Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον ρυθμιστή ψύξης στο ψυγείο το 1 ή το 5 προκαλεί περισσότερη ψύξη?

Προφανώς, μετά το οff δεν μπορεί να πάει κατευθείαν στη μέγιστη ψύξη.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους λογαριασμους περα απο ebanking και το ταμειο της καθε υπηρεσιας μπορω να τους ξοφλησω καπου χωρις χρεωση?

Ταχυδρομειο κραταει προμηθειες? Ταμεια και μηχανανηματα τραπεζων ξερω σιγουρα πως κατι παιρνουν

Δημοσ.

Ο βασιλικος και η λεβαντα, καθε ποτε θελουν ποτισμα; Να ειναι στον ηλιο, ή οχι;

τα δικά μου τα βλέπει όλη μέρα ο ήλιος και είναι οκ. κάθε 2 μέρες τα ποτίζω και είναι οκ. το καλοκαίρι τους ρίχνω κάθε μέρα. όχι πολύ ίσα ίσα να έιναι νωπό το χώμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο βασιλικος και η λεβαντα, καθε ποτε θελουν ποτισμα; Να ειναι στον ηλιο, ή οχι;

τα δικά μου τα βλέπει όλη μέρα ο ήλιος και είναι οκ. κάθε 2 μέρες τα ποτίζω και είναι οκ. το καλοκαίρι τους ρίχνω κάθε μέρα. όχι πολύ ίσα ίσα να έιναι νωπό το χώμα.

Για τον δυόσμο ισχύουν τα ίδια;

Δημοσ.

ξεφύτρωσε ένα ρημάδι εικονίδιο εδώ κάτω δεξιά ναούμ, "get windows 10" λέει. Reserve your free upgrade και λοιπές μαλακίες. Πώς διάολο το ξεφορτωνόμαστε, δεν βρίσκω κάνα κουμπάκι πουθενά που να λέει "βρε ουστ" ή κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Ψαχνω ελληνικη ιστοσελιδα αναζητησης, για ενοικιαση δωματιων στα Χανια (για διακοπες).

Το google μου βγαζει πολλες ξενες εταιρειες /σελιδες αν και το κειμενο τους ειναι στα ελληνικα (booking, tripadvisor κλπ).

Αν εχουμε κανεναν Χανιωτη εδω στο φορουμ και ξερει τπτ σελιδες ας γραψει.

:-)

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις filter mac address και να βαλεις τις δικες σου συσκευες μονο, αφηνοντας εξω αυτη που δε θες.

Λιγο αναποδος τροπος αλλά θα κανει δουλεια. Δε μου ερχεται κατι άλλο κατα νου τωρα.

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις filter mac address και να βαλεις τις δικες σου συσκευες μονο, αφηνοντας εξω αυτη που δε θες.

Λιγο αναποδος τροπος αλλά θα κανει δουλεια. Δε μου ερχεται κατι άλλο κατα νου τωρα.

Όταν έχει αυτή την επιλογή, συνήθως έχει και την αντίστροφη.

Να βάλει δλδ αυτές που θέλει να αποκλείσει.

• Like 1
Δημοσ.

ξεφύτρωσε ένα ρημάδι εικονίδιο εδώ κάτω δεξιά ναούμ, "get windows 10" λέει. Reserve your free upgrade και λοιπές μαλακίες. Πώς διάολο το ξεφορτωνόμαστε, δεν βρίσκω κάνα κουμπάκι πουθενά που να λέει "βρε ουστ" ή κάτι τέτοιο...

Κανείς; Πείτε παιδια, γιατί και εγώ το βλέπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...