Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διεκοψα την αναβολη μου,στην αίτηση ομως ειδα οτι εχει κατι για μειωμενη θητεια,αλλα δεν εβαλα κατι επειδη μου ειπαν να αφησω κενα τα πεδία που ηταν οι διαφορες ατησεις,και ξεχασα να το  αναφερω οταν εδωσα το χαρτι. Τι να κανω τωρα,παιζει ρολο αυτο η να μην ανησυχω?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κλεινουν κεντρα και σε πανε για βασικη σε μεγαλα κεντρα ΠΒ, όπου λαχει κυριολεκτικά...

Πλεον Αυλωνα/Θηβα παρουσιαζονται οι παντες απο πεζικο εως υγειονομικο..

Το θέμα είναι ότι Θήβα έχει κέντρο και πεζικού...Τον Γενάρη ας πούμε που πήρα αναβολή ήταν να παρουσιαστώ πάλι Θήβα όπως και τώρα αλλά στο κεν πεζικού όχι στου πυροβολικού γιαυτο μου προκαλεί μια έκπληξη τώρα αυτο

Δημοσ.

Διεκοψα την αναβολη μου,στην αίτηση ομως ειδα οτι εχει κατι για μειωμενη θητεια,αλλα δεν εβαλα κατι επειδη μου ειπαν να αφησω κενα τα πεδία που ηταν οι διαφορες ατησεις,και ξεχασα να το  αναφερω οταν εδωσα το χαρτι. Τι να κανω τωρα,παιζει ρολο αυτο η να μην ανησυχω?

μην ανησυχεις φιλαρακι το θεμα ειναι να πας με οικογενειακη κατασταση κλπ οταν παρουσιαστεις στην στρατολογια και να τους το πεις οπως επισης να το δηλωσεις οταν παρουσιαστεις στα εγγραφα που θα σου δωσουν τωρα δεν παιζει κανεναν ρολο

• Like 1
Δημοσ.

Εννοεις οταν παρουσιαστω στο ΚΕΝ?

τοτε δινουμε δηλαδη ολη την χαρτουρα?

πχ οικογενειακη κατασταση,ακτινογραφια θωρακα,ταυτοτητες,πτυχια κλπ

Πριν την καταταξη δεν πρεπει να παω κατι στην στρατολογια που βρισκομαι?

Δημοσ.

Δεν εχω πτυχιο ομως. Εδωσα βεβαιωση σπουδων τωρα που σταματησα την αναβολη,αυτο δεν αρκει?

Λεει σε πιο εξαμηνο βρισκομαι ποτε γραφτηκα κλπ,θα ηταν αδυνατο αλωστε να εχω τελειωσει την σχολη απο τωρα.

Λες να θεωρηθει κακη χρηση?

Δημοσ.

oχι δεν θα εχεις προβλημα..αμα σε ειχαν ξεγραψει απο την σχολη ομως θα ειχες..μην ανησυχεις φιλε..οταν παρουσιαστεις θα δηλωσεις τα παντα επισης επειδη εισαι μειωμενης θητειας δικαιουσαι παραπανω χρηματα να πας και στο οικονομικο να τα ξανα προσκομισεις τα εγραφα αλλα αυτο οταν παρεις μεταθεση στην μοναδα που θας οχι οταν εισαι στο κεντρο απλα στο λεω να το ξερεις γιατι αλλο τμημα η στρατολογια της μοναδας αλλο το οικονομικο

αυτα καλη θητεια να εχεις

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε! ήσουν πολυ πιο χρησιμος απο την ιδια την στρατολογια (την ξινη κηρατσα τουλαχιστον που με "εξυπηρέτησε")

και δεν μπορεσα και να βρω και κανεναν τηλεφωνικώς στην στρατολογία θεσσαλονικης,7-8 νουμερα δοκιμασα κανενα δεν απαντησε..

Δημοσ.

παντα ετσι κανουν στα τηλεφωνα καλυτερα να στελνεις και ενα e-mail παντως πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σου απαντησουν

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε! ήσουν πολυ πιο χρησιμος απο την ιδια την στρατολογια (την ξινη κηρατσα τουλαχιστον που με "εξυπηρέτησε")

και δεν μπορεσα και να βρω και κανεναν τηλεφωνικώς στην στρατολογία θεσσαλονικης,7-8 νουμερα δοκιμασα κανενα δεν απαντησε..

Εξαρτάται και τι ώρα πήρες 

Δημοσ.

ξερω οτι λειτουργουν μεχρι τις 1.

μια μερα πείρα μερικα νουμερα κατα τις 9,και μια αλλη μερα κατα τις 10,ποτε δεν το σήκωσαν.

Δημοσ.

9 και 10 το πρωι λέει.

Κάτσε ρε φιλε, δεν εχει γυρίσει ο φαντάρος με ερπινγκ απο το ΚΨΜ να τους φερει καφε και εσυ θες να σηκώσουν το τηλέφωνο. Άκου εκει κατι άτομα.

Δημοσ.

ξερω οτι λειτουργουν μεχρι τις 1.

μια μερα πείρα μερικα νουμερα κατα τις 9,και μια αλλη μερα κατα τις 10,ποτε δεν το σήκωσαν.

Lol, λειτουργούν μέχρι τις 1! :D κουραζονται πολύ οι καλιακουδες.

Αν είχαν κάναν φαντάρο θα τον έβαζαν να απαντά τηλέφωνα 24/7

Δημοσ.

Απορια, εκοψα την αναβολη και μενα αθηνα, αλλα εχω τα δικαιωματα χανια. Να περιμενω να ερθουν τα χαρτια στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου , η στο αντιστοιχο τμημα της περιοχης που εχω τα δικαιώματα μου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...