Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα ακουστικά AKG K550 και μου έχουν χαλάσει τα μαξιλαράκια στα αυτιά, ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ ανταλλακτικά;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άντε ρε λεβέντες,υπάρχει τρόπος χειραγώγησης των αποτελεσμάτων του google earth-google maps;

Διαφορετικά θα το αποδώσω σε μεταφυσικά αίτια.

bump!

Δημοσ.

<p>Με πηραν τηλεφωνο απο Vodafon για προσφορά ιντερνετ στο απιτι.<br />

Εχει κανεις εμπειρία ; Τι φαση ;</p>

Ίντερνετ από τη hol ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Πότε θα ξεκλειδωθούν τα θέματα των ομάδων στα Αθλητικά;

Προέχει το ΟΟΤ, μπες στη σειρά σε παρακαλώ και μη βιάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Adon1s είπε:<br />

Με πηραν τηλεφωνο απο Vodafon για προσφορά ιντερνετ στο απιτι.

Εχει κανεις εμπειρία ; Τι φαση ;<br />

Ίντερνετ από τη hol ή κάτι άλλο;<br />

</p><p> </p><p>

Ε ;</p>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α
Για ιντερνετ μωρε για το σπιτι, οπως η κόννέξ πχ του ΟΤΕ .

Ασχετο, εν τελει ανανεωσα με τον ΟΤΕ

Επεξ/σία από Adon1s
  • Like 1
Δημοσ.

<p>Α<br />

Για ιντερνετ μωρε για το σπιτι, οπως η κόννέξ πχ του ΟΤΕ .</p><p> </p><p>

<br />

Ασχετο, εν τελει ανανεωσα με τον ΟΤΕ</p>

Ναι αυτό λέω, έχω την εντύπωση ότι το οικιακό ίντερνετ της vodafone είναι μέσω hol, η οποία από προσωπική εμπειρία (3-4 συνδέσεις) είναι μια χαρά!

Δημοσ.

με 14.2 απολυτηριο υπαρχει πανεπιστημιο στο U.K. που να σε δεχεται για μπατσελορ στο computer science ; και καποιο σαιτ με λεπτομερειες ελληνικο η ξενο για φοιτηση και ζωη εκει περα γνωριζετε ;

Δημοσ.

Με τόσο χαμηλό βαθμό απολυτηρίου για Αγγλία, όχι. Τα περισσότερα δέχονται 18/18.5 και άνω συν IELTS άνω του 6.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα είχα πάει στα ΚΤΕΛ των Λιοσίων και παρατήρησα ότι στις τουαλέτες από έξω ήταν κάποια κυρία και σου ζητούσε χρήματα για να μπεις. Όταν έβγαινες σου έδινε ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστείς. Είχα παρατηρήσει το ίδιο πράγμα στα ΚΤΕΛ της Καβάλας πριν μερικά χρόνια που είχα πάει φαντάρος. Τι τρέχει με το συγκεκριμένο θέμα; Δεν ταξιδεύω συχνά και δεν έχω ξαναπροσέξει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα πάει στα ΚΤΕΛ των Λιοσίων και παρατήρησα ότι στις τουαλέτες από έξω ήταν κάποια κυρία και σου ζητούσε χρήματα για να μπεις. Όταν έβγαινες σου έδινε ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστείς. Είχα παρατηρήσει το ίδιο πράγμα στα ΚΤΕΛ της Καβάλας πριν μερικά χρόνια που είχα πάει φαντάρος. Τι τρέχει με το συγκεκριμένο θέμα; Δεν ταξιδεύω συχνά και δεν έχω ξαναπροσέξει κάτι τέτοιο.

Και στα ΚΤΕΛ Ξανθης είχε. Δεν έδωσα τίποτα και έφυγα,αλλα το 'χα απορία να πάω στους εκεί υπευθύνους να δω τι παίζει αλλά έφευγε το λεωφορείο και δεν τελικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...