DYEL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ρωτησα αν πρεπει να διακοψω την συνταξη οταν μπω στον στρατο,γιατι μπορει να θεωρηθει ως εισοδημα.
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 οχι δεν προκειται να το δει κανεις φιλε...το θεμα ειναι πως παιρνεις συνταξη? δεν πρεπει να σπουδαζεις καπου? εκει προσεχε μην σε πιασουν να εισαι φανταρος και να μην φοιτας στην σχολη σου
DYEL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει? Μιλαμε για πανεπηστημιο. Ευχαριστω.
opcorsa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει? Μιλαμε για πανεπηστημιο. Ευχαριστω. δυσκολο να μιλαμε για πανεπηστημιο... οχι απο τα καλα τουλαχιστον..
DYEL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι εννοεις φιλε μου? Ειτε πατας ειτε οχι αν γραφεσε στα 6μηνα δεν σε διαγραφουν..
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει? Μιλαμε για πανεπηστημιο. Ευχαριστω. πως δεν τους νοιαζει ρε φιλε..
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει? Μιλαμε για πανεπηστημιο. Ευχαριστω. Τους νοιαζει γιατι ετσι δικαιολογειται η αναβολη που εχεις παρει. Αν ειχες περασει στην σχολη ειχες παρει αναβολη για αυτο το λογο και μετα στα 2χρονια πχ την παραταγες την σχολη αλλα κραταγες την αναβολη,οταν μετα πηγαινες να την διακοψεις τι θα τους ελεγες?Οτι δεν βαριοσουν να μπεις στρατο νωριτερα?
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αστον μαλλον δεν γνωριζει οτι σχεδον καθε χρονο γινεται απογραφη στους συνταξιουχους και αν εσυ δεν εχεις χαρτι να προσκομισεις να δω τι θα κανεις...ποσο ακομα αμα εισαι φανταρος και εισαι στου διαολου την μανα και χαρτι να εχεις πως θα το στειλεις? με περιστερι?
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι εννοεις φιλε μου? Ειτε πατας ειτε οχι αν γραφεσε στα 6μηνα δεν σε διαγραφουν.. Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου.
opcorsa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου. αφου ειπε οτι παει ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ τι δεν καταλαβες
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου. ιστορικο αρχαιολογικο σπουδαζει 2
palamas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα... μια ερωτηση μου ηρθε χαρτι για υγειονομικο (λόγω σχολης ) στο ΚΕΕΜ σπαρτης...τι φάσης? τι θα κανω στους ανεφοδιασμους ακριβως?
palamas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Οκκκκκ και μετα μεταθεση; ειμαι απο ροδο για αυτο
eidikos33 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αμα εισαι ροδο ροδο θα πας ετσι δεν ειναι για εσας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις