Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ειπαν οτι υπαρχει καποιου ειδους θηκη για το iphone6 που ειναι σαν τις θηκες "πορτοφολια" που μπαινει ολο το smartphone μεσα αλλά εχει μονο το μπροστινο καπακι και οχι το πισω μερος. Εχει καποιος κανενα λινκ ευκαιρο για τετοια θηκη;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση:

Πόσο πάει στο περίπου να αλλάξεις το κάλυμμα της σέλας ενός σκούτερ; Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος Μπάτζιος που λένε ότι είναι κορυφή. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία;

Κανείς;;;;;;

Δημοσ.

Υπάρχει μήπως κάποια σελίδα τύπου skroutz για τα κινέζομάγαζα κινητών (merimobiles, minideal κλπ).

Ναι, αλλά δε τα έχει όλα τα κινεζομάγαζα και δεν ειναι σιγουρο οτι τα λινκς προς τα μαγαζια ειναι 100% σωστα.

kimovil.com

Δημοσ.

Σε κάποια sites με πρόγνωση καιρού αναφέρονται δύο θερμοκρασίες, θερμοκρασία και σχετική θερμοκρασία. Αν πχ αυτές είναι 30 και 35 βαθμοί αντίστοιχα σημαίνει ότι το θερμόμετρο δείχνει 30 αλλά νιώθεις σαν να έχει 35 ή είναι κάτι άλλο η σχετική θερμοκρασία;

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι "feels like" είναι...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

στο facebok σε googe chrome όταν πατάω να βάλω το mail μου βγάζει όλα τα mail που εχουν μπει κατά καιρούς απο τον υπολογιστή μου. πως μπορω να τα σβήσω;

Δημοσ.

στο facebok σε googe chrome όταν πατάω να βάλω το mail μου βγάζει όλα τα mail που εχουν μπει κατά καιρούς απο τον υπολογιστή μου. πως μπορω να τα σβήσω;

Highlight the wrong email address, then click shift and delete.

• Like 1
Δημοσ.

Σπασμένα ποδαράκια κραπ κρουπ ψύκτρας που κλειδώνουν στη mobo. Ανταλλακτικά/πατέντες ή νέα ψύκτρα;

Δημοσ.

Σπασμένα ποδαράκια κραπ κρουπ ψύκτρας που κλειδώνουν στη mobo. Ανταλλακτικά/πατέντες ή νέα ψύκτρα;

Socket?

Μάλλον για ψήκτρα πας, ασε τις πατεντες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...