Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο ολα αυτα στο asus Θα πηγαινα μεσα στο tp link και μετα dlink .υπαρχει και το n12e και το N10 αλλα πρεπει να δεις στο Manual αν μπορεις να αλλαξεις Margin.επισης για τις αποσυνδεσεις κτλ θελει αρκετα τεστ πχ στον κατανεμητη/χωνευτη να δεις αν θα στα κανει αυτα γιατι μπορει να ειναι και θεμα καλωδιωσης σε σενα και να αλλαξεις παροχο να εχεις τα ιδια.

Εχω σκεφτεί και εγω οτι μπορεί να ειναι θεμα καλωδίωσης, να αλλάξω παροχο και να εχω παλι πρόβλημα.

Ας ελέγξουν κι ας μου πουνε οτι φταίνε οι καλωδιώσεις για να μην το κουράζουμε άλλο, αλλά οσο μου λένε οτι ολα ειναι οκ και φεύγουν εγω θα το ψάχνω οσο μπορώ.

Να σε ρωτήσω και κατι άλλο...

Για modem/routers που ρυθμίζουν το Noise Margin είναι εύκολα στο να το κανει ενας μέσος χρήστης  απο το μενού του ρουτερ ή πρέπει να εισαι χακερ?

Πχ οι γνώσεις μου εμένα περιορίζονται στο να αλλάξω τον κωδικό, το SSID του ρουτερ και να βλεπω κάποια στατιστικά της σύνδεσής μου.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.

Επεξ/σία από thant
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξέρει κανεις τι τσιπάκι εχει το νετφαστερ ιαντ που έδινε η χολ πριν πολλα χρονια?

Με το συγκεκριμένο κλειδώνω ενα μέγα πιο πανω απο το ζτε του παρόχου.Λογικα συνεργάζεται καλυτερα με το dslam.Κι επειδή τα εχει παίξει και ειναι να κανω αγορα αναγκαστικά λέω να πάρω κατι που να συργαζεται καλα και να μην πάρω κατι στην τύχη.οποια βοήθεια καλοδεχούμενη...Ευχαριστω.

post-208031-0-39975400-1489163418_thumb.jpg

Δημοσ.

Της Xiaomi το Mi WiFi Router 3 θα παίζει σε ADSL/VDSL. Άσχετα με την υποστήριξη τι παίζει; Δηλαδή το κουμπώνεις και παίζει ή χρειάζεται και άλλο απο πίσω γιατι δεν ειναι modem?

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε καμία πρόταση για κάτι καλό σε τιμή γύρω στα εκατό (εκατό δεν μπορώ να δώσω δηλαδή).

Infineon PSB7200ZDW

Δημοσ.

Έχετε καμία πρόταση για κάτι καλό σε τιμή γύρω στα εκατό (εκατό δεν μπορώ να δώσω δηλαδή).

αν ψάχνεις για modem-router με infineon τοτε δες αυτό.  http://www.skroutz.gr/s/7827007/TP-LINK-Archer-VR200-v1.html

έχω γράψει μια μικρή αναλυση 2-4 σελίδες πιο πίσω. τσεκαρε το και αν θες κατι ρωτας

• Like 1
Δημοσ.

αν ψάχνεις για modem-router με infineon τοτε δες αυτό. http://www.skroutz.gr/s/7827007/TP-LINK-Archer-VR200-v1.html

έχω γράψει μια μικρή αναλυση 2-4 σελίδες πιο πίσω. τσεκαρε το και αν θες κατι ρωτας

Σ´ευχαριστω...Θα το ψάξω.Βασικα δεν ειμαι σίγουρος ποιο ειναι το τσιπ του dslam αλλα ειδα οτι με το νετφαστερ ιαντ κλειδώνω πιο πανω απο αυτο του παρόχου και γι'αυτό ρώτησα.
Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα παιδια.

Εχω συνδεση ΟΤΕ adsl 24 και με το μοντεμ του οτε, πιανω γενικα καλες ταχυτητες (16-17) σε download, αλλα η ασυρματη συνδεση μου παρουσιαζει καθε τοσο αρκετες αποσυνδεσεις, ακομα και με το λαμπακια λειτουργιας αναμμένα....

Ψαχνω λοιπον για ενα καλο & αξιόπιστο modem/router, σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση και με δυνατότητα μελ. αναβάθμισης σε VDSL.

(Αυτη τη στιγμη συνδεονται πανω 2 υπολογιστες (wf), ps4 (wf), tv (wf), media player (wf) αποκωδ. otetv, iptv, xbox360 και κανενα κινητο/tablet περιστασιακα.) - δε σημαινει πως λειτουργούν όλα ταυτόχρονα όμως ε? :D

Δημοσ.

Καλημέρα, έφυγα από adsl 24άρι Forthnet και Thomson 585 v8 (generic firmware) και πήγα ΟΤΕ vdsl 30άρι. Μου έδωσαν το speed port entry 2i. Η γραμμή μου είναι απλή PSTN και η χρήση οικιακή με κατέβασμα και αρκετές wifi συσκευές. Μπορείτε να προτείνετε κάτι μέχρι 100€ για σταθερότητα, ταχύτητητα και ίσως αποφυγή παρακολούθησης από τον μεγάλο αδελφο :-D ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...