firepc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Σε 2 βδομάδες θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα (CES 2024) Τα οποία θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά Απλά σκέψου το, διότι θα δώσεις 1000€ 1
ICE-T Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, SPANK είπε Είμαι στην εύρεση αγοράς Gaming Monitor και λόγω αλλαγής και κάρτας σκέφτομαι απο το 27αρι ips που έχω τώρα να πάω σε 34 ή 32. Η απόσταση αυτην την στιγμή που ειναι τα μάτια μου απο την οθόνη ειναι περίπου 1.80 και το monitor έχει και μια απόσταση απο τον τοίχο 10 cm καθώς πάντα monitor μου τα βάζω επιτοίχια. Ψάχνω λοιπόν ενα monitor gaming κυρίως αλλα και το κλασσικό browsing που κάνω και ταινίες , σκέφτομαι για 32 ή 34 απλα αυτο που με προβληματίζει ειναι να πάω σε κανονικό η κυρτό .... 🤔 και τι διάσταση , με ψήνει και για 34 οπως αυτο εδώ AW3423DWF το οποίο ειναι και oled αλλα μηπως σε αυτές τις ίντσες απο 27αρι ειναι κουραστικό και για την απόσταση που κάθομαι και καλύτερα ειναι 32 ? Οτιδήποτε προτάσεις ειναι δεκτές , απλα να αναφέρω οτι μπορώ να δώσω ενα σεβαστό ποσό μεχρι 1000 euro από 3 καμμένα pixels και πάνω κάνει αντικατάσταση η Dell, είπα να στο αναφέρω γιατί μέλος από εδώ που το πήρε,σε 3 εβδομάδες του έβγαλε ένα κόκκινο στο κέντρο και δεν το κάνουν αντικατάσταση., τώρα για την απόσταση όπως γράφεις 1.80 είναι αρκετά μεγάλη και δεν θα έχεις πρόβλημα σε 32 η 34 ιντσες.
tasvar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μια ερώτηση και από εμένα. Αγόρασα πρόσφατα μια οικονομική οθόνη 2Κ. (AOC). Στη συσκευασία είχε όλα τα καλώδια που χρειάζονται. Η απορία μου είναι για το display port καλώδιο. Είναι αρκετό αυτό της συσκευασίας, ή χρειάζεται κάτι καλύτερης ποιότητας; Πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω. Απλά ρωτάω για θέματα ποιότητας και αντοχής.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2023 στις 1:55 ΜΜ, SPANK είπε Είμαι στην εύρεση αγοράς Gaming Monitor και λόγω αλλαγής και κάρτας σκέφτομαι απο το 27αρι ips που έχω τώρα να πάω σε 34 ή 32. Η απόσταση αυτην την στιγμή που ειναι τα μάτια μου απο την οθόνη ειναι περίπου 80 cm και το monitor έχει και μια απόσταση απο τον τοίχο 10 cm καθώς πάντα monitor μου τα βάζω επιτοίχια. Ψάχνω λοιπόν ενα monitor gaming κυρίως αλλα και το κλασσικό browsing που κάνω και ταινίες , σκέφτομαι για 32 ή 34 απλα αυτο που με προβληματίζει ειναι να πάω σε κανονικό η κυρτό .... 🤔 και τι διάσταση , με ψήνει και για 34 οπως αυτο εδώ AW3423DWF το οποίο ειναι και oled αλλα μηπως σε αυτές τις ίντσες απο 27αρι ειναι κουραστικό και για την απόσταση που κάθομαι και καλύτερα ειναι 32 ? Οτιδήποτε προτάσεις ειναι δεκτές , απλα να αναφέρω οτι μπορώ να δώσω ενα σεβαστό ποσό μεχρι 1000 euro Εγω λέω ότι για gaming στο 1.80 οι 32" είναι λίγες. Ακόμη και για τις 34" θα έλεγα το ίδιο. Εγώ λέω ότι θέλεις 37-42" για να έχεις καλή εμπειρία. Απο την άλλη η curved εχει νοημα μόνο εάν είσαι σε σχετικά κοντινή απόσταση από την οθόνη ώστε να σου δώσει μια εμπειρία into the game. Σε θελει στο κέντρο του κύκλου. Στο 1.80 το χάνεις όλο σε μικρές ίντσες. Εκτός κι αν πας σε Big TV screen. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από SeNNinhA
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 On 27/12/2023 at 09:36, tasvar said: Μια ερώτηση και από εμένα. Αγόρασα πρόσφατα μια οικονομική οθόνη 2Κ. (AOC). Στη συσκευασία είχε όλα τα καλώδια που χρειάζονται. Η απορία μου είναι για το display port καλώδιο. Είναι αρκετό αυτό της συσκευασίας, ή χρειάζεται κάτι καλύτερης ποιότητας; Πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω. Απλά ρωτάω για θέματα ποιότητας και αντοχής. Αφού δεν έχεις φαγούρα δεν το ξύνεις. 1
tasvar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Αφού δεν έχεις φαγούρα δεν το ξύνεις. Η ερώτηση ήταν αν σε βάθος χρόνου χρειάζομαι κάτι καλύτερο ή όχι.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, tasvar said: Η ερώτηση ήταν αν σε βάθος χρόνου χρειάζομαι κάτι καλύτερο ή όχι. Σε βάθος χρόνου τι? Μέχρι το τότε βλέπεις. 1
JPaxilleas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, tasvar είπε Η ερώτηση ήταν αν σε βάθος χρόνου χρειάζομαι κάτι καλύτερο ή όχι. Το DisplayPort χρησιμοποιεί πακετοποιημένα δεδομένα, παρόμοια με το USB και το ethernet, για την αποστολή δεδομένων βίντεο και ήχου. Σε αντίθεση με τους παλαιότερους τύπους καλωδίων για βίντεο, δεν αποκτάει κάποιος "καλύτερη" εικόνα ή άλλες βελτιώσεις με ένα πιο ακριβό καλώδιο, αλλά ένα καλώδιο κακής ποιότητας θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφάλματα δεδομένων βίντεο ή ήχου και μπορεί να είναι λιγότερο αξιόπιστο μακροπρόθεσμα. Τα καλώδια που διατίθενται από τον εκάστοτε κατασκευαστή γενικά είναι καλής ποιότητας και επαρκούν για την απρόσκοπτη μετάδοση δεδομένων βίντεο και ήχου. Με εξαίρεση μια φορά που αντικατέστησα DP καλώδιο λόγω ζημιάς, προσωπικά δεν έχω αλλάξει ποτέ καλώδιο κάποιου κατασκευαστή, αφού ποτέ δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Περίπτωση που ίσως χρειάζεται κάποιος να αλλάξει καλώδιο με ένα καλύτερης ποιότητας, είναι όταν θέλουμε να συνδέσουμε συσκευή που βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόσταση, εάν και αυτό δεν είναι απαραίτητο, εφόσον τα συνηθισμένα «passive» DisplayPort καλώδια μπορούν να έχουν μήκος έως και 15 μέτρα και να μεταφέρουν δεδομένα χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
Occultist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπορείτε να μου προτείνετε οθόνη 1440p με σύνδεση dp κατάλληλη για Radeon σε χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων, αλλά και gaming; Κάτι value for money...
SeNNinhA Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, Occultist είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπορείτε να μου προτείνετε οθόνη 1440p με σύνδεση dp κατάλληλη για Radeon σε χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων, αλλά και gaming; Κάτι value for money... Εάν μιλάς για σχεδιαστικά προγράμματα τύπου CAD τότε οι απαιτήσεις σου από μια οθόνη έχουν σχέση με ευκρίνεια και διαστάσεις κυρίως. Για Gaming αλλάζουν τα πράγματα. Το value for money θέλεις να ορίσεις το budget και το μέγεθος αρχικά. Δεν θα πρότεινα VA panels διότι σε CAD περιβάλλον δουλεύεις κατά βάση σε full black background με συνεχες scrolling κατι στο οποίο τα VA panels δεν ανταποκρίνονται πολύ καλά και κουραζουν. Επίσης οι κακές γωνίες θέασης δυσκολεύουν τους συνεργάτες σου όταν θέλεις να δουλέψεις μαζί τους ή να δείξεις πράγματα σε αυτούς. Ξεκάθαρα το IPS θεωρώ ότι είναι μονόδρομος.
Occultist Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 On 31/12/2023 at 16:30, SeNNinhA said: Εάν μιλάς για σχεδιαστικά προγράμματα τύπου CAD τότε οι απαιτήσεις σου από μια οθόνη έχουν σχέση με ευκρίνεια και διαστάσεις κυρίως. Για Gaming αλλάζουν τα πράγματα. Το value for money θέλεις να ορίσεις το budget και το μέγεθος αρχικά. Δεν θα πρότεινα VA panels διότι σε CAD περιβάλλον δουλεύεις κατά βάση σε full black background με συνεχες scrolling κατι στο οποίο τα VA panels δεν ανταποκρίνονται πολύ καλά και κουραζουν. Επίσης οι κακές γωνίες θέασης δυσκολεύουν τους συνεργάτες σου όταν θέλεις να δουλέψεις μαζί τους ή να δείξεις πράγματα σε αυτούς. Ξεκάθαρα το IPS θεωρώ ότι είναι μονόδρομος. Δουλεύω κατά βάση CAD σε λευκό background. Budget γύρω στα 200 €.
stratigos24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 ,Ξέρει κανείς τις διαφορές ανάμεσα σε 32UN500-W και 32UN500P-W?
aekoupoli Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, stratigos24 είπε ,Ξέρει κανείς τις διαφορές ανάμεσα σε 32UN500-W και 32UN500P-W? P stand for pivot,its the stand. I think the "-P" models have height adjustments? I have a 34UM68-P and mine has tilt and height adjustments, whereas the 34UM68 didn'. Φίλε Νίκο από τι βρήκα στο reddit. Μάλλον διαφέρουν στην βάση. Η μια είναι ρυθμιζόμενη η άλλη όχι 1
stratigos24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Άρα 2 χρόνια μετά αλλάξανε απλά βάση;; χαχ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από stratigos24
lambros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα πρόταση φθηνή για 27αρα οθόνη για προσεχώς gaming pc παιδιου. Ευχαριστώ πολύ Αν πρέπει να αναφέρω κάτι άλλο μου λέτε Είμαστε σε αναζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα