Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχει φτιάξει κάποιος σπιτικό απορρυπαντικό ρούχων να μου πει τη συνταγή μετρημένη ακριβώς; Γιατί βλέπω διάφορες συνταγές στο νετ,αλλά δεν βλέπω σχόλια από κάτω ευχαριστημένων που τις δοκίμασαν κλπ.
Razor_7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ο γρηγορότερος τρόπος(επειδή δεν έχω ιδέα) για να πάω από τον σταθμό του ΟΣΕ Θεσ/νίκης στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ποιός είναι? το λεωφορείο 45 κάνει στάση στην αγιών πάντων (έξω ακριβώς από το σταθμό) εδιτ και μέσα στον σταθμό μπαίνει. http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/454/76/44/ Ταξί (αν δε σε νοιάζει το κόστος) Thanks! Χρόνο που κάνει ξέρουμε? (στο περίπου)
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάνα 20λεπτο φαντάζομαι στην χειρότερη Και πολύ είπα edit:στο ταξί αναφέρομαι Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2015 από Pa0ki
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Thanks! Χρόνο που κάνει ξέρουμε? (στο περίπου) σε ώρα αιχμής εγώ είχα κάνει μισάωρο. αλλά μη το δέσεις κόμπο. δεν έχει πολλές στάσεις και πάει λίγο πατημένος ο οδηγός συνήθως
Pintsie Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πως θα πληρωσετε τελικα; Τι σας ειπαν απο ΟΑΕΕ; πρέπει να ξαναπάει στον οαεε να πάρει κάποιον αριθμό λογαριασμού από ότι κατάλαβα. αλλά δεν μπορώ να πληρώσω εγώ με πιστωτική. κατάθεση στην τράπεζα. 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πως μπορω να δω το περιεχομενο playstore αλλης χωρας; παλια θυμαμαι σε ενα android κινητακι αλλαζα γλωσσα και ημουν κομπλε.τωρα τιποτα....γ πειτε καμια ιδεα θελω ν δω τα apk αλλων χωρων
groot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πώς καθαρίζεις μία τσατσάρα; Συγκεκριμένα μιλάω για την "βρομιά" που πιάνουν τα δοντάκια στην πλατιά τους επιφάνεια καθώς και στην βάση τους. Πώς καθαρίζει αυτό;
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Πώς καθαρίζεις μία τσατσάρα; Συγκεκριμένα μιλάω για την "βρομιά" που πιάνουν τα δοντάκια στην πλατιά τους επιφάνεια καθώς και στην βάση τους. Πώς καθαρίζει αυτό; Άστη να μουλιάσει σε ζεστό νερό μισή ώρα έχοντας προσθέσει λίγη μαγειρική σόδα 1
di maria kun Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 εχω ενα εγγραφο που θελω να το στειλω καπου με μειλ και με φαξ 1)τι μαγαζια στελνουν φαξ?(με εκτυπωσεις και τετοια?) 2)με μειλ πως στα το στειλω-πρεπει να το σκαναρω να το μεταμορφοσω σε ηλεκτρονικη μορφη και πρωωθηση?? (και παλι σε τι μαγαζια γινεται αυτο-παιζει σε κανα νετ καφε?)
bluesattack Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 νετ καφε , ισως δημοσιες βιβλιοθηκες , σιγουρα σε μεγαλα βιβλιοπωλεια φωτοτυπαδικα Ναι σκαναρισμα και μετα σαν συνημμένο αρχειο (εικονα δηλαδη ) στο email 1
stavi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς εγκυρα αν καταργήθηκε η διαγραφη των φοιτητών ν συν δυο και μπουρδες για τα μεταπτυχιακα;
saxos55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 stavi, η εγκυρότερη απάντηση θα έρθει από τη γραμματεία της σχολής. Ακόμα και όταν ίσχυε ο νόμος, υπήρχαν ιδρύματα (ή και τμήματα μέσα σε ιδρύματα) που δεν τον εφάρμοζαν ή που έκαναν αλχημείες (ζητούσαν υπεύθυνη δήλωση, σε έβαζαν να υπογράψεις ότι επιθυμείς να συνεχίσεις, κτλ κτλ). Άρα ακόμα και αν καταργήθηκε (δεν έβγαλα άκρη στο νετ στα γρήγορα που το κοίταξα), ό,τι και να σου πούμε ψέματα θα είναι. 1
stavi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 stavi, η εγκυρότερη απάντηση θα έρθει από τη γραμματεία της σχολής. Ακόμα και όταν ίσχυε ο νόμος, υπήρχαν ιδρύματα (ή και τμήματα μέσα σε ιδρύματα) που δεν τον εφάρμοζαν ή που έκαναν αλχημείες (ζητούσαν υπεύθυνη δήλωση, σε έβαζαν να υπογράψεις ότι επιθυμείς να συνεχίσεις, κτλ κτλ). Άρα ακόμα και αν καταργήθηκε (δεν έβγαλα άκρη στο νετ στα γρήγορα που το κοίταξα), ό,τι και να σου πούμε ψέματα θα είναι. Σε ευχαριστώ πολυ σαξο για τον κοπο. Το εκτιμώ. Πολυ φοβάμαι οτι ουτε η γραμματεία θα γνωριζει αλλα θα ρωτησω
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Θα μπορούσα να ανοίξω θέμα στην κατηγορία δίκτυα, αλλά θέλω μια σύντομη απάντηση. Έχω ένα απλό modem/router με 4 θύρες ethernet και ενεργοποιημένο το dhcp. Αν πάρω ένα unmanaged switch με ακόμη 8 θύρες και συνδέσω την 1η θύρα του modem/router με την 1η θύρα του switch, τότε ότι συσκευές συνδέω στο switch από την 2η θύρα και μετά, θα παίρνουν αυτόματα ρυθμίσεις από το modem/router; Θέλω όλες οι συσκευές να είναι στο ίδιο ip range.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 θα παίρνουν όπως έπαιρναν αν τις είχες συνδεδεμένες απευθείας πάνω στο modem/router σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις