evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι αλλα αυτο το βλεπεις επιτοπου! αντε να σου γυαλισει τωρα μια με 5 κιλα σοβα στη μουρη! θα το παρεις χαμπαρι την επομενη μερα το πρωι που θα ναι αργα καλα μορφη η τυπισσα!! και καλα σου κανε Χαχαχαχα! να ξυπνήσεις, να είσαι και από το βραδινό "κέφι", να έιναι και αυτή από το βραδινό "δάκρυσμα" (πολύ πρόστυχος ), σαν την Κρουέλα θα είναι! απαπαπααα
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εγω το χω ξαναδηλωσει εδω "το φβ παραπαλανα! τελος!" ~θρασυβουλας~
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Mπααα..εκει τουλαχιστον θα εχεις κανει κατι το βραδυ..και λες αντε να το παρει το ποταμι ειχα πιει και κανα ποτο παραπανω..χειροτερες ειναι αυτες που βλεπεις στο facebook...σκαλωνεις καθε φορα που αλλαζουν φωτογραφιες απο την ομορφια,αλλα ολα αυτα μεχρι να την γνωρισεις απο κοντα..μετα θες να βγαλεις τα ιδια σου τα ματια..Αναρωτιεμαι τι σοι μαγεια κανουν και αλλαζουν τοσο Photo editing Καλά κρατάμε και μια επιφύλαξη στο facebook εκτός αν έχει 424523 φωτογραφίες, ε θα βρεις μια που να λέει την αλήθεια!
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 τις φωτογραφιες που τις εχουν κανει tag αλλοι να κοιτατε 1
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το εχω καταραστει το φατσοβιβλιο..πολυ μεγαλη παραπλανηση..Και 2 φορες ειχα μπλεξει ασχημα γιατι δεν μπορουσα να ξεφυγω μολις τη γνωρισα απο κοντα..(ηταν φιλη φιλων η πρωτη και η δευτερη φιλη φιλης και δεν υπηρχε τροπος διαφυγης)Η δευτερη τουλαχιστον ηταν συμπαθητικη..η πρωτη ηταν τσοκαρο..Ασε που δεν σε προετοιμαζουν και οι φιλοι αρα ειναι ακομα μεγαλυτερο το πεσιμο απο τα συννεφα
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εγω το χω ξαναδηλωσει εδω "το φβ παραπαλανα! τελος!" ~θρασυβουλας~ εγω το ηξερα απο τοτε που βγηκε και δεν εκανα ποτε~υακινθος~ 2
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 τις φωτογραφιες που τις εχουν κανει tag αλλοι να κοιτατε Αλήθεια υπάρχουν τραγελαφικά άτομα στο facebook! η άλλη είναι σαν 3πλό μπέργκερ και μας το παίζει ντίβα. Δεν έχω θέμα με το πάχος αλλά μην μας το παίζεις και Ελευθερίου! (στοματάρα btw) Το εχω καταραστει το φατσοβιβλιο..πολυ μεγαλη παραπλανηση..Και 2 φορες ειχα μπλεξει ασχημα γιατι δεν μπορουσα να ξεφυγω μολις τη γνωρισα απο κοντα..(ηταν φιλη φιλων η πρωτη και η δευτερη φιλη φιλης και δεν υπηρχε τροπος διαφυγης)Η δευτερη τουλαχιστον ηταν συμπαθητικη..η πρωτη ηταν τσοκαρο..Ασε που δεν σε προετοιμαζουν και οι φιλοι αρα ειναι ακομα μεγαλυτερο το πεσιμο απο τα συννεφα Μωρέ μια χαρά είναι το facebook το θέμα είναι να κάνεις φίλους σωστά άτομα και μετά έρχονται τρένο ποιότητα λέμεε !
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σε καποιες περιπτωσεις βεβαια ισχυει το αντιθετο...ασχημες φωτογραφιες αλλα πολυ ομορφη απο κοντα..δεν εισαι προετοιμασμενος ομως και παθαινεις ενα σοκ στην αρχη 1
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 " η άλλη είναι σαν 3πλό μπέργκερ " χαχαχα μ'αρεσε θα το λεω και γω!
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αλήθεια υπάρχουν τραγελαφικά άτομα στο facebook! η άλλη είναι σαν 3πλό μπέργκερ και μας το παίζει ντίβα. Δεν έχω θέμα με το πάχος αλλά μην μας το παίζεις και Ελευθερίου! (στοματάρα btw) δωρο απο μενα με αγαπη 2
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αλήθεια υπάρχουν τραγελαφικά άτομα στο facebook! η άλλη είναι σαν 3πλό μπέργκερ και μας το παίζει ντίβα. Δεν έχω θέμα με το πάχος αλλά μην μας το παίζεις και Ελευθερίου! (στοματάρα btw) Μωρέ μια χαρά είναι το facebook το θέμα είναι να κάνεις φίλους σωστά άτομα και μετά έρχονται τρένο ποιότητα λέμεε ! Ναι δεν διαφωνω..προσπαθω την σαβουρα να την κραταω απεξω..εξαλλου το χρησιμοποιω πιο πολυ για το messenger μιας και ολοι ειναι μεσα παντα..Σχολια like κτλπα δεν τα γουσταρω..Οταν σου γυαλισει το ματι ομως για καποια δεν μπορεις να κρατηθεις και σε τρωει η περιεργεια
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 χαχαχα μ'αρεσε θα το λεω και γω! ~Άγγελος~@ Ναι!
somebody:) Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σε καποιες περιπτωσεις βεβαια ισχυει το αντιθετο...ασχημες φωτογραφιες αλλα πολυ ομορφη απο κοντα..δεν εισαι προετοιμασμενος ομως και παθαινεις ενα σοκ στην αρχη πες τα χρυσοστομε!! και εγω χαλια βγαινω 1
lifeowner771 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 δωρο απο μενα με αγαπη Tι εμπνευση και αυτη να τραβας φωτογραφιες στις χεστρες..
evoracing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 δωρο απο μενα με αγαπη Σοβαρά τώρα εν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αυτή η ζώνη! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα