Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 638
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα οι μικτες παρεες μπορουν να γινουν πολυ διασκεδαστικες, ακομα κι αν δεν καταληξουν σε παρτουζα, αυτο λεω.

+φωνώ απόλυτα σ'αυτό. Οι καλύτερες παρέες είναι οι μικτές. Πέφτει τρελό γέλιο συνήθως και είναι δύσκολο να βαρεθείς :D

Επίσης, με τα χρόνια διαπίστωσα ότι το άτομο που θα πάρω πρώτα πρώτα τηλ αν έχω κάνει χοντρή μαλακία, αν έχω μπλέξει άσχημα, αν θέλω να πω το πιο τρελό πράγμα που μού'ρθε στο μυαλό κλπ. θα είναι ο κολλητός μου και όχι η κολλητή μου. Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν ότι σε τέτοιες στιγμές όλοι επιλέγουμε να μιλήσουμε σε άτομο του ίδιου φύλου. (Εμένα ειδικά περισσότερο με καταλαβαίνουν τ'αγόρια παρά τα κορίτσα.)

Τέλος, όχι, δεν θα αλλάξουμε τα θέματα συζήτησης αν σκάσει μύτη νέο άτομο στην παρέα. Ας κάτσει μαζί μας, ας παρατηρήσει κ ας χωθεί στην συζήτηση αν γουστάρει. Έτσι θα δει τους πραγματικούς μας εαυτούς κ θα αποφασίσει αν θέλει να μας κάνει παρέα ή όχι. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε φάση :P καλύτερα να δει με τη μία που πάει να μπλέξει χεχεχε!

• Like 5
Δημοσ.

Όταν είναι αντροπαρέα κάνουμε έτσι... όταν έρθει γυναίκα μιλάμε για τα άλλα πράγματα... μπλα μπλα.

How about "εφόσον αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα με κάποιον, τον αντιμετωπίζουμε σωστά ασχέτως φύλου: όταν είμαστε μαζί αποφεύγουμε γενικά να κάνουμε κάτι το οποίο βρίσκει βαρετό ή/και αδιάφορο".

Jesus με την προβολή σεξιστικών στερεοτύπων.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είναι αντροπαρέα κάνουμε έτσι... όταν έρθει γυναίκα μιλάμε για τα άλλα πράγματα... μπλα μπλα.

How about "εφόσον αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα με κάποιον, τον αντιμετωπίζουμε σωστά ασχέτως φύλου: όταν είμαστε μαζί αποφεύγουμε γενικά να κάνουμε κάτι το οποίο βρίσκει βαρετό ή/και αδιάφορο".

Jesus με την προβολή σεξιστικών στερεοτύπων.

Αρκεί να το κάνουν αμφότεροι. Δεν γίνεται να αλλάζει η αντροπαρέα για χάρη μιας κοπέλας, και η γυναικοπαρέα να συνεχίζει ως έχει δίχως να τους νοιάζει το γεγονός ότι υπάρχει ένας άντρας στην παρέα.

Δημοσ.

+φωνώ απόλυτα σ'αυτό. Οι καλύτερες παρέες είναι οι μικτές. Πέφτει τρελό γέλιο συνήθως και είναι δύσκολο να βαρεθείς  :D

Επίσης, με τα χρόνια διαπίστωσα ότι το άτομο που θα πάρω πρώτα πρώτα τηλ αν έχω κάνει χοντρή μαλακία, αν έχω μπλέξει άσχημα, αν θέλω να πω το πιο τρελό πράγμα που μού'ρθε στο μυαλό κλπ. θα είναι ο κολλητός μου και όχι η κολλητή μου. Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν ότι σε τέτοιες στιγμές όλοι επιλέγουμε να μιλήσουμε σε άτομο του ίδιου φύλου. (Εμένα ειδικά περισσότερο με καταλαβαίνουν τ'αγόρια παρά τα κορίτσα.)

Τέλος, όχι, δεν θα αλλάξουμε τα θέματα συζήτησης αν σκάσει μύτη νέο άτομο στην παρέα. Ας κάτσει μαζί μας, ας παρατηρήσει κ ας χωθεί στην συζήτηση αν γουστάρει. Έτσι θα δει τους πραγματικούς μας εαυτούς κ θα αποφασίσει αν θέλει να μας κάνει παρέα ή όχι. Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε φάση :P καλύτερα να δει με τη μία που πάει να μπλέξει χεχεχε!

Ναι και εγω ψηφίζω μικτές. Έχουν περισσοτερο χαβαλέ και αν προκυψουν συζητήσεις για τις γυναικες απο εμας μπορούν να ειναι μπροστα και αυτες για να κάνουν αντιλογο. 

• Like 1
Δημοσ.

κουβεντα με γκομενα χτες που ηρθε και μου κλαυτηκε πως ο δικος της βγαινει (και) με αλλες κοπελες εκτος απο τους φιλους του. Χρονων Ετων 28 (αυτη).

- Ο Μακης βγαινει με του κολλητους του αλλα στην παρεα εχουν και 1-2 πουτανιτσες. καμια φορα βγαινει και με αυτες μονο και μιλανε.

- Και που το ξερεις?

- Μου το εχει πει ο Μακης μου.

- Δλδ καθε φορα που σου λεει πως βγαινει εξω και υπαρχουν κοπελες εκει σου λεει και ποιες ειναι

- Ναι

- Και εχει προτεινει να στις γνωρισει/να τις γνωρισεις μεσω της παρεας

- Ναι, αλλα εγω δεν θα παω , να δωσω αξια σε πουτανακια. αυτες ειναι φτηνες, σηκωνουν τις φουστες τους και του δειχνουν τα μπουτια τους

- και συ που το ξερεις , αφου δεν τις εχεις δει

- Το ξερω γιατι ειναι τσουλακια, αν δουν εναν γκομενο που ξερουν οτι τα εχει και με μια αμεσως θα του ορμησουν (εδω δεν διαφωνω πολυ μαζι της αν υπουθεσουμε οτι ΟΝΤΩΣ οι αλλες ειναι τσουλακια)

- Και δε μου λες εσενα ο Μακης σε αφηνει να βγαινεις με φιλους σου.

- Φυσικα, δεν εχει προβλημα γιατι εγω δεν τους βλεπω ερωτικα. Απλα λεμε τα νεα μας και τετοια.

- Μα και εκεινος δεν τις βλεπει ερωτικα. 

- Ναι αλλα εκεινες ειναι τσουλες. Και να σου πω και κατι, αν ποτε γινει κατι και μου την πεσουν οι φιλοι μου, αυτος θα φταιει που με αφηνει να βγαινω (και) με αντρες.

2 γενιες μεγαλωμενες με Ουμπερτο Εκο και Κοσμοπορνιταν. Λυσεις:

1) Δεν υπαρχουν φιλιες μεταξυ αντρων γυναικων. το λεμε απο την αρχη και ασε την αλλη να διυλιζει των κονωπα.

2) Το αλφα μειλ νικα παντα -γινε λοιπον αυτο, η οσο μπορεις πιο κοντα σε αυτο

3) Βρες το ηλικιακο traget group σου γιατι οι γυναικες αλλαζουν γνωμη γρηγοροτερα αποτι ο χαμελεοντας αλλαζει χρωμα

4) Εχε χιουμορ. Εχε χιουμορ. Εχε χιουμορ. Αν δεν εχεις χιουμορ/προσωπικοτητα τουλαχιστον εχε λεφτα. Αρκετα απο αυτα.

5) Οι γυναικες ειναι θεορμουλες (θεομουρλες εδω: κανουν λογικα αλματα, σκεφτονται με βαση τα συναισθηματα, αντιδρουν ενστικτοδως, εχουν μαστερ στην συμπερασματολογια κτλ) και η μουρλα ειναι αναλογη της βαθμολογιας τους. 5/10, θα σου κανει τρελες αλλα νταξ, παλευεται. 6/10 λιγο παραπανω ναζι σκερτσο αλλα δεν θα σου βγαλει το λαδι, 7/10 τα πραγματα αρχιζουν και ζοριζουν, 8/10 Φακ ιτ δεν καταλαβανουν χριστο, good luck. 

Σε περιπτωση φιλε που βρεις γυναικα πανω απο 8/10 αλλα λιγοτερο απο 10/10 και δεν ειναι θεομουρλη τοτε εχεις πεσει σε μια και μοναδικη περιπτωση και καλα θα κανεις να την κρυψεις και να την φυλας σαν θυσαυρο. Αυτη θα ειναι η γυναικΑΡΑ της ζωης σου και ελαχιστοι ειναι οι τυχεροι που εχουν αυτο την τυχη/δυνατοτητα

Σε περιπτωση δε φιλε που βρεις γυναικα πανω απο 9/10 και δεν ειναι τριθεομουρλη, εχεις βρει αυτο που λεμε γυναικα-Μονοκερο. Ειναι μονο θρυλος και αν οντως την πετυχεις την χαριζεις στην επιστημη για να αποκωδικοποιησουμε το DNA της και να την κλωνοποιησουμε.

αντιστοιχα για εμας του αντρες ισχυουν παρομοιες κατηγοριες αν και θεωρω, κυριως λογω συνοχης μυαλου και λογικης,  πως οι αντρες ειναι κανα δυο κλικ πιο "στρωτοι" και πιο what u see is what u get απο τις γυναικες. Αλλα παλι, μπορει να ειμαι biased ειπειδη ειμαι αντρας τι να πω.

κραξτε αφοβα.

• Like 2
Δημοσ.

@mathsrule:

Εγώ θέλω να βλέπω speedrun Spelunky. Η φίλη μου η Εβελίνα επίσης. Η κοινή μας φίλη η Αναστασία όμως όχι.

Εγώ και η Εβελίνα κοτζαμάν γαιδούρια είμαστε, όταν έρχεται η Αναστασία σταματάμε να βλέπουμε speedrun και πιάνουμε κάτι άλλο το οποίο βρίσκουμε όλοι ενδιαφέρον για να περνάει όλος ο κόσμος ευχάριστα.

Η Αναστασία επίσης κοτζαμάν γαιδάρα είναι, όταν έρχεται κάπου και βλέπει ότι είμαστε 5 και έχουμε οργανώσει μαραθώνιο speedrun (άκυρο παράδειγμα αλλά συμπλήρωσε ό,τι θες) κάθεται λίγο να τα πούμε και μετά φεύγει με δική της πρωτοβουλία για να περνάει όλος ο κόσμος ευχάριστα.

Και η παρέα θα αλλάξει θέμα όταν χρειαστεί ως ένδειξη σεβασμού για το φίλο/φίλη μας που ήρθε να τα πούμε, και αυτός/αυτή θα βρει κάτι άλλο να κάνει όταν χρειαστεί ως ένδειξη σεβασμού για την παρέα που έχει ήδη κανονίσει κάτι. Τέλος, προσωπικά για λόγους προγραμματισμού δραστηριοτήτων τις παρέες μου δεν τις χωρίζω σε άντρες και γυναίκες αλλά σε geeks και μη. Αυτό μου φαίνεται λογικό. Το άντρες/γυναίκες... δε μου φαίνεται λογικό. Γιατί τα ενδιαφέροντα κάποιου δεν καθορίζονται από το τι έχει ανάμεσα στα πόδια του αλλά από το τι έχει ανάμεσα στ' αυτιά του.

@hexenlord θα σου έσερνα τα εξ αμάξης (ειδικά για τη συσχέτιση "βαθμολογίας"/προσωπικότητας) αλλά από σεβασμό και μόνο στο system shock τη γλιτώνεις :P

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος, προσωπικά για λόγους προγραμματισμού δραστηριοτήτων τις παρέες μου δεν τις χωρίζω σε άντρες και γυναίκες αλλά σε geeks και μη. Αυτό μου φαίνεται λογικό. Το άντρες/γυναίκες... δε μου φαίνεται λογικό. Γιατί τα ενδιαφέροντα κάποιου δεν καθορίζονται από το τι έχει ανάμεσα στα πόδια του αλλά από το τι έχει ανάμεσα στ' αυτιά του.

Thank you! Αυτό ακριβώς!

Δημοσ.

Thank you! Αυτό ακριβώς!

Καλά, εσύ ειδικά έχεις βγει καιρό τώρα κάρτα σε ποιό γκρουπάκι ανήκεις (μόνο και μόνο το nickname θα έφτανε). :)

Δημοσ.

@hexenlord θα σου έσερνα τα εξ αμάξης (ειδικά για τη συσχέτιση "βαθμολογίας"/προσωπικότητας) αλλά από σεβασμό και μόνο στο system shock τη γλιτώνεις :P

χεχε, πες ρε μαν, να γινει ανταλλαγη αποψεων και τζερτζελο. Σαφως και δεν τρολλαρω, συμφωνοι τα εγραψα λιγο πιο πικαντικοφαλλοκρατικα , αλλα θα βρεις τουλαχιστον 3-4 αληθειες εκει μεσα.

Δημοσ.

Ναι, θα βρω αλήθειες -- με την έννοια ότι αλήθεια = κάτι που συμβαίνει (ενδεχομένως συχνά) στην πραγματικότητα. Αλλά βρίσκω άκυρη, ενοχλητική και κυρίως κοινωνικά αντιπαραγωγική τη συσχέτιση των συμβάντων με αίτια που έχουν να κάνουν με το φύλο.

Π.χ. όσον αφορά την κοπέλα του Μάκη, εφόσον δεν την ξέρω απ' αυτά που διάβασα βγάζω το speed judgement ότι τουλάχιστον στο θέμα των σχέσεων είναι βλαμμένη (με το δικό μου ορισμό και κριτήρια προφανώς), όπως βλαμμένος ήταν και ο τάδε συφάνταρός μου που έπαιρνε τη δικιά του όταν ήταν έξω για καφέ και την έβαζε ν' αφήσει το τηλέφωνο ανοιχτό για ν' ακούει τι λένε (υποθέτω αν άκουγε οτιδήποτε μοιάζει ελάχιστα με φλερτ το επόμενο βήμα θα ήταν να απαιτήσει βιντεοκλήση για να δει ποιος το είπε). Δεν έχει να κάνει με το φύλο.

Όσον αφορά το πάνω από 9 και όχι θεόμουρλη είναι μονόκερως (με το οποίο ας πούμε ψιλοσυμφωνώ), κάθε φορά που βλέπω κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι αν αυτός που το είπε καταλαβαίνει ότι βλέπει μόνο το μισό της πραγματικότητας που τον ενδιαφέρει να δει. Δε θέλει και πολλή φαντασία να καταλάβεις ότι από την πλευρά των γυναικών, άντρας πάνω από 9 και όχι μαλάκας που κάνει τρίο την ώρα που σου υπόσχεται αιώνια πίστη στο κινητό είναι επίσης μονόκερως.

Και πάλι, δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα άτομα που είναι σεξουαλικά ποθητά σε τέτοιο βαθμό βρίσκουν πόρτες και πόδια ανοιχτά τόσο εύκολα που μόνο ένα μικρό υποσύνολο μπαίνει στον κόπο να αναπτύξει/βελτιώσει άλλες πτυχές της προσωπικότητάς τους, οπότε όταν βρίσκεις έναν απ' αυτούς τον λες μονόκερω. Κατά τη δική σου εμπειρία, ένας τυχαία επιλεγμένος alpha male έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να διαβάζει Προυστ ή να φοράει vagrancy; Και πόσοι είναι αυτοί που τα κάνουν και τα δύο (και μπράβο τους);

Καταλαβαίνεις ότι υπο το φως των παραπάνω τοποθετήσεις όπως "οι θεογκόμενες είναι βούρλα και ανισόρροπες" μου λένε περισσότερα για το μυαλό αυτού που τις εκφράζει παρά για το μυαλό της θεογκόμενας. Και δυστυχώς όσο πιπιλάμε τέτοιες καραμέλες κοινωνικό χαϊρι δε θα δούμε.

• Like 1
Δημοσ.

+φωνώ απόλυτα σ'αυτό. Οι καλύτερες παρέες είναι οι μικτές. Πέφτει τρελό γέλιο συνήθως και είναι δύσκολο να βαρεθείς  :D

Μωρε και οι περισσοτεροι απο εμας υπερ της μεικτης παρεας ειμαστε, απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να βαλω κανεναν φραγμο σε οτι αφορα το θεμα "φιλιας" με τις θηλυκες της παρεας σε περιπτωση που αναπτυχθουν αισθηματα ή τελος παντων το δουμε/δω/δει διαφορετικα το πραγμα. Αυτη η "πιεση" που υποβαλετε οι γυναικες στον εαυτο σας (γιατι μονο εσεις το κανετε) δεν την καταλαβαινω. Καταλαβαινω να γυρισει ο αλλος και να σου πει οτι δεν αισθανεται το ιδιο και αυτος αλλα εχω παρατηρησει περιπτωσεις που να βασανιζεται συναισθηματικα για να μη "χαλασει" τη "φιλια" της. Ποια "φιλια" μωρη? 

Στο τελευταιο κομματι συμφωνω απολυτα. Δεν θα αλλαξουμε την παρεα μας και το πως περναμε κανονικα επειδη ηρθε νεο μελος. Πρεπει να μας δει πως ειμαστε κανονικα και αν μας γουσταρει ας παραμεινει αλλιως απο εκει παν' και οι αλλοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Πετυχα στο facebook,γνωστη να ανεβαζει το Δεν με σκεφτεσαι του Βερτη,για σποντα στον γκομενο της που δεν της ειχε στειλει μηνυμα....Let that sink in

Δημοσ.

Αυτη η "πιεση" που υποβαλετε οι γυναικες στον εαυτο σας (γιατι μονο εσεις το κανετε) δεν την καταλαβαινω. Καταλαβαινω να γυρισει ο αλλος και να σου πει οτι δεν αισθανεται το ιδιο και αυτος αλλα εχω παρατηρησει περιπτωσεις που να βασανιζεται συναισθηματικα για να μη "χαλασει" τη "φιλια" της. Ποια "φιλια" μωρη? 

Όλοι οι άνθρωποι είναι πιθανό κάποια στιγμή να δουν ερωτικά άτομο του κύκλου τους, αν μη τι άλλο απλά επειδή είναι κοντά και το ξέρεις και προφανώς για να είναι κοντά ήδη κάτι του βρίσκεις οπότε η μισή δουλειά έχει γίνει απο πριν.

Το ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί κάποιος μπορεί να βασανίζεται συναισθηματικά όμως είναι συνέπεια της δικής σου οπτικής (ενδεχομένως και των δικών σου περιορισμών) και όχι δείγμα του ότι αυτός που βασανίζεται είναι ανισόρροπος. Οποιαδήποτε αλλαγή στη φύση μιας σχέσης μεταξύ δύο ανθρώπων περιέχει το ρίσκο ότι μετά την αλλαγή η ισορροπία δε θα ξαναβρεθεί και ενδεχομένως η σχέση θα διαλυθεί τελείως. Αν εσένα δε σε απασχολεί δικαίωμά σου, όπως δικαίωμά σου να μη σε απασχολεί ότι το παντελόνι που θα φορέσεις στο paint party σχεδόν σίγουρα θα πάει για πέταμα. Αλήθεια, εκεί θα φορούσες αβασάνιστα το αγαπημένο σου παντελόνι ή είσαι και συ ανισόρροπος;

Το "μόνο εσείς" και το "ποιά φιλία μωρή" δεν τα σχολιάζω. Αμα δεις φως θα μπεις, το καταλάβαμε. Αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος το ίδιο, κι αυτό πάρτο όπως θες.

Βέβαια είναι και θέμα ηλικίας/εμπειρίας/σκέψης. Ουδείς αναμάρτητος από κούνια. Αλλά αν έχεις θυσιάσει μια-δυο φιλικές σχέσεις στο βωμό του πέους δε γίνεται να μη ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε.

• Like 1
Δημοσ.

"ποιά φιλία μωρή"

Για αυτό πιστεύω ότι ο φίλος ικάγκουρα εννοούσε πως από της στιγμή που αρχίζει η άλλη να σε βλέπει αλλιώς (αφού αναγκάζεται να καταπνίξει τα συναισθήματά της), η φιλία αυτομάτως εξανεμίζεται. Δεν γίνεται να λες πως έχετε φιλία όταν σε βλέπει η άλλη ερωτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...