Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωτησα αν πρεπει να διακοψω την συνταξη οταν μπω στον στρατο,γιατι μπορει να θεωρηθει ως εισοδημα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι δεν προκειται να το δει κανεις φιλε...το θεμα ειναι πως παιρνεις συνταξη? δεν πρεπει να σπουδαζεις καπου? εκει προσεχε μην σε πιασουν να εισαι φανταρος και να μην φοιτας στην σχολη σου

Δημοσ.

Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει?

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιατι τι τους νοιαζει αυτους τι κανω? Αφου ειμαι κανονικα γραμμενος τι σημασια εχει?

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

δυσκολο να μιλαμε για πανεπηστημιο... οχι απο τα καλα τουλαχιστον..

Δημοσ.

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

πως δεν τους νοιαζει ρε φιλε..

Δημοσ.

Μιλαμε για πανεπηστημιο.

Ευχαριστω.

Τους νοιαζει γιατι ετσι δικαιολογειται η αναβολη που εχεις παρει. Αν ειχες περασει στην σχολη ειχες παρει αναβολη για αυτο το λογο και μετα στα 2χρονια πχ την παραταγες την σχολη αλλα κραταγες την αναβολη,οταν μετα πηγαινες να την διακοψεις τι θα τους ελεγες?Οτι δεν βαριοσουν να μπεις στρατο νωριτερα?

Δημοσ.

αστον μαλλον δεν γνωριζει οτι σχεδον καθε χρονο γινεται απογραφη στους συνταξιουχους και αν εσυ δεν εχεις χαρτι να προσκομισεις να δω τι θα κανεις...ποσο ακομα αμα εισαι φανταρος και εισαι στου διαολου την μανα και χαρτι να εχεις πως θα το στειλεις? με περιστερι?

Δημοσ.

Τι εννοεις φιλε μου?

Ειτε πατας ειτε οχι αν γραφεσε στα 6μηνα δεν σε διαγραφουν..

Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου.

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ τωρα σπουδαζεις μονο και μονο για να δικαιολογησεις την αναβολη?Γιατι ετσι οπως το γραφεις δεν ειμαι καν σιγουρος αν πολυ πατας και στην σχολη καθολου.

αφου ειπε οτι παει ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ τι δεν καταλαβες :P

Δημοσ.

ιστορικο αρχαιολογικο σπουδαζει 

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα... μια ερωτηση μου ηρθε χαρτι για υγειονομικο (λόγω σχολης ) στο ΚΕΕΜ σπαρτης...τι φάσης? τι θα κανω στους ανεφοδιασμους ακριβως?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...