Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει το κινητό σου έξοδο ήχου 3.5 Jack (την γνωστή υποδοχή για ακουστικά)?

Αν ναι, μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/4146456/OEM-Audio-Cable-3-5mm-male-2x-RCA-male-1-5m.html?from=catspan

Πολυ σωστα. Κολησα. Εχεις απολυτο δικιο
  • Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα πολλά τελικά η paypal άνοιξε?

Πήγα να κάνω πριν αγορά από το hawkers και δεν με άφηνε. Με ξανά πέταγε στην ίδια σελίδα επιβεβαίωσης.. 

Δημοσ.

Οποτε ειμαστε στα ιδια.Δε μπορουμε να κανουμε αγορες απο το εξωτερικο.

Υπαρχουν τροποι.

1. Paypal balance

2. Skrill mastercard

3. Revolut και πιθανον κι αλλοι

Δημοσ.

Χμ,ενα βιβλιο  με σκληρο εξωφυλλο και ~1600 σελιδες(χαρτι σαμουα) ποσο παχος στο περιπου μπορει να εχει?

ΥΓ.Ξερω,τι μακακιες ρωταω...

Δημοσ.

Σημερα αρχιζει η ανανέωση της καρτας ανεργιας διαστημα 29/11/-/06/12 μπηκα σημερα απο το κινητο αλλα δεν βλεπω πουθενα στην αρχικη το κουμπι της ανανεωσης.

Τι παιζει; επειδη παω να το κανω αππο το κινητο ή επειδη ειναι κυριακη;

Δημοσ.

Πως υπολογίζεται το επίδομα αδείας για κάποιον που δεν έχει δουλέψει από την αρχή του χρόνου?

Ο εργοδότης είπε πως θα το βάλει μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και θέλω να δω τι θα με περιμένει!

Δημοσ.

Χμ,ενα βιβλιο  με σκληρο εξωφυλλο και ~1600 σελιδες(χαρτι σαμουα) ποσο παχος στο περιπου μπορει να εχει?

Eυκολο! Παιρνεις το παχος της σελιδας και πολλαπλασιαζεις με το 1600.

Δημοσ.

Πως υπολογίζεται το επίδομα αδείας για κάποιον που δεν έχει δουλέψει από την αρχή του χρόνου?

Ο εργοδότης είπε πως θα το βάλει μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και θέλω να δω τι θα με περιμένει!

μαζι με το δωρο θα το παρεις γιατι πρεπει να εχεις παρει την αδεια πριν κλεισει ο χρονος..

αδεια δικαιουσε 2 μερες το μηνα νομιζω  πρεπει να ειναι 1,8 κατι τετοιο 

δλδ για 5 μηνες δουλειας δικαιουσε 9 μερες αδεια με τα αναλογα  λεφτα για το επιδομα..

το επιδομα ειναι μισος μισθος ή 13 ημερομισθια...

Δημοσ.

Δοκίμασε αύριο. Δε θα χάσεις τίποτα αν την κάνεις την επόμενη μέρα

Μπα απο το κινητο ουτε σήμερα δεν με αφηνει.

Υπολογιστη τωρα δεν εχω

Δημοσ.

Θελω να παρω πιστοποιητικο χρονου ασφαλισης και οικογενειακης καταστασης για να τα στειλω στον ασεπ σε μια προκυρηξη που ληγει την αλλη βδομαδα, προλαβαινω? σε ποσες μερες βγαινουν?

Δημοσ.

Θελω να παρω πιστοποιητικο χρονου ασφαλισης και οικογενειακης καταστασης για να τα στειλω στον ασεπ σε μια προκυρηξη που ληγει την αλλη βδομαδα, προλαβαινω? σε ποσες μερες βγαινουν?

Πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης βγαίνει αμέσως, το άλλο δεν ξέρω.

Εγώ πάω και το βγάζω στο δημαρχείο, αν πας σε κεπ μπορεί να σου πουν ότι θα κάνει 1-2 μέρες (εκτός και αν άλλαξε κάτι και το βγάζουν αμεσως)

Δημοσ.

Πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης βγαίνει αμέσως

Οτιδηποτε κι αν περιλαμβανει μεσα αυτο το πιστοποιητικο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...