lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μπαααα, την άποψή μου την επιβεβαιώνουν και άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Εκτός αυτού, μάτια έχω και βλέπω τι συμβαίνει τριγύρω. Το χειρότερο είναι ότι έχουν χάσει τη θηλυκότητα τους. Και μόνο που ακούς την άλλην να λέει "Στα αρχίδια μου." ή "Ρε βλάκα/μαλάκα." μεταξύ τους, νιώθεις ότι έχεις σχέση με λιμενεργάτη και όχι με κοπέλα. H την αλλη πολυ λεπτεπιλεπτη φραση..Κλασε μου τα αρχιδια.... Ναι κοπελια...βοηθας πολυ την κατασταση σου με το να εχεις λεξιλογιο νταλικερη(χωρις παρεξηγηση στους νταλικεριδες)..Εντωμεταξυ τα περισσοτερα βρισιδια σε τσακωμο,τα εχω ακουσει απο κοπελες και οχι απο αντρες...Σε σημειο που ειχα μεινει με το στομα ανοικτο. 1
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Άστα να πάνε.... Καλά, μην αρχίσω να λέω για κάποιες που θέλουν να το παίξουν κουλ σε αγοροπαρέα και λένε "Πωωω το πρωί που ξύπνησα έριξα ένα σκατό στην τουαλέτα......". (ναι, το έχω ακούσει)
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Άστα να πάνε.... Καλά, μην αρχίσω να λέω για κάποιες που θέλουν να το παίξουν κουλ σε αγοροπαρέα και λένε "Πωωω το πρωί που ξύπνησα έριξα ένα σκατό στην τουαλέτα......". (ναι, το έχω ακούσει) Αφου δεν λενε οτι ειχαν πρωινες καυλες,παλι καλα..Καγκουρογκομενες ειναι το χειροτερο. 1
somebody:) Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ενταξει μαλλον δεν ταιριαζουν οι αποψεις μας :Ρ δεν εγινε κ τπτ
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ενταξει μαλλον δεν ταιριαζουν οι αποψεις μας :Ρ δεν εγινε κ τπτ Εντάξει, σε συγχωρούμε. Μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στη πλάνη των θεών.
somebody:) Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εντάξει, σε συγχωρούμε. Μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στη πλάνη των θεών. πλανη οτι εχω πραγματικους φιλους ε! χαχα οοοκ
Star_Light Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ενταξει μαλλον δεν ταιριαζουν οι αποψεις μας :Ρ δεν εγινε κ τπτ Προφανως και τους αρέσει η παρέα σου και περνάτε καλα ή σε εκτιμούν ως άτομο αλλα μπορει να υπάρχουν και άλλα στη μέση εκτος απο αυτο. Για παράδειγμα δεν μπορω να πιστεψω οτι κάποιος σκέφτεται ανιδιοτελώς οταν ενω έχει παρέα με φιλες οταν ειναι να βγει μαζι τους αυτος και η δικια του δεν με φωνάζουν ποτέ ή οταν κάποια βλεπει οτι δεν θα γινει κατι μεταξυ σας να εξαφανίζεται ή οταν κάποια βρισκει γκομενο απο την παρέα και μετα επισης εξαφανίζεται ή επισης οταν προτεινεις σε κάποια να βγειτε απο τις 5 φορές θα ερθει την μια φορά μαζι σας. Δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια σε αυτες τις κινησεις και οι δικαιολογιες απλα καλύπτουν την κατασταση. Για μενα καλά κανουν καποιες και το εξεταζουν πριν περάσουν ένα απογευμα ή ενα βραδυ τους με εμάς ... δεν τις κατηγορω αλλα τουλαχιστον να ειμαστε ειλικρινεις ΥΓ Πάρε παράδειγμα μια που ειναι ωραια δεν θα παει να κανει παρέα με τους loosers με τους πιο και καλα μαγκάκους θα κανει παρεα που ξερει οτι θα βγουν και θα πανε απο εδω απο εκει και θα περάσει καλα και πεταει και ενα "ειμαστε φιλοι" για να νιωθουν ολοι καλύτερα. 1
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 πλανη οτι εχω πραγματικους φιλους ε! χαχα οοοκ Όχι ότι έχεις πραγματικούς άνδρες φίλους, αλλά ότι πιστεύεις πως σε βλέπουν μόνο φιλικά. Είναι απλά τα πράγματα: Όλοι οι (στρέιτ) άντρες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το σεξ. Το γεγονός ότι δεν σου έχουν πει "Ε, πάμε να πηδηχτούμε;" δεν σημαίνει ότι δεν το σκέφτονται. 4 άντρες μαζευτήκαμε εδώ και στο λέμε. Ή, εάν όντως σε βλέπουν εντελώς φιλικά, περιμένουν κάτι άλλο π.χ. να γνωρίζουν άλλες κοπέλες μέσω εσένα.
Valerie_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κι εγώ δεν πιστεύω σε αυτού του είδους φιλία. εκτός αν μιλάμε για γνωστούς έτσι. 1
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σε ολους μας καποια στιμγη μας εχει περασει απο το μυαλο μια τετοια σκεψη οταν αφορα μια φιλη.Μπορει οχι για το πως θα ηταν αμα ειμασταν σε σχεση με το συγκεκριμενο ατομο,αλλα το σεξ ειναι 99% σιγουρο. 1
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Σε ολους μας καποια στιμγη μας εχει περασει απο το μυαλο μια τετοια σκεψη οταν αφορα μια φιλη.Μπορει οχι για το πως θα ηταν αμα ειμασταν σε σχεση με το συγκεκριμενο ατομο,αλλα το σεξ ειναι 99% σιγουρο. Το παραπάνω Post αντιπροσωπεύει όλον τον (στρέιτ) αντρικό πληθυσμό. Τώρα, εάν κάποιες θέλετε να πιστεύετε ότι δεν έχουν περάσει τέτοιες σκέψεις από τον άλλον, πιστέψτε ό,τι σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα το βράδυ. 1
somebody:) Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όχι ότι έχεις πραγματικούς άνδρες φίλους, αλλά ότι πιστεύεις πως σε βλέπουν μόνο φιλικά. Είναι απλά τα πράγματα: Όλοι οι (στρέιτ) άντρες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το σεξ. Το γεγονός ότι δεν σου έχουν πει "Ε, πάμε να πηδηχτούμε;" δεν σημαίνει ότι δεν το σκέφτονται. 4 άντρες μαζευτήκαμε εδώ και στο λέμε. Ή, εάν όντως σε βλέπουν εντελώς φιλικά, περιμένουν κάτι άλλο π.χ. να γνωρίζουν άλλες κοπέλες μέσω εσένα. Αρχικα να σχολιασω το τελευταιο που ειπες κ που επιμενετε κ ολας κ να σου πω οτι ΠΟΤΕ και για κανενα λογο δεν θα ηθελα ενα ατομο στη ζωη μου το οποιο θα φερθει τοσο υποκριτικα και συμφεροντολογικα!(νομιζω υπαρχει αυτη η λεξη XD!) και οσο για το αλλο ενταξει ας σκεφτει οτι θελει τουλαχιστον την σκεψη μας δεν την ελεγχει ακομα κανεις!!
Star_Light Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αρχικα να σχολιασω το τελευταιο που ειπες κ που επιμενετε κ ολας κ να σου πω οτι ΠΟΤΕ και για κανενα λογο δεν θα ηθελα ενα ατομο στη ζωη μου το οποιο θα φερθει τοσο υποκριτικα και συμφεροντολογικα!(νομιζω υπαρχει αυτη η λεξη XD!) και οσο για το αλλο ενταξει ας σκεφτει οτι θελει τουλαχιστον την σκεψη μας δεν την ελεγχει ακομα κανεις!! Καλα ελπιζω να μην εισαι η πρωτη που θα φερθεις έτσι. Δεν ειναι κακο να θέλει κάποιος να ριξει την "φιλη" του αν δεν ριξει εσενα που κανετε παρέα καθε μερα ποια θα ριξει? την άσχετη απο το φεησμπουκ? Ο πιο σιγουρος τροπος να βρεις κοπελα (κατι που καιει ολους και ολες) ειναι μεσα απο παρέα ... απο το Ιντερνετ οι περισσοτερες φοβουνται και πρεπει να ξεροσταλιαζεις με τους μήνες για να καμψεις τις αμυνες τους ... απο τα κλαμπ νταξ κατι παει και έρχεται καλύτερα αλλα θελει να εισαι ετοιμολογος και θρασύς που δεν το έχουν ολοι. Οποτε τι μενει? ή να τους γνωρισεις εσυ κάποια φιλη σου (φυσιολογικο) ή να γινει κατι με σενα. 1
mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αρχικα να σχολιασω το τελευταιο που ειπες κ που επιμενετε κ ολας κ να σου πω οτι ΠΟΤΕ και για κανενα λογο δεν θα ηθελα ενα ατομο στη ζωη μου το οποιο θα φερθει τοσο υποκριτικα και συμφεροντολογικα!(νομιζω υπαρχει αυτη η λεξη XD!) και οσο για το αλλο ενταξει ας σκεφτει οτι θελει τουλαχιστον την σκεψη μας δεν την ελεγχει ακομα κανεις!! Μα δεν συμπεριφέρεται υποκριτικά (το συμφεροντολογικά το αφήνω επειδή εξαρτάται από το άτομο) επειδή το θέλει. Βγαίνει από τη φύση του. Για παράδειγμα, κάνεις πολύ καλή παρέα με έναν τύπο. Αυτός, ναι με ξέρει και σέβεται το γεγονός ότι κάνετε πολύ καλή παρέα, αλλά όπως και να το κάνουμε σίγουρα έχει κάνει διάφορες σκέψεις, που δεν θα τον χάλαγαν να γίνουν πραγματικότητα, σέβεται όμως το γεγονός ότι κάνετε καλή παρέα και γι' αυτό μέχρι στιγμής δεν στην έχει πέσει. Αντί, όμως, να σεβαστείς αυτό, τον κατηγορείς ότι φέρεται υποκριτικά. 1
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν πρεπει να το βλεπεις αρνητικα.Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που κανουν παρεα καποια κοπελα αποκλειστικα και μονο για να ριξουν καποια.Απλως το να κανεις παρεα με μια κοπελα,εχει αυτο το αβανταζ.Και εγω πολλες φορες λεω σε μια φιλη μου,οποτε βρισκομαστε να φερνει και καμια κολλητη της..Αυτο δεν σημαινει πως την κανω παρεα μονο και μονο για να γνωρισω κοπελες.Και ουτε εκεινη δεν εχει θεμα με αυτο..Η τουλαχιστον δεν εχει δειξει τετοια δειγματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα