Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γραμματοσειρες κατω απο τα icons εξακολουθουν να μην ειναι κεντραρισμενες οπως στα 7 απορω γιατι δεν το εχουν φτιαξει ακομα 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω τον windows defender (είμαι με win 10), αλλά δεν μου ενεργοποιείται γιατί λέει ότι κάποιο  άλλο πρόγραμμα antivirus τρέχει παράλληλα. Όλα αυτά ενώ έχω απεγκαταστήσει το bitdefender. Ωστόσο βλέπω ότι στα αρχεία εφαρμογών υπάρχει ένα αρχείο dll του Bitdefender το οποίο δεν μπορώ να σβήσω και πιστεύω, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι αυτό φταίει. Καμία βοήθεια. Ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το αρχείο έφυγε από μόνο σήμερα που άνοιξα το λάπτοπ. Ωστόσο ο defender δεν ενεργοποιήθηκε παρόλο που δεν υπήρχε κανένα άλλο antivirus στον υπολογιστή, οπότε και εγώ τον παράτησα και έβαλα για δοκιμή το 360 total security.  

Δημοσ.

Μιας και δεν ειδα να αναφερεται εδω στο insomnia

Blocking Windows 7, 8.1 updates for Kaby Lake, Ryzen chips appears imminent

https://arstechnica.com/information-technology/2017/03/microsoft-is-getting-ready-to-block-windows-updates-for-old-windows-on-new-chips/

H MS τα τελευταια χρόνια σκάβει τον λάκο της με σταθερα βήματα. Ελάχιστα πράγματα με κρατάνε στο λειτουργικό της... Αν μπορουσα θα μουν full android only (ηδη εχω Remix OS fully working) αν δε μου ελειπαν μερικες εφαρμογες.

Δυστηχως η ειδηση θα περάσει στα ψηλα. Εχω σκοπό να χτίσω desktop και θα ειναι ενα ακομα εμποδιο που θα εχω να παλεψω, γιατι εχω σκοπο να βαλω Win7 ίσως 8.1. Παντως οχι 10αρια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα παρουνε λεφτά, μιας και απο μονοι τους με εξωθουν να χρησιμοποιησω pirated εκδοση.

Δημοσ.

Βασικα, μονο εδω στο insomnia δεν ειδα να το αναφερουν. Και στο adslgr, και στο thelab, και στο pcmag το αναφερανε στην πρωτη σελιδα τους. Και φυσικα τα ars technica, theinguirer, toms hardware, ghacks κλπ απο εξωτερικο.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη στο ινσομνια καταναλωνεται μεγαλη ποσοτητα pop corn , γι'αυτο δεν εχει αναφερθει :P 

Κανενα λακκο δε σκαβει η MS , θελει να προωθησει το προιον της με καθε δυνατο τροπο.

Ποσοι δηλαδη εχουν kaby lake και ryzen για να ενοχληθουν απο το παραπανω; 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι δεν θέλουμε τα 10 έχει ειπωθει από πολλούς εδώ μέσα.

Δυστυχώς όμως το dx12 θα μας σμπρώξει αναγκαστικά εκεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...