Προς το περιεχόμενο

Ανορεξία vs Παχυσαρκία

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια χαρα μπορεις!! Τη ρουτινα εσυ την δημιουργεις. Σκεψου ποσα μερη στην Αθηνα ειναι που δεν εχεις δει. Πηγαινε γυρνα τα. 

Οσο μενεις σπιτι δεν θα γνωρισεις κοσμο!! Οποτε μην περιμενεις απο μονη της η ζωη σου να αλλαξει..

δυστηχως εχω πεσει σε αυτο το τριπακι και εγω βαλτώσει 

Εν τω μεταξύ σκέψου πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις ffs. Δε θα ξαναβρείς καλύτερη ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

και για αυτο βαριεμαι απιστευτα και εχω κανει την νυκτα μερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

να ξερεις οτι το να κανεις τα ιδια πραγματα περιμενοντας διαφορετικο αποτελεσμα ειναι παρανοικο/σχιζοφρενες (κατι τετοιο με βαση την ψυχιατρικη/ψυχολογια τα μπερευω :P )

• Moderators

γενικα ξεκινα να κανεις τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που κανεις.! :P

Να ξερεις οτι αν αλλαξεις τροπο ζωης τα πρωτα κιλα θα φυγουν πολυ γρηγορα κατι το οποιο θα σουανεβασει το ηθικο

οταν αρχιζει η εξαρτηση αρχιζει και χανεται η αγνη καθαρη επιλογη, ακομα και στους φιλους

δεν χρειαζεται να ξεκινησεις κολλητηλικια και βαθιες ή προσωπικες συζητησεις με τον καθε τυχαιο. Απλα να περασετε την ωρα σας καλα.

Αν ειναι να κρατησει ή/και να εξελιχθει η σχεση, θα το δειξει ο χρονος.

Εχω δει ατομα σε φοιτητοπαρεες (συνηθως κομματοσκυλα) που εχουν εκαντοταδες γνωστους. Ανετα βγαινουν μονοι τους (σε μικρες πολεις) και σιγουρα θα πετυχουν 10-20 γνωστους. Αλλα οταν καποιον τον χρειαστουν (εκτος της και καλα αλληλεγυης) ολοι τους γραφουν στ' αρχιδια τους. Ειναι απλα γνωστοι. Δεν εχουν καποιον/καποιους που να μπορουν να νιωσουν "αυτον τον εμπιστευομαι και μπορω να βασιστω πανω του"

ΟΛΑ ειναι στο μυαλο σου και στο πως την παλευεις. Ακομα και light σχιζοφρενεια να εχεις, αναλογα ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, μπορεις να την δεις απο "Ο θεος με εστειλε να τιμωρησω τον κοσμο για τις αμαρτιες του" μεχρι "το συμπαν μου εδωσε extra δυναμεις και υπομονη για να βοηθαω τον κοσμο"

ως "περιβαλλον" μπορεις να ορισεις ακομα ειναι το πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου

μια χαρα εισαι, χερια εχεις, ποδια εχεις. Λιγα extra κιλα εχεις, με λιγο δουλεια τα χανεις

Αν πετυχεις καροσακι αναπηρου, κατσε πανω και προσπαθησε λιγο να φανταστεις πως θα ηταν αν ηξερες οτι ποτε δε θα μπορουσες να σηκωθεις. Μια ζωη θα εξαρτωσουν απο αλλους και απο τον αν η πιτσαρια εχει η ραμπα για να ανεβεις. Στην Ελλαδα δεν ειχες και πολλη ορεξη να βγεις απο το σπιτι σου. Αντε πες σε εναν αναπηρο οτι πχ ντρεπεσαι να χορεψεις μπροστα σε κοσμο (κι εγω το 'χω αυτο)

Τι να πει κι ο τυφλος ή ο κουφος που δεν μπορει καν να ακουσει μουσικη; Μονο να την φαντστει ή οτι θυμαται, αν δεν γεννηθηκε ετσι

Τι να πει και η ξαδερφη μου (Α λυκειου), που ειναι διαβητικη και μια ζωη πρεπει να προσεχει τι τρωει και μια ζωη θα τρυπιεται για ινσουλινες;

• Moderators

ετσι εχω ακουσει 

το οποιο και αυτο ειναι στο χερι σου να το αλλαξεις..

διαβασε αυτο

http://www.runningnews.gr/item.php?id=20400

αυτο που εχεις εσυ δεν ειναι τιποτα!

γενικα ξεκινα να κανεις τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που κανεις.! :P

Να ξερεις οτι αν αλλαξεις τροπο ζωης τα πρωτα κιλα θα φυγουν πολυ γρηγορα κατι το οποιο θα σουανεβασει το ηθικο

αν ολα πανε καλα θα με παρουν επιτελους για δουλια μεσω κοινοφελους εργασιας, ελπιζω εκει να μαθω νεους ανθρωπους και να την δω αλλιως.

το οποιο και αυτο ειναι στο χερι σου να το αλλαξεις..

διαβασε αυτο

http://www.runningnews.gr/item.php?id=20400

αυτο που εχεις εσυ δεν ειναι τιποτα!

Ειναι και αυτο απο φοβια-ανασφαλια επειδη μενω μονος και δεν μπορω να κοιμηθω την νυκτα.

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ηρωες δεν μπορω να συγκριθω εγω με αυτους , η μητερα μου ειχε καρκινο και 1 στους 10 και πολυ λεω ηταν ετσι οι υπολοιποι τους επαιρνε απο κατω και δεν τους αδικω ειναι γολγοθας ο καρκινος.

αν ολα πανε καλα θα με παρουν επιτελους για δουλια μεσω κοινοφελους εργασιας, ελπιζω εκει να μαθω νεους ανθρωπους και να την δω αλλιως.

Ειναι και αυτο απο φοβια-ανασφαλια επειδη μενω μονος και δεν μπορω να κοιμηθω την νυκτα.

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ηρωες δεν μπορω να συγκριθω εγω με αυτους , η μητερα μου ειχε καρκινο και 1 στους 10 και πολυ λεω ηταν ετσι οι υπολοιποι τους επαιρνε απο κατω και δεν τους αδικω ειναι γολγοθας ο καρκινος.

μπορεις να πας και σε διαφοραε θελοντικα σκηνικα, εκει περα κιολας ο ΜΟ της ποιοτητας των ανθρωπων ειναι αυξημενος (οχι σε μαζικες μαλακιες τυπου ολυμπιαδας) σε σχεση με πιο εξω

τι να πουν κι αλλοι, που τους κλωτσανε στο κρεβατι και τραβανε και το παπλωμα

ΑΝ υπαρχει περιπτωση να σε βλεπει η μανα σου καπου απο εκει πανω, σιγουρα θα θελει να χαμογελας και να προχωρας τη ζωη σου.

Ταλαιπωρηθηκες φουλ (συναισθηματικα και ενεργειακα) αλλα κοιτα να προχωρησεις

μπορεις να πας και σε διαφοραε θελοντικα σκηνικα, εκει περα κιολας ο ΜΟ της ποιοτητας των ανθρωπων ειναι αυξημενος (οχι σε μαζικες μαλακιες τυπου ολυμπιαδας) σε σχεση με πιο εξω

τι να πουν κι αλλοι, που τους κλωτσανε στο κρεβατι και τραβανε και το παπλωμα

ΑΝ υπαρχει περιπτωση να σε βλεπει η μανα σου καπου απο εκει πανω, σιγουρα θα θελει να χαμογελας και να προχωρας τη ζωη σου.

Ταλαιπωρηθηκες φουλ (συναισθηματικα και ενεργειακα) αλλα κοιτα να προχωρησεις

Εχεις δικιο σιγουρα δεν θα ηθελε να με βλεπει ετσι και εγω στεναχωριεμαι πολλες φορες που δεν καταφερα να αδυνατησω οσο ηταν στην ζωη.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω στην ΑΝΑΣΑ μετα το πασχα δεν ξερω αν ομως ειναι για παχυσαρκια γιατι δεν κατατασεται στιςς διαταραχες προσληψης της τροφης.

Εχεις δικιο σιγουρα δεν θα ηθελε να με βλεπει ετσι και εγω στεναχωριεμαι πολλες φορες που δεν καταφερα να αδυνατησω οσο ηταν στην ζωη.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω στην ΑΝΑΣΑ μετα το πασχα δεν ξερω αν ομως ειναι για παχυσαρκια γιατι δεν κατατασεται στιςς διαταραχες προσληψης της τροφης.

http://www.anasa.com.gr/el/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9/

Δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα τρωω απλα παχυντικες τροφες + αναψυκτικα + λαθος ωρες και δεν ασκουμαι, αλλα δεν τρωω ποσοτητες εκτος πχ αν 2 πιτα γυρο με πατατες θεωρειτε υπερβολικο.

το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις για αρχη, χωρις να κανεις τιποτα, ειναι να ελλατωσεις τις μεριδες και να αυξησεις την συχνοτητα.

φαε αργα το ενα σουβλακι, ή καλυτερα ανοιξε το σε πιατο και φατο με μαχαιροπηρουνα να το χαρεις, και ΟΤΑΝ νιωσεις ξανα πεινα, τσιμπας και το αλλο. Ας ειναι στην αρχη σε 1 ωρα. Σιγα σιγα τα διαστηματα θα ανοιξουν

Η χωρητικοτητα του στομαχιου σου θα πεσει σιγα σιγα και επειδη θα εχεις πιο σταθερη ποσοτητα ενεργειας, δεν θα σε πιανουν ξαφνικες λυσσες για ζαχαρες και υδατανθρακες

Αν βαλεις και ελαχιση ασκηση (πχ περπατημα) και σταδιακη μειωση του κεριατικου (ψυχολογικου) τσιμπολογηματος, τοτε εχεις κανει την αρχη (been there done that). Το πρωτο βημα ειναι δυσκολο, μετα οσο παιρνεις XP η δυσκολια πεφτει εκθετικα

για αρχη προσπαθησε να διαχωρησεις την real πεινα "αρχιζω να νιωθω κενο το στομαχι μου" ή "ζαλαδες απο ελλειψη ενεργειας", σε σχεση με το "χερι που δεν εχει τιποτα να κραταει" "αδειο στομα χωρις γευση" "στεγνος λαιμος" κτλ

παιζουν και δωρεαν ή φτηνοι διατροφολογοι/ψυχολογοι, για περισσοτερη βοηθεια και ερευνα πανω στο "τι ακριβως σε κανει να τρως"

καπνιζω σχεδον 1 πακετο τη μερα. Θα προτιμουσα να ημουν αντιμετωπος με 40κιλα εξτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...