Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρίχ' τα εδώ καλύτερα

Τα περισσότερα είναι δικά μου cd με διάφορα άχρηστα αρχεία όπως και μια εγκυκλοπαίδεια της δομή (σε cd-rom) η οποία δεν έχει καμία απολύτως αξία σήμερα (πεταμένα λεφτά τότε  :-( ).

Η ερώτησή μου είναι αν οι μπλέ κάδοι ανακύκλωσης είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακυκλώσεις cd-dvd.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας γνωστοποιούμε ότι η δική σας υποψηφιότητα καταχωρήθηκε στη λίστα των επιλαχόντων και σε περίπτωση άρνησης συμμετοχής άλλου υποψηφίου θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για συμμετοχή.

Μόνο εγώ καταλαβαίνω από την πρώτη πρόταση ότι με πήραν και από την δεύτερη το αντίθετο;

Δημοσ.

Σας γνωστοποιούμε ότι η δική σας υποψηφιότητα καταχωρήθηκε στη λίστα των επιλαχόντων και σε περίπτωση άρνησης συμμετοχής άλλου υποψηφίου θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για συμμετοχή.

Μόνο εγώ καταλαβαίνω από την πρώτη πρόταση ότι με πήραν και από την δεύτερη το αντίθετο;

απλα εισαι αναπληρωματικος.... :-D  δεν παιζεις βασικη 11αδα, αν χτυπησει καποιος τοτε μπαινεις....

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, έτσι είναι το πράγμα. Επιλεχθείς/ Επιτυχών σε παίρνουν, Επιλαχών είσαι εφεδρικός, τουλάχιστον στις προκηρύξεις του κράτους, σημειολογικά δεν ξέρω.

Δημοσ.

Τα περισσότερα είναι δικά μου cd με διάφορα άχρηστα αρχεία όπως και μια εγκυκλοπαίδεια της δομή (σε cd-rom) η οποία δεν έχει καμία απολύτως αξία σήμερα (πεταμένα λεφτά τότε  :-( ).

ο πατερας μου ειχε πληρωσει αυτο

9780008499730.jpg

το εκανα install για να μην τον απογοητευσω, και ουτε μια φορα δεν πατησα το εικονιδιο...

Δημοσ.

Aν κάποιος βγάλει αντικλείδι για να μπορεί να εισέρχεται σε μια δημόσια εγκατάσταση και κάνει χρήση του χώρου, ξοδεύοντας π.χ. ρεύμα αλλά χωρίς να προξενεί ζημιές, γνωρίζει κάποιος τι ποινή κινδυνεύει να αντιμετωπίσει?

Δημοσ.

λογικα

https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82

κρατα low profile γυρω απο τις εκει εισοδους

ασε τον χωρο καλυτερο απο οτι τον βρηκες

σε καθε περιπτωση κοιτα να μην εχει το παραμικρο προβλημα αυτος που σου εδωσε αντικλειδι, παρε ΟΛΗ την ευθυνη πανω σου

μπορεις να ψαξεις να μιλησεις με ατομα που εχουν συμμετασχει σε καταληψεις

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για το λινκ αν και δεν πρόκειται για κατάληψη ούτε φυσικα αφορά άμεσα εμένα η ερωτηση..

Δημοσ.

Σε διάφορες φόρμες ου συμπληρώνω, ζητάνε διεύθυνση και μετά αριθμό και μετά τκ. Να υποθέσω το Πολίχνη δεν το βάζω πουθενά και το καταλαβαίνουν από το τκ ε;

Δημοσ.

Σε διάφορες φόρμες ου συμπληρώνω, ζητάνε διεύθυνση και μετά αριθμό και μετά τκ. Να υποθέσω το Πολίχνη δεν το βάζω πουθενά και το καταλαβαίνουν από το τκ ε;

Να γράφεις ακριβώς την περιοχή και τον ΤΚ (αν κι αυτό είναι πιο πολύ για το ταχυδρομείο, σε φόρμες κλπ δε νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...