Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε μου ένα τρόπο για να μη ξαναδώ ποτέ:

1) το εικονίδιο για αναβάθμιση σε windows 10 κάτω δεξιά

2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up

Για το 2ο δεξί κλικ στο σημαιάκι, άνοιγμα κέντρου ενεργειών, αλλαγή ρυθμίσεων κέντρου ενεργειών

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2)πάλι κάτω δεξιά το εικονίδιο που μου λέει πως είναι πολύ σημαντικό να κάνω back up

Άλλαξε O.S.

Problem solved. 

Δημοσ.

1) αναβαθμιση σε windows 10

2) Κανε back-up

1+2) βαλε την task bar στο πανω μερος της οθονης

Δημοσ.

Έχω ένα δωρεάν blog στο Wordpress. Μέσα από το control panel έχω κάνει μια ρύθμιση ώστε όταν γράφω ένα άρθρο τότε αυτό να ποστάρεται αυτόματα σε ένα page που έχω κάνει στο facebook και σε έναν λογαριασμό στο Google+. Στο Google+ εμφανίζεται ένα κομμάτι του άρθρου και από κάτω μπαίνει λινκ όπου οι αναγνώστες κάνουν κλικ και μεταφέρονται στο μπλογκ για να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο. Στο facebook όμως αναρτάται όλο το άρθρο. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί έτσι οι αναγνώστες δεν μεταφέρονται στην σελίδα μου και έτσι δεν προσμετρούνται στα στατιστικά (εμφανίζεται μειωμένη κίνηση). Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;

Δες μήπως σε βοηθάει Link.png Site: αυτό .

Δημοσ.

Λέμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη... :)

Σε μερικούς φαίνονται εύκολα, σε άλλους δύσκολα :P

• Like 2
Δημοσ.

Παίζει να έχει κανείς κάνα κωδικό από το σημερινό Θέμα για το Nova Go; Και να μην τον θέλει; Θα δώσω και ένα μικρό αντίτιμο

Δημοσ.

Θέλω να καταλάβω γιατί να πάει από Windows σε Linux ενώ υπάρχει επιλογή για να βγάλει αυτά που τον ενοχλούνε.

Για να μπορεί να ανήκει στο 66,6% αντί στο 33.3%. 

Τα 2/3 των mainstream Λ.Σ. που υπάρχουν είναι UNIX λειτουργικά. Το Windows είναι DOS Based. Αυτό, από μόνο του, έχει πολλές παραμέτρους για συζήτηση αλλά δεν είναι της παρούσης :)

Βασικά, από όσα παίζουν αυτή την στιγμή θαρρώ πως μόνο το Windows είναι DOS Based... όλα τα άλλα είναι UNIX. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...