funbreaker Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Όταν είναι σε στύση λίγο πονάει αλλά ελάχιστα Δενν είμαι σίγουρος... Το φυσιολογικό είναι να μην πονάς καθόλου, απ την στιγμή που πονάς κάτι παίζει. Σεξ έχεις κάνει; Γιατί αν πονάς ήδη απ την στύση λογικά θα πονεσεις περισσότερο στο σεξ. Πάντως ρε φίλε γιατί δεν πας σε έναν γιατρό έστω και προληπτικά; Το πουλί σου είναι ότι σημαντικότερο εχεις.
vairass Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κατεβαίνει κανονικά ενώ είναι σε στύση; Που πονάς στο χαλινό η σε σφίγγει το δέρμα γύρω γύρω; Κατεβαίνει όλο, στο χαλινο νομίζω με τσιμπάει ελάχιστα, νιώθω πως να σου πω.. Λες και έχω προφυλακτικό ; δεν είμαι σίγουρος.. Τώρα διάβασα το θέμα και είπα να ρωτήσω.
vairass Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Επίσκεψη σε ουρολόγο Οκ εξάλλου είναι να πάω για εξέταση προστάτη μετά τα 40.. Από ότι κατάλαβα δεν πονάει πάντως το να κοπεί το πετσακι έτσι ; θέλει άδεια από δουλειά;
kaktos77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Οκ εξάλλου είναι να πάω για εξέταση προστάτη μετά τα 40.. Από ότι κατάλαβα δεν πονάει πάντως το να κοπεί το πετσακι έτσι ; θέλει άδεια από δουλειά; Να πας σε ουρολόγο όπως λένε και τα παιδιά και αναλόγως θα σου πει! Δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τον πόνο, εγώ σήμερα έκανα ολική περιτομή και ήδη είμαι καλύτερα! Εκείνη τη μέρα θα χρειαστεί να κάτσεις και την επόμενη λογικά θα μπορείς να εργαστείς σε ήπια δουλειά και όχι κάτι το χειρονακτικο!
logistoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Οκ εξάλλου είναι να πάω για εξέταση προστάτη μετά τα 40.. Από ότι κατάλαβα δεν πονάει πάντως το να κοπεί το πετσακι έτσι ; θέλει άδεια από δουλειά; Κανονικά δουλειά με αυτή τη βλακεία Και με περιτομή ακόμα αν μιλάμε για δουλειά γραφείου πας και την άλλη μέρα (απλά όχι με στενο παντελόνι) Αλλά ο χαλινος δεν είναι τίποτα για να μην πας σε οποιαδήποτε δουλειά Αλλά έτσι κι αλλιώς για προστάτες και λοιπά κόλπα καλό είναι να σε δει, οι τσουτσουνογιατροι έχουν και το περισσότερο χιούμορ 1
funbreaker Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πως δεν είναι τίποτα ο χαλινός, εμένα με ζόρισε, 2-3 μέρες ήμουν χάλια.
vairass Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πως δεν είναι τίποτα ο χαλινός, εμένα με ζόρισε, 2-3 μέρες ήμουν χάλια. χαλια ; καλα ενταξει δεν νομιζω να εχω κατι απλα πιο πολυ ρωτησα για να καταλαβω τι προβλημα ειναι αυτο... ειδα φωτο κλπ δεν ειναι το δικο μου ετσι , βγαινει ολο το κεφαλι απλα εχω το πετσακι, σιγουρα χωρις αυτο ισως μαμαω καλυτερα χωρις ζορι...αλλα δεν καιγομαι κιολας...τωρα αν γινει πιο μεγαλο το προβλημα ( υπαρχει πιθανοτητα οσο μεγαλωνεις να γινεται πιο εντονο βλεπουμε...
Dagobert Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 (υπαρχει πιθανοτητα οσο μεγαλωνεις να γινεται πιο εντονο; ) Ναι, για αυτό απευθυνόμαστε στους ιατρούς για διάγνωση και αν το κρίνουν αναγκαίο, θα προτείνουν την ενδεδειγμένη θεραπεία.
logistoulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πως δεν είναι τίποτα ο χαλινός, εμένα με ζόρισε, 2-3 μέρες ήμουν χάλια.Ε τι να σου πω, ίσως εγώ είμαι σκληρός καριολης, που δε νομίζω ότι είμαι. Αντέχω τον πόνο αρκετά αλλά σαν άνθρωπος πονάω κι εγώ στα λογικά πλαίσια Αλλά και με τη λογική να το πάρεις σιγά το πολύ δέρμα που χάνεις για να είσαι και χαλια Για τη περιτομή δε λέω ειδικά τις πρώτες μέρες είσαι κάπως χαλιά αλλά μετά το πρώτο 10ημερο παλεύεται
kaktos77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας παιδιά και πάλι!! Πέρασαν 14 ημέρες από τότε που υποβλήθηκα σε ολική περιτομή και αφαίρεση χαλινου. Πλέον δεν έχω ενοχλήσεις και πόνους παρά μόνο αν υπάρχει στύση. Τα ράμματα στο χαλινο έχουν φύγει όλα ενώ από πάνω υπάρχουν ακόμα και πιστεύω σε 3-4 μέρες θα πέσουν. Χρησιμοποιώ κατ' εντολή του γιατρού που μου έκανε την επέμβαση μόνο χαμομήλι με λίγο αλάτι στο οποίο κάνω εμβαπτισεις 3 φορές την ημέρα για 5 λεπτά κάθε φορά. Έχω δυο ερωτήσεις αυτή τη στιγμή για εσάς που το έχετε περάσει και ξέρετε: 1ον Στο χαλινο από κάτω που έφυγαν τα ράμματα παρατηρώ ότι το δέρμα είναι καπως άγριο, σαν να έχει ελιές ας πούμε(γρομπαλακια) αυτά θα φύγουν με τον καιρό; εσείς βάζατε κάποια κρέμα; 2ον Όταν βρίσκομαι σε στύση δεν μπορώ να φτάσω στο μέγιστο όπως πριν, από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι εξαιτίας των ραμματων που βρίσκονται ακόμα πάνω, σωστά; επίσης από τη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα πρήξιμο πίσω από το σημείο που εγχειριστηκε χωρίς πόνο κλπ; Ο γιατρός μου είχε πει αν θέλω να τον ξαναδώ σε 1 μήνα από την επέμβαση αλλά μου είπε ότι το πιο πιθανό δεν θα χρειαστεί;
logistoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Θα φύγουν όλα με το καιρό, το κομμένο/κολλημένο δέρμα θα κάνει αρκετούς μήνες να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα ελαστικότητας και τα διάφορα "γρομπαλακια" θα απορροφηθούν με το καιρό Εσύ θα κάνεις μεν τη δουλειά σου σε λίγο καιρό αλλά η επούλωση θα συνεχίζεται για καιρό και μέχρι να φτάσεις στα τελικά σου επίπεδα μπορεί να μιλάμε για χρόνο+ (εγώ νομίζω στον 1.5 πρέπει να έφτασα στη τελική μορφή.. δε θυμάμαι ακριβώς) Μην αγχώνεσαι αν στην αρχή τα πράγματα είναι κάπως παράξενα θα το δεις και μόνος σου ότι στρώνει όσο περνούν οι μήνες. Αλλά εκεί που έπαιξε το σφάξιμο το δέρμα θα είναι αρκετά τσιτωμενο στην αρχή και θα το νιώθεις πιο σφιχτό Αν δε σου είπε δεν κάνεις τίποτα δε βάζεις τίποτα η φύση αναλαμβάνει πλέον, στο τέλος θα γίνει συνεχόμενο το δέρμα στο σημείο της τομής, πέρα από τη χρωματική οπτική διάφορα δε θα αισθάνεσαι ότι εκεί είχε παιχτεί σφαγή και μετά θα λες ότι είσαι κι εσύ πορνοστάρ 1
pssst Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Κατεβαίνει όλο, στο χαλινο νομίζω με τσιμπάει ελάχιστα, νιώθω πως να σου πω.. Λες και έχω προφυλακτικό ; δεν είμαι σίγουρος.. Τώρα διάβασα το θέμα και είπα να ρωτήσω. Θα σ κάνει μια μικρή τομή στο χαλινό, θα σ κάνει και 2 3 ράμματα και τέλος. Σε 2 3 εβδομάδες θα νιώσεις απελευθερωμένος. Το έκανα πρόσφατα. 1
kaktos77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παιδιά δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι έκανα την αφαίρεση του χαλινου μαζί με την περιτομή πάντως αυτές τις μέρες που πέρασαν, πιο μεγάλη ενόχληση είχα στο σημείο που κόπηκε ο χαλινος(ραμματα και αιμορραγίες κλπ) παρά γύρω γύρω από την περιτομή όπου ουσιαστικά η ενόχληση από τα ραμματα που πιέζουν στο σημείο είναι μικρή. Πόνος υπάρχει στο χαλινο και όχι γύρω γύρω(εκτός βέβαια από την 1η μέρα που πονάς παντού γενικώς), ενώ τέλος τα περί ενόχλησης από το μποξεράκι κλπ που ακουμπάει μετά την επέμβαση θέλω να πω ότι δεν είναι σχεδόν τίποτα και συνηθίζεται, σίγουρα σε ένα βαθμό είναι περίεργο αλλά όταν έχεις τόσα αλλά να ασχοληθείς σε εκείνο το σημείο αυτό πραγματικά είναι το λιγότερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις