Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]


mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

  • Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

  • Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 530
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν  πέρασα κάποια παιγνίδια μέσα απο usb HDD: αρχικά η εγκατάσταση των package  με αυτον τον τρόπο είναι αργή  ιδιαίτερα αν ο τίτλος είναι μεγάλος. Από το  drive  που πέρασα  κάποια άλλα παιγνίδια μου φάνηκε ότι πηγαν πιο γρήγορα...

   Δοκίμασα και έπαιξα λίγο μάλιστα φόρτωσα και τίτλους για 4.55  firmware  και έπαιζαν οκ...

Στο Rest  mode  το  hack  χανόταν και έπρεπε να ξαναμπεί .. το μηχάνημα όμως επέστρεφε κανονικά σε πλήρη λειτουργία γιατι κάποιοι είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα σε αυτό

Παρεπιπτόντως τα payloads  των esp8266 βελτιώνονται γιατί τα πρώτα έχουν  bugs...

ΥΠΗΡΞΕ ομως ένα πρόβλημα ..δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά όσοι έχουν από πιο παλιά PS4  μπορούν να πούν την γνώμη τους....(εξαιτίας του πήγα μία μέρα πίσω σε ότι έκανα...)

Ενω είχα ήδη φορτώσει 5-10 τίτλους και περνούσα κάποιον άλλο.. έγινε διακοπή  ρεύματος. Με την επιστροφή το PS4  άρχισε να φτιάχνει τον δίσκο και κοντά στο 25% με ειδoποιησε ότι πρεπει να  ΞΑΝΑΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ 5.05  όχι το ελαφρύ αλλά from  scratch  με διαγραφή όλου του δίσκου....Αυτό καταλαβαίνεται τι σημαίνει .. αν είχς γινει μετα από κανένα μήνα ...θα έχανα όλα τα saves μου ιδιαίτερα την στιγμή που δεν μπορώ να τα αποθηκεύσω ιντερνετικα στο PSN..... 

 Είναι τόσο ευπαθές το λειτουργικό που μετα από ένα τυχαιο σβήσιμο να θέλει όλο το λειτουργικό από την αρχή?

Δεν ξέρω  οι υπολοιποι PS4 κάτοχοι ας πουν την γνώμη τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβως γι' αυτο το λογο πριν κλεισεις τη κονσολα κανεις ενα backup σε ενα φλασακι ολα σου τα saves και εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι και να γινει.

Ναι δεν αντιλεγω το να κανεις backup καθε φορα πριν κλεισεις τη κονσολα ειναι λιγο αλλα εδω φορτωνετε καθε φορα που ξεκινατε 3 φορες το site για να μπορει να τρεξει τα αντιγραμενα παιχνιδια δεν ειναι τιποτα μια παραπανω διαδικασια πριν κλεισετε τη κονσολα για να ειστε καλυμμένοι οσο αφορα τα saves σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, shooterg είπε

Αν όντως ισχυει αυτο το βλεπω παρα μα παρα πολυ καλο ως προς τον τροπο που λειτουργει.. μου θυμιζει λιγο 3ds με το freeshop.. Ας περιμενουμε ομως λιγο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιό σίγουρο δεν γίνεται.

2 λεπτά πριν, cupreti είπε

ειναι σιγουρο?

Αν δεις από κάτω τα σχόλια είναι από τον Ιούνιο του 16,το exploit σε 5.05 βγήκε πριν λίγες μέρες οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ισχύει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, shooterg είπε

Το ανέφερε πρίν λίγες μέρες και άλλο παιδί,δεν είναι αληθινό, είναι γνωστό το site για τις fake ενημερώσεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 06/06/2018 at 17:55, postfire said:

Αγόρασα το συγκεκριμένο ESP8266 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: μόλις το συνδέσω στην κονσόλα και γενικά εάν βρίσκεται κοντά στην κονσόλα δεν φορτώνει τίποτα...εάν απομακρυνθώ 1 με 1.5 μέτρο όλα καλά. Μάλλον κάτι παίζει με interference από την κονσόλα (PS4 Pro 7100 στο οποίο εάν θυμάμαι καλά η sony έχει αφαιρέσει το διπλό κάλυμμα που είχε το μοντέλο 7000 για EMI. 

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο module σχετικά φτηνό με τα ίδια χαρακτηριστικά για να μην ψάχνω πάλι drivers κτλ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...