Προς το περιεχόμενο

Doom [2016]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ την είπα την  αποψή μου. Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι οτι ενώ στην αρχή το παιχνίδι ήταν unplayable με utra settings, τώρα είναι απολύτως playable!! Τι στο καλό συνέβη δεν μπορώ να καταλάβω. Λές να είναι οι οδηγοί... :blink:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ την είπα την  αποψή μου. Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι οτι ενώ στην αρχή το παιχνίδι ήταν unplayable με utra settings, τώρα είναι απολύτως playable!! Τι στο καλό συνέβη δεν μπορώ να καταλάβω. Λές να είναι οι οδηγοί... :blink:

Ελα στο drivers thread http://www.insomnia.gr/topic/599436-sapphire-nitro-r9-390-8gb/page-46?do=findComment&comment=54864568

Kαι φερε και ποπκορν :D

• Like 2
Δημοσ.

Όσο αναφορά τη περιβόητη old-school ταχύτητα του τίτλου, αυτό ισχύει μόνο αν έχεις συνηθίσει στις ταχύτητες των σύγχρονων fps. Γιατί είναι αστείο να το συγκρίνεις με τα πραγματικά old-school fps. Που είναι και φυσιολογικό δηλαδή γιατί θα ήταν πρακτικά αδύνατο να παίξεις από κονσόλα.

Το πρώτο μια χαρά το έπαιζαν πάντως σε κονσόλες.

Ίσως δεν ήταν αρκετά old school.

Δημοσ.

Ελα στο drivers thread http://www.insomnia.gr/topic/599436-sapphire-nitro-r9-390-8gb/page-46?do=findComment&comment=54864568

Kαι φερε και ποπκορν :D

Οταν δεν υπαρχουν ενεργοι moderator στο θεμα pc gaming να πουν τα πραγματα οπως ειναι και εχεις συνεχεια 1-2ξεμπαρκους καθε λιγους μηνες που εχει πανσεληνο να πεταγονται και να λενε τα δικα τους λογικο ειναι να διαβαζεις οτι διαβαζεις :P

Θα μου πεις ''γιατι ασχολεισαι??'' .Γιατι ο αλλος εχει το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου.Το να γραφει ομως *** οχι δεν εχει :P

Εν μερη το ιδιο εγινε και στο θεμα εδω με τον Killik,μιας και ειναι ο μονος απο οτι εχω δει ως τωρα στο θεμα του παιχνιδιου που του κακοφανηκε τοσο πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο μια χαρά το έπαιζαν πάντως σε κονσόλες.

Ίσως δεν ήταν αρκετά old school.

Όταν φτάσεις και στα επόμενα posts θα δεις και την απάντηση μου σε αυτό.

Δημοσ.

Οταν δεν υπαρχουν ενεργοι moderator στο θεμα pc gaming να πουν τα πραγματα οπως ειναι και εχεις συνεχεια 1-2ξεμπαρκους καθε λιγους μηνες που εχει πανσεληνο να πεταγονται και να λενε τα δικα τους λογικο ειναι να διαβαζεις οτι διαβαζεις :P

Θα μου πεις ''γιατι ασχολεισαι??'' .Γιατι ο αλλος εχει το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου.Το να γραφει ομως μ..ες οχι δεν εχει :P

Εν μερη το ιδιο εγινε και στο θεμα εδω με τον Killik,μιας και ειναι ο μονος απο οτι εχω δει ως τωρα στο θεμα του παιχνιδιου που του κακοφανηκε τοσο πολυ.

Η ελευθερία του λόγου, είναι να λέει και ***.... βέβαια το insomnia είναι ιδιωτικό forum, οπότε δεν μπορεί ο άλλος να πει ότι θέλει. Υπάρχει censorship, καλώς ή κακώς. offtopic..

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ το doom. Να πω πως είχα παίξει άπειρες ώρες doom 1 & 2 καθώς και quake. Τόσο σε single player όσο και multiplayer. Το doom 1 kai 2 πρέπει να τα είχα τελειώσει πάνω από 10-15 φορές το καθε ένα. 

To doom 4 αρχικά μου δείχνει καλό. Τεχνικά είναι πολύ καλό. Είναι γρήγορο, η καραμπίνα δουλεύει καλά. Δεν έχω δοκιμάσει Multiplayer ακόμα και είμαι στο meltdown, δηλαδή αρχή αλλά μου αρέσει!

Δημοσ.

Για την καραμπίνα ..... εισαι υποτιθεται space marine 2100 και βγαζεις ολο το campaign με ενα δικαννο του 1900 κληρονομια του παππου και πρεπει να μετρας τουφεκιες στο hard γιατι ammo γιοκ  . Kαι γαμω τα immersion Να χεσω τα assault plasma και τα BFG9000 :P Στο fun made Brutal Doom εχουν μια χαρα ολα τα οπλα και τα παλια μια χαρα ηταν .Και πανε και βαζουνε perks και mods λες και ολα πρεπει να ειναι CoD και στο πιστολακι πρεπει να βαλεις 4 powerup and still sucks .....

Στο R9 και 970 θεμα εχει πλακα γιατι εχει γυρισει παλι στο ποιος την εχει μεγαλυτερη :D Και για λιγο φανηκε να εχει κανει επιμηκυνση η 970 αλλα αντικειμενικα και με το μετρο κερδιζει η 390 :lol: Ρε συ Fulgore τι monitor εχεις και θελει 970 ; .

• Moderators
Δημοσ.

Οταν δεν υπαρχουν ενεργοι moderator στο θεμα pc gaming να πουν τα πραγματα οπως ειναι (...)

Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ.

Αν υπάρχουν σχόλια ή προτάσεις για το moderation θα το κάνεις μέσω pm, όπως προβλέπουν οι όροι χρήσης του forum.

Αν έχεις εντοπίσει κάποιο προβληματικό μήνυμα ή προβληματική συμπεριφορά, το υποβάλεις σε αναφορά και θα το κοιτάξουμε.

Για μέλη που αντιπαθείτε για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει η λειτουργία του ignore. 

Οι moderators των PC και Console Game Sections (όπως και των υπολοίπων) είναι ενεργοι -- αν και υποψιάζομαι ότι έχουμε διαφορετική ερμηνεία σε αυτό. 

Αυτό το μήνυμα είναι περισσότερο για να διορθώσω το "δεν υπάρχουν ενεργοί moderators". Παρακαλώ, μην το δείτε σαν αφορμή συζητήσουμε εδώ το moderation του insomnia.  Όποιος θέλει διευκρινήσεις, σε pm. 

• Like 5
Δημοσ.

Και εγώ βετεράνος Doom και Quake (το 1 πάντα) μπορώ να πω ότι το γλεντάω κανόνικά στο  single player.

Τώρα στο multi δε το έχω δει ακόμα, αν πάντως  αναβιώσουνε και τα επικα deathmatches του Q1 και την ταχύτητα του τότε θα είναι το homerun της χρονιάς.

Δημοσ.

συγνωμη κιολας που δεν συμμεριζονται ολοι την αποψη σου για το παιχνιδι.  :-)

εντωμεταξυ, κανε εναν κοπο να διαβαζεις προσεκτικοτερα τι γραφω.

ειπα οτι το παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο και μου αρεσει. αλλα δεν ειναι old school οπως μας το πασαρει η Bethesda.

Δημοσ.

Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ.

Αν υπάρχουν σχόλια ή προτάσεις για το moderation θα το κάνεις μέσω pm, όπως προβλέπουν οι όροι χρήσης του forum.

Αν έχεις εντοπίσει κάποιο προβληματικό μήνυμα ή προβληματική συμπεριφορά, το υποβάλεις σε αναφορά και θα το κοιτάξουμε.

Για μέλη που αντιπαθείτε για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει η λειτουργία του ignore. 

Οι moderators των PC και Console Game Sections (όπως και των υπολοίπων) είναι ενεργοι -- αν και υποψιάζομαι ότι έχουμε διαφορετική ερμηνεία σε αυτό. 

Αυτό το μήνυμα είναι περισσότερο για να διορθώσω το "δεν υπάρχουν ενεργοί moderators". Παρακαλώ, μην το δείτε σαν αφορμή συζητήσουμε εδώ το moderation του insomnia.  Όποιος θέλει διευκρινήσεις, σε pm. 

Δεν πηγαινε το σχολιο μου στα pc και Console game sections αλλα στο παραπανω αλλο θεμα μην το μπερδευεις.Και φυσικα οτι εγραψα εννοουσα σε σχεση με site του εξωτερικου καθως ορισμενοι νομιζουν οτι το Insomnia εχει 600 moderators οπως τα ξενα site για να παρακολουθει οτι θεμα ανοιγεται εξου και το κλασσικο που διαβαζουμε συνεχεια'' αν γραφω πραγματα off topic ας μου τα σβησουν οι moderators''. Γιαυτο το λογο εκανα και Quote το παραπανω αλλα απο οτι φενεται καποιο '' καλο'' ατομο πατησε αναφορα σε αυτο που εγραψα και εγινε η σχετικη μικρο παρεξηγηση.

συγνωμη κιολας που δεν συμμεριζονται ολοι την αποψη σου για το παιχνιδι.  :-)

εντωμεταξυ, κανε εναν κοπο να διαβαζεις προσεκτικοτερα τι γραφω.

ειπα οτι το παιχνιδι ειναι διασκεδαστικο και μου αρεσει. αλλα δεν ειναι old school οπως μας το πασαρει η Bethesda.

Δεν καταλαβες τι εγραψα. Εγω ειπα οτι ως τωρα εχουμε οσους συμμετεχουν ως τωρα στο θεμα αυτο και εχουν παιξει το παιχνιδι να λενε οτι φερνει στα παλια Doom 1 και 2 και οχι στο 3(κοινως old school)και εσυ ως τωρα(δεν ξερω αν και ο συμφορουμιτης πιο πισω εννουσε αυτο)και εσυ να λες το αντιθετο. Προφανως και το παιχνιδι μπορει να μην σου αρεσει αυτο ειναι δεκτο και σεβαστο,εγω το περι old school σχολιασα και παντα με βαση τι εχω ακουσει και απο τους υπολοιπους που εχουν πει την γνωμη τους οχι με βαση τι πιστευω εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...