Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομα εδω ειστε? διακοπες γιοκ? :P

Πονεμένη ιστορία... πολύ πονεμένη!

Γνώμη μου πάντως όταν είναι μια παρέα με άντρες εννοείτε πως θα μιλήσουν για αμάξια και τα σχετικά. Το ίδιο και οι γυναίκες! Δεν θα το δεχτώ να βγω με γυναικεία παρέα και να μιλάνε για τον κούκλο τους τον Αρσενίου... Όπως επίσης δεν θα δεχτώ να είμαι με παρέα αντρών και μια κοπέλα μέσα και να μιλάμε για αμάξια! τα λατρεύω, μου αρέσει να συζητάω ώρες για αυτά, αλλά όχι! όταν είναι κοπέλα όχι!  

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πονεμένη ιστορία... πολύ πονεμένη!

Γνώμη μου πάντως όταν είναι μια παρέα με άντρες εννοείτε πως θα μιλήσουν για αμάξια και τα σχετικά. Το ίδιο και οι γυναίκες! Δεν θα το δεχτώ να βγω με γυναικεία παρέα και να μιλάνε για τον κούκλο τους τον Αρσενίου... Όπως επίσης δεν θα δεχτώ να είμαι με παρέα αντρών και μια κοπέλα μέσα και να μιλάμε για αμάξια! τα λατρεύω, μου αρέσει να συζητάω ώρες για αυτά, αλλά όχι! όταν είναι κοπέλα όχι!  

Να οι εξαιρέσεις που λέμε καμιά φορά !!!!!

Φιλικά :D

Δημοσ.

Θα μιλήσεις όπως θα μιλούσες αν δεν ήταν η γκόμενα. Αυτή η ηλιθιότητα να αλλάζουμε συμπεριφορά όταν υπάρχει γκόμενα στην παρέα δεν την κατάλαβα ποτέ και μου έχει σπάσει πολλά νεύρα και φιλίες με ψωλές.

• Like 2
Δημοσ.

Για τους αυτούς και αυτές που υποστηρίζουν ότι έχουν φίλους του αντίθετου φύλου...υπάρχει κάποιος άντρας που σε μια δύσκολη ή μια ιδιαίτερη στιγμή, σε μια στιγμή που θα ήθελε να πει κάπου τον πόνο του, θα σήκωνε το τηλέφωνο και ο πρώτος άνθρωπος που θα έπαιρνε θα ήταν γυναίκα? Όχι! Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για τις κοπέλες νομίζω...άλλο κάνουμε παρέα, ταιριάζουμε, περνάμε καλά, σέβεται ο ένας τον άλλο και άλλο είμαστε ΦΙΛΟΙ

Δημοσ.

Θα μιλήσεις όπως θα μιλούσες αν δεν ήταν η γκόμενα. Αυτή η ηλιθιότητα να αλλάζουμε συμπεριφορά όταν υπάρχει γκόμενα στην παρέα δεν την κατάλαβα ποτέ και μου έχει σπάσει πολλά νεύρα και φιλίες με ψωλές.

Άμα της είπες εσύ να έρθει ή γενικός την καλέσατε, καλό θα ήταν να μιλάς για ουδέτερα πράγματα, γιατί αυτή άμα δεν ξέρει δεν θα μπορεί να πάρει μέρος στην συζήτηση! δηλαδή και να θέλει να πάρει, θα σε ρωτήσει ξέρω γω τι είναι ο στρόφαλος που άκουσε πριν λίγο... Άντε εξήγα :P

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι ηλιθιότητα. Λογικό είναι να αλλάζουμε συμπεριφορά, δεν μπορείς να λες τα ίδια και με τον ίδιο τρόπο με όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είναι ηλιθιότητα. Λογικό είναι να αλλάζουμε συμπεριφορά, δεν μπορείς να λες τα ίδια και με τον ίδιο τρόπο με όλους.

Αναλόγως. Εάν είσαι φάση Βίν Ντίσελ - Ντα Μπος άνετα μπορείς και κανείς δεν λέει τίποτα. :P

• Like 2
Δημοσ.

δε μπορω να ξερω μεταξυ τους τι συζητανε και αν με βρισκουν ελκυστικη η οχι αλλα οπως ειπα απο τη στιγμη που ταιριαζουμε σαν ανθρωποι με σεβονται και δεν εχει γινει καμια απολυτως κινηση απο καμια πλευρα ουτε καν υπονοια για κατι τετοιο ολα τα υπολοιπα δεν με αφορουν.

Δεν ξερω τι ειδους ξεκαθαρισματα κανεις εσυ με τους δικους σου αντρες "φιλους", εγω παντως με τις δικες μου "φιλες" το λεω ξεκαθαρα οτι ΚΑΜΙΑ απο εσας δεν ειναι "φιλη" μου. Χαζος ειμαι να κλεινω πορτες και να βαζω τετοιους γελοιους φραγμους οταν μιλαμε για συναισθηματα ανθρωπων? Ειναι τοσο παραξενο ή περιεργο καποιος ή καποια που δεν σου εκανε κουκου παλιοτερα ξαφνικα να τον/την δεις διαφορετικα? Ολα ειναι θεμα timing. Σημερα μπορει να ειναι οχι, αυριο μπορει να ειναι ναι. Ουτε παραξενο ειναι αλλα ουτε και κακο. 

• Like 3
Δημοσ.

Άμα της είπες εσύ να έρθει ή γενικός την καλέσατε, καλό θα ήταν να μιλάς για ουδέτερα πράγματα, γιατί αυτή άμα δεν ξέρει δεν θα μπορεί να πάρει μέρος στην συζήτηση! δηλαδή και να θέλει να πάρει, θα σε ρωτήσει ξέρω γω τι είναι ο στρόφαλος που άκουσε πριν λίγο... Άντε εξήγα :P

εγώ κάποτε είχα ρωτήσει γιατί το λένε κάρτερ και όχι απλά "το απέξω". ακόμα μου το χτυπάνε.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν νοείτε μπασταρδεμένη παρέα αγοριών-κοριτσιών απλά. Μια είναι η παρέα. Η ψωλοπαρέα. Από την στιγμή που θα μπει θυληκό, καταστράφηκε οποιοδήποτε ίχνος καλής παρέας και διασκέδασης.

1) Βραδια twister

2) Drinking game "εγω ποτε δεν"

3) Βραδια σε ελληναδικο/ club / ουζορακομελοβραδια μεχρι τυφλας

4) Ομαδικο καμακι

Κανε καποιο απο τα παραπανω πρωτα με μικτη παρεα και μετα μονο με ψ..ες και πες μου ποτε περασες καλυτερα. Διασκεδαση δεν ειναι μονο καφριλοκαφριλες, σουβλακοδιαγωνισμοι, και Skyrim.

Δημοσ.

1) Βραδια twister

2) Drinking game "εγω ποτε δεν"

3) Βραδια σε ελληναδικο/ club / ουζορακομελοβραδια μεχρι τυφλας

4) Ομαδικο καμακι

Κανε καποιο απο τα παραπανω πρωτα με μικτη παρεα και μετα μονο με ψ..ες και πες μου ποτε περασες καλυτερα. Διασκεδαση δεν ειναι μονο καφριλοκαφριλες και Skyrim.

Και θες να μου πεις ότι μετά από το twister δεν θα παιχτεί με κάποιον κάτι? :P μαιστα μαιστα! ή θα αντέξει η κοπέλα από 3-4 μαντράχαλους να της κάνουν καμάκι? και το καμάκι γίνεται για να ρίξεις-προσεγγίσεις κάποια-ον άρα πάλι εκεί πάμε, ο καλύτερος κερδίζει.

Όπως υπόδικε και παραπάνω! απ' όλους έχει περάσει από το μυαλό έστω και μια φορά να κάνει κάτι με κάποια "φίλη" του (δεν μιλάω για σχέση), και πιστεύω το ίδιο και οι γυναίκες! μυαλά και αισθήματα είναι αυτά, δεν τα ελέγχεις!

Δεν φαντάστηκα. Απλώς ρώτησα.

287774060_79049b5763.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Και θες να μου πεις ότι μετά από το twister δεν θα παιχτεί με κάποιον κάτι? :P

Τι να σου πω, αν καθε φορα που εβγαινε το twister εξω καποιοι επηδιοσαντο, θα 'χαμε ξεμεινει στο δευτερο ετος απο παρεες.

Τωρα αν ηταν γραφτο να γινει, θα γινοταν ειτε drinking games, ειτε twister, ειτε σκακι, ειτε αναλυαμε ισολογισμους, δεν θα τον κοψουμε κιολας. Απλα οι μικτες παρεες μπορουν να γινουν πολυ διασκεδαστικες, ακομα κι αν δεν καταληξουν σε παρτουζα, αυτο λεω.

Βαλ, παιχνιδι ειναι, δεξι ποδι εδω, αριστερο χερι εκει, γινεστε ολοι ενα κουβαρι, αποκλειεται να μην το χεις δει καπου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...