Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PantKo είπε

@radiohead πια απο τις 4; παιχνιδια και σειρες.... Θα πουλησω το μονιτορ της υπογραφης...Ωραιο,καλο,αλλα τελικα μου ειναι μεγαλο το 32αρι...

Opera Στιγμιότυπο_2020-06-21_213435_www.skroutz.gr.png

η τελευταια που εχεις ειναι 34...

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

η τελευταια που εχεις ειναι 34...

ελεγα μπας και επειδη οι uw ειναι στο υψος σαν 27αρες,μου καθοταν καλυτερα και δεν μου εκανε στο ματι το ιδιο μεγαλη με την 16:9 32αρα...

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, PantKo είπε

@radiohead πια απο τις 4; παιχνιδια και σειρες.... Θα πουλησω το μονιτορ της υπογραφης...Ωραιο,καλο,αλλα τελικα μου ειναι μεγαλο το 32αρι...

Γράψε λίγο κάρτα γραφικών είμαι από κινητό δε βλέπω υπογραφη

2 λεπτά πριν, PantKo είπε

ελεγα μπας και επειδη οι uw ειναι στο υψος σαν 27αρες,μου καθοταν καλυτερα και δεν μου εκανε στο ματι το ιδιο μεγαλη με την 16:9 32αρα...

32 vs 34

http://www.displaywars.com/32-inch-16x9-vs-34-inch-21x9

27 vs 34

http://www.displaywars.com/27-inch-16x9-vs-34-inch-21x9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PantKo είπε

Tην Lg

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, PantKo είπε

5700 nitro+

Την Lg που είπαν τα παιδιά ή εναλλακτικά με τα  οποια μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα θα εξέταζα και την 34αρα προσωπικά. Κατώτερο πάνελ αλλα η ρουφιανα η 21:9 αναλυση ειναι ερωτας..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Ψάχνω οθόνη 32"+ για σύνδεση με macbook air 2019 όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη γίνεται για πολύωρη χρηση εφαρμογων γραφειου κυριως και ισως λιγο photo edit  σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η οθόνη θα ήθελα να εχει δυνατοτητα να κινείται πάνω κάτω και να έχει υποστήριξη vesa  για ενδεχόμενη στηριξη σε τοιχο κ.τ.λ

<500euro

Ευχαριστω

Επεξ/σία από dzerv
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dzerv είπε

Καλησπερα,

Ψάχνω οθόνη 32"+ για σύνδεση με macbook air 2019 όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη γίνεται για πολύωρη χρηση εφαρμογων γραφειου κυριως και ισως λιγο photo edit  σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η οθόνη θα ήθελα να εχει δυνατοτητα να κινείται πάνω κάτω και να έχει υποστήριξη vesa  για ενδεχόμενη στηριξη σε τοιχο κ.τ.λ

Ευχαριστω

Χρήματα;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kostiger είπε

Την Lg που είπαν τα παιδιά ή εναλλακτικά με τα  οποια μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα θα εξέταζα και την 34αρα προσωπικά. Κατώτερο πάνελ αλλα η ρουφιανα η 21:9 αναλυση ειναι ερωτας..

στα γρηγορα,ποια θεωρεις + και - αναμεσα σε αυτες τις δυο...Δεν εχω παει σε uw ποτε,και ειμαι και εγω σε διλημμα...

Επεξ/σία από PantKo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PantKo είπε

στα γρηγορα,ποια θεωρεις + και - αναμεσα σε αυτες τις δυο...Δεν εχω παει σε uw ποτε,και ειμαι και εγω σε διλημμα...

Eγω δεν βρισκομαι σε διλημμα φιλε μου. Την εχω κανει την επιλογη μου. 34αρα 1440 uw εχω με nano ips panel οπως η lg που σου προταθηκε..

H LG εκει που υστερει μονο, ειναι στην απεικονιση των σκοτεινων σκηνων λογω του χαμηλου κοντραστ που εμφανιζουν εγγενως ολα τα IPS panels. Το μαυρο στην ουσια ειναι γκρι. Κατα τα λοιπα μιλαμε για μια υπερ το δεον ποιοτικη οθονη με υψηλη πιστοτητα αποδοσης χρωματων, ζωντανια και (πιο) γρηγορη αποκριση.

Η 34αρα ειναι VA υπερεχει στην απεικονιση σκοτεινων σκηνων, χανει σε ποιοτητα στα υπολοιπα αλλα και παλι ειναι ικανοποιητικοτατη. Ισως κανει ghosting στα fast paced παιχνιδια που ειναι ενα απο τα μεγαλα μειονεκτηματα αυτου του τυπου οθονων. Eιναι ωστοσο ultrawide. Δεν υπαρχει αυτη η αισθηση  που σου δινεται απο τη χρηση τους, τοσο στο gaming, οσο και στο multiitasking, οπου υποστηριζεται η αναλυση της. Δεν ειναι για ολους ομως. Υπαρχουμε αρκετοι θιασωτες των uw, αλλα η καλυτερη περιπτωση θα ηταν να δεις μια μονος ωστε να βγαλεις τα συμπερασματα σου. Ειναι επισης πιο βαρια σαν αναλυση, παροτι το συστημα σου ειναι πολυ ισορροπημενο οπως το βλεπω.

Η προφανης ασφαλης επιλογη ειναι να παρεις την 27αρα. Φανταζει ωστοσο πολυ καλη επιλογη και η 2η. Ελπιζω να βοηθησα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dzerv είπε

Θα προτιμούσα κάτω από 500 αλλά γενικά ψάχνω κάτι vfm

Για δουλειά γραφείου με πολλά παράθυρα ips 100%srgb ρίξε μια ματιά 

https://www.skroutz.gr/s/20249997/Iiyama-ProLite-XUB3493WQSU-B1.html

Αν θες το απόλυτο πας εδώ και δεν ξανασχολεισαι για αρκετά χρόνια https://www.skroutz.gr/s/11273081/BenQ-PD3200U.html?from=catspan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ψάχνω για 2 οθόνες, η κυρία χρήση θα είναι για κώδικα και για λίγο gaming (civilization, cities skylines). Αυτή την στιγμή έχω μια Dell ultra sharp 2414 την οποία έχω σκοπό να δώσω σε φίλο και μια lcd Samsung 10 ετιας.

Pc specs 3900x & 5700 xt.

Θα ήθελα Vesa support Γτ σκέφτομαι να τις βάλω σε βάση.

Για budget σκέφτομαι κάτω από 500 και για τις 2.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από nikos134
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω οθονη για υπολογιστη 27" 2k-4k. Δεν ασχολουμαι καθολου με fps online games. Εχω την gtx 2070s. Λογικα προς 2k κοιταω, καθως διαβαζω οτι εαν βαζεις περιεχομενο 1080p σε 4k οθονη φαινονται τα Pixel και κατι τετοιο δε λεει, καθως πολλα Indie παιχνιδια που παιζω δεν υποστηριζουν μεγαλυτερη αναλυση. Κοιτουσα την LG 27UK650-W, ( σε μεταχειρισμενη, δεν υπαρχει πλεον ), αλλα ειναι 4k. Το ιδιο και ο διαδοχος της LG 27UL650-W. Αν και λενε οτι η παλια εχει καλυτερο πανελ. Γνωριζει κανεις;

Επισης τα 144Hz χρειαζονται εαν δεν παιζεις esports/fps/racing games; Μπορουν να γυρισουν σε 60Hz ή οχι;

Σκεφτομαι να παιξω safe και να δωσω εξτρα λεφτα για την dell : https://www.skroutz.gr/s/16277126/Dell-UltraSharp-U2719DC-Black.html

Διαβαζω πολλα αρνητικα για τις υπολοιπες οθονες με καμενα πιξελ και δεν θελω να ταλαιπωριεμαι.. 10% απο τα συνολικα reviews περιπου αφορουν καμενα πιξελ. Τι λετε;

Επεξ/σία από Veggie_Chia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...