Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψηφίζω γλυκάκια!πηγαινε τους αυτα τα ωραια τα μινι παγωτακια που εχουν τα ζαχαροπλαστεία.
καλη ανάρρωση να εχεις :-)

(Πάντως σε οποιοδήποτε επάγγελμα βλέπουμε να προσφέρονται δώρα. Εμένα μαθήτριά μου για το τέλος της σχολικής χρονιάς μου έκανε δώρο τσάντα μαζί με καρτούλα με ωραίες ευχές. Να της έλεγα όοοοοχι με προσβάλλεις; )

εγω ειχα κανει δωρο σε μια καθηγητρια αγγλικων ενα αρωματακι.ημουν δεν ημουν 10 χρονο σκατουλι.

τι μου θυμισες ^_^

• Like 1
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλύτερα ας εγκαταλείψουμε την ιδέα των μινι παγωτών :P

Κρασάκι μια χαρά ακούγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δε θα ξεχασω εικόνα στο ΑΧΕΠΑ καμια 4-5 τσιγγαναρέους να ψαχνουν εναν γιατρό να του δωσουν δωρα ... Ολοι κουβαλουσαν απο μια καλαθαρα γεματη ουισκια , γλυκά , πουκαμισα κλπ

Αυτό αν πετύχει η φάση, αν δεν πετύχει σου 'χουν πει από πριν "έχω 5 αυτοκίνητα κάτω, δε φεύγεις ζωντανός από δω".

True story.

Κατατά, άμα θες να δώσεις κάτι, δώσε γλυκά, να φάνε όλοι. Δεν ήταν μόνο οι 2-3 που έκαναν ό,τι έκαναν, ακόμα και η καθαρίστρια έπαιξε ρόλο στο να μην πεθάνεις από κάποια μόλυνση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δε θα ξεχασω εικόνα στο ΑΧΕΠΑ καμια 4-5 τσιγγαναρέους να ψαχνουν εναν γιατρό να του δωσουν δωρα ... Ολοι κουβαλουσαν απο μια καλαθαρα γεματη ουισκια , γλυκά , πουκαμισα κλπ

Sent from my iPhone using Insomnia

Έχω δει να πηγαίνουν για δώρο χάλια και κιλιμια...

Δημοσ.

Νόμιζες ότι θα την έβγαζες καθαρή με τα σοκολατάκια ε?

Ανάλογα τον γιατρό μπορεί να σου ζητήσουν μέχρι και το κορμί σου για δώρο.

Όπως και να έχει μην τους πας πολλά πράγματα....θα νιώσουν άσχημα με τα πλιάτσικα.

Τα λεφτά φαντάζουν η καλύτερη λύση αλλά από την άλλη έχουμε και το θέμα με το φακελάκι.

Θα μπορούσες να τους κάνεις το γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο...σίγουρα δεν θα τους φανεί φτηνιάρικο όπως τα υπόλοιπα δώρα αλλά και ούτε προσβλητικό σαν το φακελάκι.

Δημοσ.

Μην το λεςςςςςςς :devil:

Πέρα από το χούμορ

Το καλό φαγητό θα το εκτιμήσει ο καθένας...κακά τα ψέματα(Μην τον πάει όμως και στην ταβέρνα του μπάρμπα-Θωμά :P ).

Αν τώρα πας και του κράτας σοκολατάκια και τα συναφή,θα σκεφτεί...πάλι σοκολατάκια θα φάμε.

Το χρήμα θα το δει ζεστά ειδικά αν έχει οικονομικό θέμα ή είναι άπληστος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

revolver καλό σαν σκέψη αλλά θέλω να ρωτήσω

πως θα τον βγάλει έξω για φαγητό; τι θα του πει; θέλω να σας βγάλω έξω για φαγητό; (σαν πρόσκληση σε ραντεβού ακούγεται)

Δημοσ.

τα λεφτα συντηρουν το φαινομενο του φακελακιου

καλυτερα να τους παρει κατι αλλο

'Αλλο πριν και άλλο μετά την επέμβαση όμως.

Δημοσ.

revolver καλό σαν σκέψη αλλά θέλω να ρωτήσω

πως θα τον βγάλει έξω για φαγητό; τι θα του πει; θέλω να σας βγάλω έξω για φαγητό; (σαν πρόσκληση σε ραντεβού ακούγεται)

"Γιατρέ,ξέρω ότι ήταν σοβαρή επέμβαση και ότι όλοι κάνατε εξαιρετική δουλειά.Θα ήθελα να σας κάνω το τραπέζι σαν ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας " or something.....το γεγονός ότι είναι και 3 άτομα το κάνει πιο έυκολο.

Ο νονός μου έχει γίνει βαρέλι από δαύτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

"Γιατρέ,ξέρω ότι ήταν σοβαρή επέμβαση και ότι όλοι κάνατε εξαιρετική δουλειά.Θα ήθελα να σας κάνω το τραπέζι σαν ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας " or something.....το γεγονός ότι είναι και 3 άτομα το κάνει πιο έυκολο.

Ο νονός μου έχει γίνει βαρέλι από δαύτα.

Μάλλον ο νονός σου τους προσκαλούσε επειδή έψαχνε αφορμή για να φάει... :P

Δημοσ.

Εμάς πάντως μας φέρνουν και οι ασθενείς αλλά και συγγενείς τους γλυκά, πολλά γλυκά! Σε μονάδα ολόκληρη, όχι μόνο στον γιατρό!

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

OXI λεφτά! Αν ο γιατρός τα παίρνει, συντηρείς τη διαφθορά, αν δεν τα παίρνει, είναι προσβλητικό και τον φέρνεις σε δύσκολη θέση.

Προτείνω ένα κουτί με τυροπιτάκια ή γλυκάκια που δεν λιώνουν. Συνήθως τα βάζουν στο γραφείο των γιατρών και τσιμπάει όποιος περνάει. Όπως ειπώθηκε, ο γιατρός που σε χειρούργησε έκανε απλώς τη δουλειά του. Το ότι πληρώνεται άθλια για τη δουλειά του δεν θα το διορθώσεις εσύ δίνοντας μαύρο χρήμα. Αν θεωρείς ότι ήταν σωστός στη δουλειά του, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ευχαριστήσεις προσωπικά (και να του φτιάξεις κάπως τη μέρα) και αν θες πας κάτι σαν αυτά που ανέφερα παραπάνω.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...