Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληζ μη το συνεχιζεις . Για να λες οτι εισαι αρχαριος και εχεις στοχο το 20λεπτο , θα με κανεις να πεσω σε καταθλιψη....εγω τοτε αν οχι αρχαριος , δε ξερω πως θα με χαρακτηριζα

Τα 5χλμ του Βραδινου Ημιμαραθωνιου τα εβγαλα σε 41 λεπτα και ημουν πανευτυχης που τερματισα χωρις πονους .

Sent from my iPhone using Insomnia

Αδερφέ, χρειάζεσαι προπόνηση στο τρέξιμο, όχι στο περπάτημα! :·)

Όχι πως είμαι καλύτερος, αλλά τουλάχιστον έχω τη δικαιολογία πως έχω δισκοκήλη, και εχθές τα 5k τα έβγαλα σε κάτι λιγότερο απο 30', με 36c θερμοκρασία.

• Moderators
Δημοσ.

το 5αρι στα 20 ειναι παρα πολυ καλος χρονος και δυσκολος για καποιον που το κανει για την καυλα του! (εκτος αν εχει κλισει προς το τρεξιμο)

στα 22-23 λεπτα ειναι εφικτος στοχος! τωρα σε ποσο τα εχεις τα 5?

Δημοσ.

Περί τα 30', γύρω στα 6'/χλμ είναι ο ρυθμός που αντέχω so far. Οπότε να υπολογίζω 25' καλύτερα ως πρώτο στόχο, μάλλον είναι πολύ φιλόδοξα τα 20' λες ε; (Ο στόχος είναι για Νοέμβριο btw)

• Moderators
Δημοσ.

χα τα 20 ουτε καν. Και εγω στα καλα μου που ειχα τον ημιμαραθωνιο σε ρυθμο 4.30 το 5αρι σε 20 δεν νομιζω οτι το ειχα (αν και δεν ειχα τρεξει ποτε 5αρι τοτε για να ξερω σιγουρα :P )

Δημοσ.

Ε εντάξει γι'αυτό ρωτάω :P Είμαι μόνο 24 μέρες άνευ νικοτίνης οπότε έχω περιθώριο βελτίωσης μεγάλο, απλά θέλω ο στόχος να είναι και ρεαλιστικός, οπότε 25' it is.

Δημοσ.

25 λεπτά είναι αρκετά καλά για κάποιον αρχάριο. Μέχρι 22-23 μπορείς να φτάσεις αλλά για 20 θέλει πολλή δουλειά και να το έχεις. Εγώ σε έναν αγώνα που προσπάθησα για 21 λεπτά, έκανα 21:10. Αν φτάσεις στο όριο σου δυστυχώς παίζεις με τα δευτερόλεπτα και όχι με τα λεπτά. Πιστεύω όμως ότι τα 20 θα τα κατέβω

Δημοσ.

Προαωπικα εχω στοχο τα 30-35 λεπτά.

Ενταξει , πιο πολύ για το καλό του να ασκείται κανείς συμμετεχω κ γ προσωπικη ενασχοληση.Αποκει κ περα ελπιζω να συνεχισω με προγραμμα το τρεξιμο κ οτι καλυτερο θελει ας ερθει , ποσως με ενδιαφερει ο χρονος.

Παρα μονο το να δω οτι στα 24 δεν εχω σωμα κ αντοχες 40ρη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ με τα Salomon είμαι καταευχαριστημένος πάντως, πατάω πετραδάκια κτλ και δεν καταλαβαίνω τπτ απολύτως.

@Spect Ποιος είναι ένας καλός στόχος χρόνου στα 5km για αρχάριο; 20λ είναι καλά ή παραείναι χαλαρά ;

(είμαι και πρώην καπνιστής ε, 24 μέρες είναι που το 'χω κόψει :P)

Ποια salomon εχεις;

Δημοσ.

είχα ρωτήσει πριν κανά μήνα σε αυτό το θέμα, "γιατί όχι nike;", αλλά δε βρίσκω την απάντηση αν και είχα παρατηρήσει πως κάποιοι είχαν απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση μου είχε να κάνει με την αντικατάσταση των Nike Free που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και με βολεύουν πάρα πολύ. 

Μετά τις απαντήσεις, αποφάσισα να δω τις προτάσεις σας και μετά από σχετικό ψάξιμο, κατέληξα στα GEL-LYTE33 στην έκδοση για το μαραθώνιο του LA. Τα έχω χρησιμοποιήσει δυο φορές μέχρι τώρα, και ειλικρινά χαίρομαι που τα πήρα. Έχουν διαφορετική αίσθηση από τα nike και με "χτύπησε" στη φτέρνα το ένα, αλλά αισθάνομαι το οδόστρωμα καλύτερα και έχω καλύτερη αίσθηση των ποδιών μου (δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα). Από την άλλη, είναι πιο σκληρά, το αστίστοιχο σε nike ειναι τα lunaglide (τα οποία όμως χρησιμοποιούσα σε τρέξιμο σε χωματόδρομο επομένως δε μπορώ να κάνω απευθείας τη σύγκριση).

Γενικά, δεν έχω αποφασίσει, αν θα αλλάξω όλα μου τα ζευγάρια σε asics, αλλά για $55 που έδωσα, θεωρώ πως είναι πολύ πάνω από μία απλά VFM αγορά. 

ΥΓ Όταν κάποιος ρωτάει κάτι, δε σημαίνει πως πουλάει ειρωνεία, αλλά ότι αναζητά πληροφορίες. ;0)

Δημοσ.

και εγώ αυτά πήρα πρόσφατα.

Είναι παπούτσι παντός καιρού, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και σε διαδρομές με χώμα,χιόνι κλπ, χωρίς να είναι ιδιαίτερα χοντροκομμένο.

Επίσης έχω και τα adidas climacool:

http://www.sportsshoes.com/product/adi4647/adidas-climacool-modulate-running-shoes/

Πολύ ελαφρύ και άνετο παπούτσι με μοναδικό αρνητικό το ότι δεν κάνει για βροχερό καιρό. Όπως γράφει και στο λινκ έχει 360 degree cooling , με αποτέλεσμα όμως μπάζει νερό από πολλά σημεία.

• Like 1
Δημοσ.

ορφεα αυτο το κανουν μονο οι βλαμμενοι! μονο υγρα χανεις τα οποια θα τα παρεις με το που πιεις νερο στη διαρκεια της ημερας + οτι κανεις κακο στον οργανισμο σου και χαλας και την προπονηση γιατι ξοδευει ενεργεια ωστε να σε κρατησει στην σωστη θερμοκρασια

Έχω δει κάτι περιεργους να σκάνε με κάτι μακρυμάνικα που ειναι σαν σακουλένια μπουφάν καλοκαιριάτικα και να τρέχουν ... οτι να ναι 

• Moderators
Δημοσ.

whodatinsomniaK αν θες καποια στιγμη δοκιμασε και μιζουνο!! σκυλια τα παπουτσια!

οσο για τη φτερνα θελει λιγο στρωσιμο το παπουτσι μεχρι να παρει τη φορμα του ποδιου σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...