Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν μπορούν? Φαίνεται σίγουρα.

Γι' αυτό που ρώτησε ο Porg, ίσως έχουν κάποιον και κάνει διασταύρωση στοιχείων, οπότε αν σε λένε Γιάννη αλλά έχεις όνομα Pantelaras στο Facebook, δεν συμμετέχεις.

Εννοούσα όλους όσους έχουν κάνει. Εγώ πχ τα εχω στο private και δεν φαινονται. Επίσης έχω σελίδα με χιλιάδες likes (της δουλειάς) και βλέπω μόνο μερικές εκατοντάδες από αυτούς.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω και δεκα μερες εχει αναψει πολυ ξεθωριασμενα και για πολυ λιγο το λαμπακι του δυναμο-μπαταριας στο αυτοκινητο. Πήγα στο συνεργειο, μετρησε τη μπαταρια ειδε οτι εκεινη τη στιγμη φορτιζε. Τι κανουμε ; Προχωραμε αμεσα σε επισκευη ή περιμενουμε να μας αφησει η μπαταρια στο δρομο πρωτα ;

Δημοσ.

θες να μπλέκεις με οδικές;

άλλαξε την να ησυχάσεις.

Αλλαξε την ; Την μπαταρια ;

Ο Δυναμο εχει το προβλημα .....

Δημοσ.

Εδω και δεκα μερες εχει αναψει πολυ ξεθωριασμενα και για πολυ λιγο το λαμπακι του δυναμο-μπαταριας στο αυτοκινητο. Πήγα στο συνεργειο, μετρησε τη μπαταρια ειδε οτι εκεινη τη στιγμη φορτιζε. Τι κανουμε ; Προχωραμε αμεσα σε επισκευη ή περιμενουμε να μας αφησει η μπαταρια στο δρομο πρωτα ;

εννοεις αναψε στιγμιαια και εσβησε?

γιατι να αλλαξει μπαταρια?συνηθως για το δυναμο αναβει το λαμπακι..ποσα χρονια  εχεις την μπαταρια?

Δημοσ.

Αλλαξε την ; Την μπαταρια ;

Ο Δυναμο εχει το προβλημα .....

ότι να ναι κατάλαβα ,το διάβασα γρήγορα και νόμιζα ότι πεθαίνει η μπαταρία :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

εννοεις αναψε στιγμιαια και εσβησε?

γιατι να αλλαξει μπαταρια?συνηθως για το δυναμο αναβει το λαμπακι..ποσα χρονια  εχεις την μπαταρια?

Ανναψε για 5-10 λεπτα , ξεθωριασμενα. Εσβησε και αναψε παλι μετα απο μια βδομαδα για ενα δυο λεπτα. Τωρα εχει τρεις μερες να αναψει. Η μπαταρια ειναι της μανας του, Αγορασμενο καινουριο το αυτοκινητο τον ΙΑΝ-10. Εχω κανει 152000 km. Αλλα δεν ειναι θεμα μπαταριας., Ειναι θεμα δυναμο. Παντως στην μετρηση που κανεμε την φορτιζε. Και λεω αφου φορτιζει να το αφησω για λιγο ...

Δημοσ.

σιγουρα ειναι θεμα δυναμο αλλα και η μπαταρια σου ειναι αρκετα παλια!!!

πολλα μπορει να παιζουν ως απλα να βραχυκυκλωνει το λαμπακι απο κατι αλλο!

γιατι δεν το πας να σου διαβασουν τον εγκεφαλο?

Δημοσ.

Εννοούσα όλους όσους έχουν κάνει. Εγώ πχ τα εχω στο private και δεν φαινονται. Επίσης έχω σελίδα με χιλιάδες likes (της δουλειάς) και βλέπω μόνο μερικές εκατοντάδες από αυτούς.

I stand corrected λοιπον, δεν ηξερα για το οριο οταν φτασεις τις χιλιαδες.

Δημοσ.

Αν κάποιος δεν παραλάβει ένα συστημένο που του έχει έρθει, αυτό πού και πώς επιστρέφεται;

Ως απλό στον αποστολέα; Ως συστημένο πάλι και πάει και το παραλαμβάνει από το ταχυδρομείο;

Δημοσ.

I stand corrected λοιπον, δεν ηξερα για το οριο οταν φτασεις τις χιλιαδες.

Δεν ξερω αν είναι όριο ή απλά ρυθμίσεις απορρήτου. Παντως οι διαχειριστές της σελίδας δεν μπορούν σίγουρα να ξέρουν αν έχεις κάνει like στο διαγωνισμό τους γιατί δεν φαίνεται πάντα.

Δημοσ.

Kατι αντιστοιχο των powerlines που τοποθετουμε στο οικιακο δικτυο,μπορει να γινει μεσω του δικτυου της ΔΕΗ(υψηλη ή μεσαια ή χαμηλη ταση)?Ειναι εφικτο κατι τετοιο?

Δημοσ.

Τώρα που θέλω να αγοράσω κάτι θήκες για το κινητό πως τις αγοράζω από το ebay? Μπορώ και με VISA?

http://www.ebay.com/itm/Afan-Hard-Shell-Slim-Sandstone-Black-Back-Cover-Case-For-Oneplus-One-A0001-/171623891920?hash=item27f594c3d0:g:ljsAAOSwaNBUdtCx

**Απάντηση με quote παρακαλώ.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκριθηκε στον ανηψιο μου μεσω οαεδ για κοινωνικο τουρισμο

Επειδη εγω ποτε δεν εχω παει διακοπες ετσι ωστε να του πω,ξερει κανεις να μου πει τι παιζει να του τα μεταφερω;

Εψαξα στο ιντερνετ και λεει επιλεγεις ημερομηνια κτλπ και πας σε καποια ξενοδοχεια με αρκετα μειωμενη τιμη για καποιες μερες.καπως ετσι ειναι;αξιζει;εκανε αιτηση πριν 3 μηνες και του λεει στο site που εβαλε τον κωδικο οτι εγκριθηκε.

Οποια πληροφορια ευπροσδεκτη!

Επεξ/σία από stelios18120
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...