zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πείτε μου ένα τρόπο για να μη ξαναδώ ποτέ: 1) το εικονίδιο για αναβάθμιση σε windows 10 κάτω δεξιά 2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up Για το 2ο δεξί κλικ στο σημαιάκι, άνοιγμα κέντρου ενεργειών, αλλαγή ρυθμίσεων κέντρου ενεργειών 1
groot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πείτε μου ένα τρόπο για να μη ξαναδώ ποτέ: 1) το εικονίδιο για αναβάθμιση σε windows 10 κάτω δεξιά 2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up Άλλαξε O.S. Problem solved.
DrLo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πείτε μου ένα τρόπο για να μη ξαναδώ ποτέ: 1) το εικονίδιο για αναβάθμιση σε windows 10 κάτω δεξιά 2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up 1) αναβαθμιση σε windows 10 2) Κανε back-up 1+2) βαλε την task bar στο πανω μερος της οθονης
GreekMonkey Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Θέλω να καταλάβω γιατί να πάει από Windows σε Linux ενώ υπάρχει επιλογή για να βγάλει αυτά που τον ενοχλούνε.
Iris_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπορεί να τα βάλει σε dual boot. Απλά αναφέρθηκε η "λύση" πιο πάνω
dimitrisOP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 και εμενα μου εσπασαν τα νευρα τα 10αρια και το γυρισα μονιμα σε arch
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ^Linux! Λέμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη...
astrosunnefo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Έχω ένα δωρεάν blog στο Wordpress. Μέσα από το control panel έχω κάνει μια ρύθμιση ώστε όταν γράφω ένα άρθρο τότε αυτό να ποστάρεται αυτόματα σε ένα page που έχω κάνει στο facebook και σε έναν λογαριασμό στο Google+. Στο Google+ εμφανίζεται ένα κομμάτι του άρθρου και από κάτω μπαίνει λινκ όπου οι αναγνώστες κάνουν κλικ και μεταφέρονται στο μπλογκ για να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο. Στο facebook όμως αναρτάται όλο το άρθρο. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί έτσι οι αναγνώστες δεν μεταφέρονται στην σελίδα μου και έτσι δεν προσμετρούνται στα στατιστικά (εμφανίζεται μειωμένη κίνηση). Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Δες μήπως σε βοηθάει Site: αυτό .
Iris_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Λέμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη... Σε μερικούς φαίνονται εύκολα, σε άλλους δύσκολα 2
Hulk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Παίζει να έχει κανείς κάνα κωδικό από το σημερινό Θέμα για το Nova Go; Και να μην τον θέλει; Θα δώσω και ένα μικρό αντίτιμο
groot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Θέλω να καταλάβω γιατί να πάει από Windows σε Linux ενώ υπάρχει επιλογή για να βγάλει αυτά που τον ενοχλούνε. Για να μπορεί να ανήκει στο 66,6% αντί στο 33.3%. Τα 2/3 των mainstream Λ.Σ. που υπάρχουν είναι UNIX λειτουργικά. Το Windows είναι DOS Based. Αυτό, από μόνο του, έχει πολλές παραμέτρους για συζήτηση αλλά δεν είναι της παρούσης Βασικά, από όσα παίζουν αυτή την στιγμή θαρρώ πως μόνο το Windows είναι DOS Based... όλα τα άλλα είναι UNIX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις