειξη ?

Στις τράπεζες που χρησιμοποιώ εγώ ναι, θέλει ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο (στην alpha bank). Αν δεν θέλεις να φαίνεται ποιος έβαλε τα χρήματα όμως δεν έχει σχέση αυτό, απλά θα πεις στον υπάλληλο να μην γράψει ποιος κάνει την κατάθεση

• Like 1
Δημοσ.

Nexus 5 πως ρυθμίζω τα στοιχεία της μπάρας πχ wifi bluetooh κτλ. Έβαλα ενα κ θέλω να το βγάλω. Επίσης υπάρχει τροπος να μπει τελείως αθόρυβο ουτε δόνηση δλδ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...