Star_Light Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ναι για να βελτιώσεις την αντοχη πρεπει να μειώσεις και το % του λιπους και να τρως σωστά. Εγω τον τελευταιο καιρο που κουράδιασα εχουν πέσει αρκετα οι επιδοσεις σημερα ετρεξα ενα 1000αρι (δεν ξερω βεβαια αν εχει σχεση που ημουν κουρασμενος απο την υπηρεσια το πρωι) και το έβγαλα 4:18 χάλια δηλαδη. Ενω το εχω κανει και 3:50. Και αμα έχεις και καλη μυικη κατανομη βοηθάει και αυτο στην αντοχη
Star_Light Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 τι υψος εχεις και τι βαρος? 1.80 76 κιλά. 14% ποσοστο λίπους αλλα μου το έχουν μετρησει σε φαρμακειο με την μεθοδο μανταλάκι ... σε πιάνει δηλαδη με αυτο σε 6-7 σημεια του σώματος μετα τα μετράει τα βάζει σε μια εξισωση και βγάζει το % σε λιπος αλλα δεν μου φαινεται αξιοπιστο αυτο διοτι αν το λιπος το έχεις εσωτερικα? πρεπει να βρω μια ειδικη ζυγαριά να μετρηθω. Απο ασκησεις δυναμης- αντιστασης κανω μονο κάμψεις με παραλλαγες κανονικες - με γροθιες - τριγωνάκι - παλαμάκια κτλπ
Star_Light Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ντερεκάκι εισαι ορφέα παντως αν και ογκο εγω δεν έχω πανω στο στηθος το αποτελεσμα απο τις καμψεις δεν με εχει δυσαρεστήσει έχω φτιάξει λιγο τα χέρια μου και τους ώμους.
orfeas26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 χεχε...το 2010 είχα κάνει λιπομέτρηση σε διαιτολόγο και είχα 16% Απο θέμα διατροφής τι προτείνεται??
Star_Light Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 χεχε...το 2010 είχα κάνει λιπομέτρηση σε διαιτολόγο και είχα 16% Απο θέμα διατροφής τι προτείνεται?? Λιγο που το έχω ψάξει : Για πρωτεινη γιαουρτι ή γαλα το πρωι .... κουάκερ (υδατάνθρακες) , μέλι , ταχινι (καλα λιπαρά) , φρουτα. για μεσημεράκι κοτοπουλο ή ψαρι ή οσπρια ή ρυζι (μαυρο) αν και εγω προτιμώ λευκο και μπασμάτι. Ψωμι ολικής , μπανανες , αυγα , τυρι μιλνερ , καπνιστη γαλοπουλα κτλπ
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγώ είμαι 1,80 και 90 κιλά!! Συμφωνα με το Δεικτη Μαζας Σωματος(τα κιλα δια του τετραγωνου του υψους) εχεις 27,77 δηλαδη ανηκεις στους υπερβαρους αυξημενου κινδυνου. Αυτος ο δεικτης βεβαια δε σου λεει το τοπικο παχος, οποτε αν εχεις κοιλια ή κανα σωσιβιο στη περιφερεια, η κατασταση σου ειναι ακομα χειροτερη Λιγο που το έχω ψάξει : Για πρωτεινη γιαουρτι ή γαλα το πρωι ............................................αυγα Το γιαουρτι και το γαλα με πληρη λιπαρα? Αυγα οταν λες, ποσα την ημερα?
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οχι ρε συ με πλήρη. Με 2% αλλα μεταξυ μας αμα πάς να πάρεις το ΕΒΟΛ που ειναι βιολογικο και εχει 6-7% για μενα δεν θα σε παχύνει αυτο. Καλυτερα να πάρεις ενα αυθεντικο γιαουρτι που δεν εχει σκονες μέσα και ας μην ειναι και 2%. Το πολυ 2 αυγα εχω ακουσει. Γιατι έχουν χοληστερίνη.
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οχι ρε συ με πλήρη. Με 2% αλλα μεταξυ μας αμα πάς να πάρεις το ΕΒΟΛ που ειναι βιολογικο και εχει 6-7% για μενα δεν θα σε παχύνει αυτο. Καλυτερα να πάρεις ενα αυθεντικο γιαουρτι που δεν εχει σκονες μέσα και ας μην ειναι και 2%. Το πολυ 2 αυγα εχω ακουσει. Γιατι έχουν χοληστερίνη. 6% με 7%?? Φιλε ως γνωστο οι ενηλικες πρεπει γαλακτοκομικα με 0%, αντε 1,5%. Τι εννοεις γιαουρτι με σκονη? Οτι τα χαμηλων λιπαρων εχουν σκονη? Σου συστηνω απλα να διαβαζεις τα περιεχομενα. Να μη παιρνεις αυτα που εχουν συντηρητικα. Δυο αυγα την ημερα?
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απο ποιους ειναι γνωστο? γιαουρτι με σκονη ειναι αυτο που μας ταιζουν οι βιομηχανιες.
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απο το κοσμο που ασχολειται και γνωριζει απο σωστη διατροφη. Το αμφισβητεις? Οταν λες σκονη μιλας για καποια μυστικα συστατικα, δηλ. που δεν αναγραφονται στα συστατικα?
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Οταν λες σκονη μιλας για καποια μυστικα συστατικα, δηλ. που δεν αναγραφονται στα συστατικα? ΣΣΣΣΣσσσσσσσσσ ......... κρυβε λογια ...
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απο το κοσμο που ασχολειται και γνωριζει απο σωστη διατροφη. Το αμφισβητεις? Οταν λες σκονη μιλας για καποια μυστικα συστατικα, δηλ. που δεν αναγραφονται στα συστατικα? Ο κοσμος που θα σου πει οτι το γιαουρτακι πχ comple ειναι πιο υγιεινο απο ενα γιαουρτι βιολογικο ή γιδινο ακομη και με περισσοτερα λιπαρά δεν γνωριζει απο σωστή διατροφη. Γνωριζει απλα απο την διατροφη που θα τον κανει τούμπανο σε 3 μηνες ωστε να βγει στις παραλιες που έχουνε γεμισει πραγματικα. Αυτο σου λεω. Ναι αυτο το αμφισβητω γιατι το έχω ψαξει με τα βιολογικα. Αφου τα εχω δοκιμασει και ειναι κρέμες σκετες σαν σκονη γιαουρτια ειναι αυτα? comple κξαι natural κτλπ κάποιοι αλλοι επισης βαρανε ενεσεις με στεροειδη και σου λενε οτι δεν έχουν παρενεργειες τι να κανω τωρα εγω? επειδη ο αλλος λεει κατι σημαινει οτι ειναι και σωστο? YΓ Πάρε δοκιμασε ενα γιαουρτι ΕΒΟΛ βιολογικο με 6% λιπαρα και συγκρινε το μετα με αυτα της αγορας τα 0% και 2% και ελα πες μου. Τωρα αμα εισαι τοσο ψυχωμενος με τη διατροφη και νομιζεις οτι επειδη θα φάς ενα γιαουρτι 6% θα χαλασει η σιλουέτα σου ενταξει αστο. Και το μιλνερ ειναι λάθος κανονικα ... άσπρο κατσικισιο τυρι σε φετες αγρέας.
nodas_21greek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Για τις σκόνες, αυτό που έχω ακούσει και το μεταφέρω (από γνωστό μου του χώρου, με κάθε επιφύλαξη για την πιθανότητα να με τρολάρει) είναι ότι υπάρχει το ΓΙΑΟΥΡΤΙ που γίνεται κανονικά από το γάλα και το ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ που γίνεται από σκόνη γάλατος. Θεωρητικά το προερχόμενο από σκόνη απαγορεύεται να λέγεται γιαούρτι. Μάλιστα μου είχε πει ότι επειδή το "επιδόρπιο" είναι πιο φτηνό, το προτιμούν οι ξένοι, που δεν καταλαβαίνουν τι διαφορά και θεωρούν ότι αγοράζουν κανονικό γιαούρτι από γάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα